Diskusije : Košarka

 Komentar
Jel' treba nekome pouzdan bek šuter
tajka
(trener)
19. decembar 2019. u 06.55
Evo mene ako godine(64) nisu neki problem)).
https://www.youtube.com/watch?v=oQZ5JJdlqg4
Tubby
19. decembar 2019. u 19.30
auuu al vas je vreme posluzilo. PREDIVNO! što se tiče tvog sutiranja trojki VRLO brzo bi te ja, generacijo moja, odvikao od basketa. pored mene bi mogao jedino da igras ALI ... u disko klubu. brate MNOGO sli slab igrac ;o).
tajka
(trener)
19. decembar 2019. u 21.10
Ma Tubby sve ti verujem samo ja ne igram basket zbog raznih povreda (i godina) već 15 tak godina, samo šutiram a to da će da me pobede u trojkama pričali su mnogi ali pre takmičenja. )) Pozdrav generacijo i nisam toliko slab ako od 50 ubacim 41 kao lični rekord! P.S
a mogu i manje))
Tubby
20. decembar 2019. u 10.30
izvini tajka a 'el to 50-41 bilo na ulaz ili ... sutiranje zicera? ti BRE kad lažeš ne mislis ne boga, pa gde si meni nasao te munje da prodajes?

*** nego odem i ja na istu menifestaciju kad su gostovali ovde kod mene u kraju. jaooo kažem „sa'će bude dranje kad chicha dodje”. odem jedno sat ipo ranije(na kvarno), prijavim se, uplatim neku kintu ... nešto smesno i odem malo da se KAO zagrejem. izadjen na trojku a ono brate DALEKO mi nešto kos, pa mi visok kos, pa ... SVE mi nešto fali ALI sebe ubedim da će to sutiranje biti „setnja kroz park” za mene. posle jedno sat vremena objave oni početak takmicenja i ... ja ukapiram da sam se od silnog zagrevanja pregrejao ko FAPOV motor i NORMALNO odustanem ;o). inače za ljude (ako ima nekoga ko uopste cita ovu nasu prepisku) TOPLO preporucujem organizaciju „trojka iz bloka”. SVE je bilo BESPREKORNO organizovano, ne nametljivo su tražili $$$ ko koliko hoće/može da donira, bilo je zezanje i za klince, delili su majce sa njihovim logom, bilo je organizovano i takmicenje devojcica ... ma IDEALNO da se provede posle podne sa ljudima koji vole basket.

Tubby
22. decembar 2019. u 16.27
izvini nije me bilo par dana, bio sam u nekoj internoj guzvi. odgledao sam ove tvoje SMESNE filmove ;o). mogu da ti kažem da si u boljoj fizichkoj kondiciji od mene. posle razno raznih kosarkaskih i ne kosarkaskih povreda zavrsio sam sa https://www.youtube.com/watch?v=2hODrefognc procedura ne boli ALI u qu8ću. brate kad promase sa iglom i kad te pogode tamo gde ne treba bol je za zlatnu medalju.

*** u svakom slučaju i ovako izraubovan bi te ODVALIO, ne bi znao odakle vetar duva. drugo, ovo tvoje sutiranje je ne regularno, kos je tzv. „mek” jer SVE sto padne na prvi obruc se slije u kos, ovi obruci SVE primaju pa čak i tvoje suteve/bombardovanje. tabla na kojoj si je takođe „meka” i za nju se SVE lepi. te table na pamet znam. još nešto doveo si chir liders ... E i to je FAUL ;o). inače, naročito su mi se svideli oni sutevi za trojku ALI o tablu ... priznajem ti, to brate SAMO ti možeš.
tajka
(trener)
03. mart 2020. u 22.16
Tubby
12. mart 2020. u 18.43
tajka ... ja se zezam s'tobom a ti PRAVA legenda, alal vera majstore! inače sa bubnjem sam sedeo par puta negde na dedinju, ne secam se gde je tachno bilo. secam se da si on przio na tenis. ako si iz beograda ... iz kog si kraja? ako si iz beograda nije iskljuceno da se i poznajemo jer sam vitlao od blokova na novom beogradu,preko kalisha i crvenog krsta do zvezdare. secam se da smo sedali u kola i isli po gradu i tražili žrtve za basket. VELIKI pozdrav.

*** sad mi nešto padse napamet. da li si slučajno poznavao momka koji nije imao jednu nogu a otkidao je tenis? on je dolazio na karaburmu na zvezdine terene i bio je jako dobar sa bobom zivojinovicem. lichno sam gledao kad je tukao bobu ali „dil” je bio da boba ne sme da servira nego samo da prebacuju.
tajka
(trener)
16. april 2020. u 14.42
Tuby, Što se tiče Gorana Bubnja odgovor ćeš pronaći ovde a i ostale priče ako te zanimaju samo ukucaj tajka na pretragu i dobićeš dosta odgovora na svoja pitanja.Knjigu Nostalgija možeš naći u Delfima kod Beogradjanke. Recimo još košarka mi je tek 4 sport. Svakako da sam sa Cvetka, Miljakovca,i malo sa Karaburme.

http://www.koreni.rs/cedjenje-suve-drenovine/

Što se tiče mog prezimenjaka sa bradom i bez stopala , on i dan danas radi i stinska je legenda.

Izašao je novi link iz Majamija (prvi krug smo šutirali sa 3 stanice)
https://www.youtube.com/watch?v=VPj2ys00EgA
tajka
(trener)
27. januar 2022. u 18.57
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.