Diskusije : Humor

 Komentar
Ugadjanje
marmar
20. april 2021. u 18.26
Kaže Mujo Hasi
-Jarane nije lijepo sto spavas sa mojom zenom Fatom
- A ko će vam ugoditi, tebi nije a ona kaže da joj je lijepo
AknemTG
04. maj 2021. u 11.49
Monstruozne spodobe silovatelji maloletnica (i maloletnika) i nemocnih lica, Branislav Lecic Leka, pedofil Aleksic Mika, homoseksualni napasnik pijanih maloletnika predator pedofilni „glumac” Jevtic Goran, mafijaski svodnik maloletnica i utemeljivac prostitucije i Bunga Bunga zurki Markovic Dragan zvani jagodinska Palma, deo su cudovisne menazerije i pedofilsko silovateljskih krugova u politici i glumi. Palma je organizovao Bunga Bunga zurke za Tadica i zutu predatorsku svitu, a onda za SPS i SNS zvanicnike hetero orijentacije. Ova metasrazirana izraslina moralnog taloga našeg drustva koja truje kroz izdajnicke filmove i pljacka onemocali narod je prisutna i u drugim narodima. Gde su ocevi zrtava, braca, mnogobrojnih zrtava u Jagodini gde su generacije upropascivane kroz prostituciju, da u sistemu korumpiranog sudstva, ako zataji, donesu svoj pravednicki sud na biblijski način?

Koliko pokvarenosti treba da se maloletnice napiju, a onda privode u sobe od strane mocnika, gde se vrsi obljuba nad nemocnim licima? Padali su zlikovci i u holivudu, jedan Bil Kosbi se nije izvukao bez obzira na slavu sto je punoletne žene opijao i silovao. A svodnik Palma, monstruozno mafijasko lice tela nilskog konja i izgleda kao da je pobegao iz sopstevnog zoo vrta, organizuje za svoje „poslovne partnere” maloletnice i prostitutke koje se prodaju zarad sanse da ih mafijaski don zaposli u svom licnom gradu. Leglo nemorala u Jagodini nije jedistveno u napacenoj Srbiji - mnogo je lokalnih mocnika u raznim bransama koji prave od Srbije njihovu sopstvenu prciju, a postenom narodu ostaje samo da bezi iz zemlje. Dokle? Kada će se dici kuka i motika i rasterati sljam od elite koja vlada politikom i koja se zapatila u najprljavijoj bransi - glumi, u odnosu na koju je legalna prostitucija manastir cednosti.

Da li će arogantne narcisoidne spodobe, mocnici iz sveta glume, koji privode pijane maloletnike u svrhu homoseksualnog izivljavanja, koji siluju na sve strane misleci da „ukazuju cast”, umišljene nistarije siledzije nemocnih pedofili sa svojim skolama „glume” kroz koje mora da se prođe jer oni drže tapiju u korumpiranom monopolizovanom svetu filma i pozorista. Nakaze koje su spremne da podrže svaki antisrpski projekat, ukljucujuci i projekat, najvazniji od svih, moralnog zatiranja srpskog naroda, unakazavanja mladih ljudi, primoravanja na prostituciju a kao taoce drže sve stanovnike kolonije zapadnih sila u kojoj vrse svoje pogane izdajnicke delatnosti.

Dokle će narod to da trpi? Bez razlike sve stranke, svi mocnici, celokupno glumiste, treba da prođe proces preciscavanja, da se vidi ko je za vesala, ko za kastraciju a ko pretekne - ako iko pretekne - da se vrati da posteno radi ono za šta na grbaci naroda je i placen.

Kada silovatelji monstrumi, oni koji opijaju decu, privode u sobe, siluju, ne hajuci za bilo šta sem za svoje animalne porive, kada te zivotinje budu umlacene govnjivim motkama, kada se svaki „profesor” glume ili bilo čega, pre nego sto krene da se zadovoljava opijenim decijim mesom, se seti sudbine kaznjenih mu po izopacenosti kolega, kada mu se ukaze motkica braon boje i bandera na terazijama, razmislice dvaput da li da neciju kcer, sina, brata ili sestru iskoriscava, opijene i nemocne, ucenjene ili savladane brutalnim nasiljem „koje leci”.

Ako pravo zataji, ne mora i pravda! Mora se uliti strah u kosti monstrumima kojih je puna Srbija, koji su svi redom mocnici u svojim sferama. Kao sto je Sadam sa svitom isao po Bagdadu i kidnapovao žene za svoj harem, kao sto je Berija se izivljavao nad maloletnicama, pa je posle na kolenima molio i cmizdrio kad je kucnuo svetli cas pravedne egzekucije, tako i mocnici svodnici lekici jevtici palme mike, svi ovi monstrumi koji su nagrdili Srbiju svojim zivotinjskim napasnickim nagonima, treba da se sete, da ih ceka zaslužena sudbina...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.