Diskusije : Zona sumraka

 Komentar
Beli dim najavio dolazak crnog pape
Vrach
(----)
15. mart 2013. u 00.22
Iako nije bio jedan od favorita, jezuitski vojnik rodom iz Argentine a poreklom Italijan je zaseo u svetu stolicu I postao novi poglavar 1.2 milijarde Rimokatolika sirom sveta.

Dezurni teoreticari svetskih zavera već su krenuli sa „rasvetljavanjem” celog slučaja, od YouTube klipova do raznoraznih blogova na temu prorocanstva o poslednjem crnom (jezuita) papi I njegovim pogresnim koracima I odlukama pri politickim stavovima koji bi za rezultat imalo I konacno unistenje Rima..

Pomislih, bas kad smo preziveli smak sveta po Majanskom kalendaru koji je ispostavilo se kasnije samo loše objašnjen, nailazi servirana još jedna teza o eventualnom svetskom sukobu velikih razmera koji bi se trebao dogoditi za vreme Franje prvog... Servirano zbog čega I od strane koga?

Pitam se koliku stvarnu moc covek treba da ima da bi u danasnje vreme pokrenuo lavinu koja bi mogla zbrisati pola covecanstva? Dal je jezuitski red još uvek jak I mocan kao u stara vremena I koliko sanse ima ovaj crni papa da odradi ono sto su mu prethodnici naskrabali na parce papira a narodna masa proglasila za prorocanstvo?

U nadi da će se naći neko nacitan I naucen po ovom pitanju,

Vrach...
elektra4-
02. april 2013. u 22.07
od tebe opet pesimizam sa porukom ne valja ni raditi ni cackati kad se ne isplati, papa je ok -novo doba sa porukom; na strani sam potlacenih a ne tlacitelja-to su poznate reci Svetog Franje Asirskog
Vrach
(----)
03. april 2013. u 22.50
Izvinjavam se ako sam bar na trenutak skrenuo paznju ka ovom pesimisticnom i totalno nadrealnom postu koji odise neznaloscu autora utkanoj u niti kojekakve teorije zavere. Ako dozvolis pokusacu da dopunim prethodnu misao, oprosti elektra stvarno nisam hteo..

;)
popara
(kg)
30. jul 2015. u 08.34
Tect
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.