Diskusije : Košarka

 Komentar
Hey Baba Tunde: LBJ u Lejkersima
Da_dodam
01. jul 2018. u 21.27
LBJ POTPISAO $154 MILIONA SA LEJKERSIMA!
--------------------------------------------------------------------
još 2016: „I Pau Gasol u San Antoniju je vredno pomena! I ako LBJ dodje u Lejkerse ”Zapad„ će biti jak ”ko zemlja„!
p.s. gde li je ”BabaTunde„?”
-------------------------------------------------------------------
Eto ja bio diletant i predvidjao LBJ-ov dolazak u Lejkerse - RIGHT!!!
p.s. ustvari dilema mi je bila Dallas ili Lejkersi.
Tubby
09. jul 2018. u 18.55
gde si BRE brate Da_dodam, nema te nigde ko da ćeš da poskupis ;o).
voleo bi' da mogu da navijam za LA ali ... jednostavno ne smem. imam ugovor sa milanchetom, velikim kosarkaskim guruom sa zapadne obale, i ove godine ISKLJUCIVO navijam za Jezice iz dežele. sledeće godine MORAM da navijam i gledam sve utakmice GSW a onda ... onda mi istice ugovor i kao i LBJ biću „fri ejdzent”. znaci tek 2020 ću moći da pocnem da razmišljam o jezerasima iz LA.

ŽKD Ježica strmi k nenehnemu napredku in k utrjevanju položaja enega vodilnih društev košarke v Sloveniji.Tudi v prihodnosti želimo ostati kolektiv, ki bo združeval dekleta vseh starosti ter jim približal ta lepi šport. Izpopolnjevali bomo organiziranost društva ter težili k uveljavitvi ženske košarke v Sloveniji. Do uspehov želimo priti s trdim in poštenim delom, privlačno igro ter vzpostavljanjem dobrih odnosov znotraj društva in z vsemi našimi zunanjimi podporniki.

p.s. brate odvalio ih je od cifre
milanche
10. jul 2018. u 07.59
Da deda zna da igra kosarku bio bi Baba Tunde.
Tubby
10. jul 2018. u 16.21
miki ... možeš da me ISKLJUCIVO zoves deda Dru: https://www.youtube.com/watch?v=8DnKOc6FISU&frags=pl%2Cwn
Da_dodam
11. jul 2018. u 06.18
Baba Tunde - ma tu sam, bavim se kojekavim glupostima. Inače sada samo za Cliperse - Teo i Boban su nasi! Da su „uboli” Bogdanovica i Jokica bili bi sampioni. Ne znam zašto su „pustili” DeAndrea da ode?! Theo bi „uposljavao” njega i Bobana 'all day long'!
Tubby
13. jul 2018. u 18.29
moje mišljenje je (voleo bi' da gresim) da se Teo neće naigrati u NBA-u ... ovo ne mislim zato što se povredio, isto sam mislio i pre nego sto je podpisao za njih. što se tiche Jokicha ... sjajan je SAMO da ga lova ne udari u glavu. mrzi me sad da tražim ali skoro sam siguran da je nikola inkasirao preko 145M ... NBA je postao kao dvoriste od ludnice.
kaži mi kako ti izgleda LD (Luka Doncic)? moje mišljenje je da se ni on neće nešto naročito naigrati ... one trojke i ulasci pod kos koje je imao u evropi mogu samo kod baba Qurane da prodju ...crnci će ga pojesti.
Da_dodam
25. jul 2018. u 20.49
Ustvari retko gledam NBA ali uhvatim 'highlights' na y-tube! Inače Teodosic je (Evropski) organizator ige a sto sada NBA pocinje da praktikuje. Prošlo je vreme da jedna 'zvezda' nosi tim i sve se njemu 'namesta' - 'Kobe' je dokazao da to vise 'ne pali'. Timovi pune reket sa ogromnim igračima ('wide bodies' in 'the paint') i ti prodori uspevaju sve redje i redje. Inače uzivanje je gledati Jokica kao centra/organizatora igre.
Tubby
11. avgust 2018. u 21.08
vidi ovo chudo od deteta: https://www.youtube.com/watch?v=zU33dp1_tUI
kaži mi šta mislis ... ne mora neka teska analiza nego onako na skali od 1-10 koliko mu dajes.
intrigue
16. avgust 2018. u 21.13
timovi pune reket sa visokim igračima koji u napadu mogu da pogode sa 6 metara . onaj koji malo bolje gleda primetio je da se prave napadi za 3 poena , ali na Gasola starijeg a i za mladjeg , pa onda za onog Brook Lopeza npr. Cousins-a , Jokica itd itd .odavno je već taj trend u nba , da visoki osim sto mogu da zatvore reket mogu i da rašire odbranu , pogode sa 6 metara . tako da to što neko ima visokog koji će zatvoriti reket ne znaci skoro pa ništa , ako on mora izaci na visokog koji ubi sa 6 metara ...jer , to , naravno , otvara mogućnost tom istom Doncicu da igra jedan na jedan i da udje u reket , ako želi i ako je jači od onog ko ga brani ( a njegov „sajzs” i nije bas za potcenjivanje). što se tiče Tedeosica on za NBA ima „par ozbiljnih mana”...odbrana mu je tanka (uvek je i bila) , sporiji je ( zato je kratak u odbrani) , fizicki nije spreman za tu ligu (nije nikad ni bio , a teško da će i biti) i onda na kraju dolazi ono najbitinije...i nekako da mu „prvidis” te nedostatke , jer ima u ligi još njih koliko oćeš sa losom odbranom , ima ih i sporijih , fizicki inferiornijih...i Teo bi sa svojim mozgom , mogao da nadoknadi sve te nedostatke . ali ,ali , ostaje onaj najvazniji problem . on naime vuce tu hronicnu povredu još iz Rusije , ta povreda se teško leci , a vraca se nakon preteranog fizickog napora (za njega) . fizicki napori u Nba su za Tea i njegovu povredu previse . ljudi ne znaju da je on u Cska bio privilegovan zbog te povrede...teenirao je kad je hteo , tražio da predahne (naročito u Ruskoj ligi) kad je hteo itd.

ovaj mali Radovanovic .
dobro je to što sa 2 metra visine ,a u tim godinam igra spolja , usavrsava tehniku i sut ...zato što će , najverovatnije izrasti na 2m 10cm i igrace 4-5 i sve to će mu biti i te kako potrebno .
fizicki da radi na sebi , da malo podigne glavu ( po nekad i da da neki pas , neku asistenciju) ...sut mu je dobar , ali mora da ga usavrsi , da podign loptu iznad glave (to će doći kad malo ojaca) .
sve u svemu , teško je proceniti nekog od 14-15 godina i to na osnovu jedne utakmice...(ovaj koji je pravio snimak morao je da nam pokaze koliko je protivnik jak ...ali videsmo na kraju da su bili u egalu , sto znači da su i oni dobri) .
ne znaš sa tom decom , ima ih „po selima”koji igraju ko zmajevi ...ali kod dodju „ u grad” pa udare na Zvezdu , Partizan...to odma menja pricu . tako da je vro bitno za koga ovaj mali igra i protiv koga igra . opet za vidjeno , od 1 do 10 ...8 .

pozdrav.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.