Diskusije : Zona sumraka

 Komentar
Moc Vlaske magije
Vrach
(----)
23. januar 2013. u 00.33
S obzirom da se delimo na one koji veruju, one koji sumnjaju I one koji ignorisu, jedna tema je ipak nezaobilazna kad je u pitanju paranormalnost I tajne nestvarnog sveta. Vlasi naseljavaju Istocni deo Srbije al su blizi Rumunima, po tradiciji I kulturi. Od davnina, to jest od paganskih vremena sa kolena na koleno se prenosila tajna bele I crne magije. Kažu da se I danas u nekim mestima tačno zna ko je ko I ko šta može da uradi, to jest namesti ili skine. Moc Vlaske magije pojedini teoreticari porede sa mocnom Voodoo magijom koja se nalazi na samom vrhu liste svetskih magija.
Lično sam mišljenja da je magija prenosno sredstvo pozitivne ili negativne energije sa jedne osobe na drugu I odbrambeni sistem je zasnovan na ignorisanju iste iliti pozitivnim anti-vibracijama ka istoj. Elem, ukoliko je osoba mentalno jaka, pozitivno nadahnuta, automatski je I prirodno zasticena od ovih stvari. Zato par svetskih religija, kao I Srpska Pravoslavna, sugerisu da ignorisanjem ovakvih paganskih stvari I naravno samo molitvom svaka osoba je zasticena. Ujedno, mišljenja sam da I moderna tehnologija, ubrzani zivotni ritam, globalna kontrola I ostalo, vode ka smanjenju ili totalnom nestanku ovakvih stvari, koje su se do danasnjih dana odrzale prenosom sa kolena na koleno..

Zanimljiva stranica koja objašnjava malo vise na ovu temu, na Engleskom doduse..

http://www.paranormalhaze.com/vlach-magic/

Pozdrav..
KretenOdRethre
(Pijan kao Smuk)
24. januar 2013. u 16.39
Moc njihove magije se nalazi u autosugestiji.
To jest šta od čini oni mogu tebe idiota da ubede da su ti bacili.
Veoma slični ciganima po tom pitanju.

Jedna žena se usrala kad sam jo pri njenoj radnji „madjijanja” i bacanje kletve meni rekao „Nevredi ti to, moja crna magija je jača od tvoje”
KretenOdRethre
(Pijan kao Smuk)
24. januar 2013. u 16.40
pozdrav :) (da ovde ne ispadnem ne kulturan)
CP6uH
(Dzabalebaros)
28. januar 2013. u 09.57
Pre bih rekao da se radi o energiji (ni pozitivnoj ni negativnoj) koja se usmerava u nekom pravcu, koji je uvek bipolaran. Vracke su kao kapije koje vuku energiju, na strani gde uvlace je negativna a na strani gde izbacuju je pozitivna. Sto znaci ako ti napravim vracku koje će ti ciniti zlo, meni će ciniti dobro, i tako opet dolazimo do bipolariteta. Aura ima uticaj na te energetske tacke tako što će se braniti od emanacije energije, ignorisanjem ili čak autoreakcijom koja individuu stavlja u pozitivni plan. Autosugestija ima najveci uticaj na celu pricu, ili sto rece Slavko Stimac : „Svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujem”.
Mislim da na youtube ima jedan film koji govori o tome „The Secret” ili tako nešto, zanimljivo je za pogledati.
DitrihVonKlausen
01. februar 2013. u 17.45
ja samo znam da oni koji se u to upetljaju loše prodju u zivotu.
ne može niko nikome ništa učiniti ako Bog to ne dozvoli.
Bog Stvoritelj je iznad svega i njemu se treba moliti i pricescivati.
Magije su zlo. Zapinjanje u paralelne svijetove i trazenje pomoći od njih je strogo zabranjeno. Bog je to zabranio i rekao u Svetom Pismu da se slučajno ne zapinje u to.
Na zalost mnogi ne slusaju Boga pa eksperimentisu, zato loše prodju u zivotu, a kad odu sa ovoga svijeta ceka ih rezervisano mijesto u paklu.
Znao sam par baba gatara iz mog kraja koje su se tim stvarima bavile.
Sve su zivjele između 95 i 98 godina, a svu djecu su sahranile, djeca su im ginula, umirala od rakova, unucad se radjala bez sake, sa epilepsijama, nepokretni, sa manama, a one su sve to dozivjele i gledale i na kraju u mukama i same umirale. Po par godina svaka od njih je lezala i raspadala se u krevetu, a nikako dusu da ispusti. Boze sacuvaj.
Vjerujete u Boga.
Ne cinite zlo.
Volite svijet oko vas i bicete srećni.
Imported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
04. februar 2013. u 23.23
Daleko ste vi od madjijanja, i po mišljenju, i po znanju.
Konkretni slučajevi vas kontradiktuju.
Vrach
(----)
05. februar 2013. u 21.18
Dobro je dok je tako, sto dalje to bolje..
Covek koji mnogo zna, nema mir sa sobom..
Velika je razlika između uzgajivaca Laminog krzna sa vrleti Cileanskih Anda I jednog kancelarijskog radnika iz centra obliznjeg priobalnog grada. Ovaj sa planine nema mnogo dubokih misli, ne zna šta je TV a da ne govorim o visoj tehnologiji poput kompjutera. Preokupiran je samo Laminim krznom I o ništa vise glavu ne razbija... Ovaj iz grada je covek prepun briga, koje je nakupio u svojoj okolini, sto zbog svoje radoznalosti sto zbog onog sto mu se svakodnevno servira... Šta sam hteo da kažem, gomila stvari oko nas je laz i u prividnom stanju, samo ignorisanjem istih one ne uticu na nas.. Pocev od nacionalnog dnevnika, preko serviranih zivotnih vrednosti do serviranog verovanja u posmrtni zivot... Tako je I sa magijom..
Ako sam daleko od razumevanja I mišljenja opet podvlacim, tim bolje.. :)
Pozdrav..
Vrach
(----)
05. februar 2013. u 21.28
AngloSaksonci znaju da kažu „ignorance is bliss”. Obično se upotrebljava u slučajevima gde posle otkrivanja istine, doticna osoba shvati da je bila srećnija dok nije znala ništa o tome...
terapeut
(fizioterapeut)
17. februar 2013. u 12.00
Postovana gospodo
pricate o vlaskoj magiji, dali neko od vas zna da obijasni šta je to vlaska magija ?
sabinaglogovo
16. novembar 2013. u 17.16
Meni je sve ovo izgledalo kao prazna prica i misticizam,sve dok sama nisam morala da tražim pomoć i nisam shvatila,da sam pod Crnom Magijom.
Kao žena koja je rođena u BiH koja je zavrsila Pravni Fakultet udala se nisam bila sklona,MISTICIZMU međutim kada je sin krenuo u srednju skolu moj zivot je poceo da se rusi.
Sin se uhvatio lošeg drustva,droge Suprug se odao alhoholu,a cerka od brige zavrsila u bolnici,sina vise nisam vidjala nije dolazio kuci,muž je otisao kod svojih na selo ostala sam sama sa cerkom koja je bila na granici nervnog sloma.
Tada sam prvi put potražila pomoć vidovnjaka i gatara,iz očaja iz kojeg vise nisam videla izlaz,i da cudo bude još vece posle dve nedelje sin je dosao kuci,i rekao mi da hoće da se leci,pozvla sam supruga i on je dosao.
Hvala bogu sada opet živimo kao normalna porodica.
Ako nekom treba pomoć,dacu broj osobe koja je meni vratila moj zivot.
[email protected]
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.