Diskusije : Kućni ljubimci

 Komentar
Ulicni pas umire!
Laramii
(Laramii)
05. oktobar 2014. u 14.43
A ja ludim i placem ceo dan.Moja mala kuca koju sam spasila na ulici od sigurne smrti, sada umire od raka!!!

Secate se,pisala sam pre skoro 4 godine o tom slučaju.

Benny,to je njegovo ime,ne jede par dana i povrati parce plasticne kese!Trc dokori..kaže infekcila antibiotici i cortizoni.

Vraga!

Jutros je kao mrtav, operacija hitno jer se mislilo da ta plastika je blokirala sve.

Ali kad otvorise stomak tumor do tumora ljubicaste boje!Rakcina!

Sad ,sutra JA treba da kažem/odlucim da ga ubiju!!!
Ima rak i boli ga!

Da ne pati...jer nema shanse!

Ne mogu to vise to da podnesem!!!

Da spasim, pa ubijem!

Mnogo sam tuzna...

Laramii
(Laramii)
05. oktobar 2014. u 14.55
Bila sam tamo naravno sve vreme operacije i posle sve do veceras.On je još pod ansetezjom...
ALI zovem ga i mazim ga odgovara mi repom srce moje.Jezik mu je vani od usta bas je komi...ali u svom psecem mozgu poznao me je!

Poslednji pozdrav skoro mrtvog prijatelja,mog Benija!!
Gojko
14. oktobar 2014. u 04.52
tako ćeš mu skratiti sve muke..druge opcije nemas.
Lesoto
(VIP)
25. oktobar 2014. u 10.55
Sklonila si ga sa ulice i pruzila mu četiri godine ljubavi, sigurnost doma itd.
Nazalost, kratko žive, uvek je previse kratko.:(
Zao mi je. Drzi se. Meni unapred suze krenu kad samo pomislim da će jednom doći taj dan a godine lete vrtoglavom brzinom.
Ouija
(Dr)
04. novembar 2015. u 23.29
Zao mi je sto ovo čujem imam 3-godisnjeg zlatnog retrivera, ona mi je kao dete. Kunem dan kada ću morati da je pustim da ode, neću ni da mislim tome.

Ako pas ima rak, to je bolest koja se nazalost neće izleciti. Sigurno je u bolovima i najbolja opcija jeste da ga uspavate. Nemojte dopustiti da se pati to je greh. Znam da je teško i da vas to potresa ali to je jedini pravi izbor. Da ga spasete bolova i muke.

Da vam ispricam pricu koja će vam pomoći. Jedan pacijent koji je umirao od raka u bolnici u kojoj radim je lezao na samrti u sobi sa porodicom oko njega. Bio je pod merfeinom i drugim sedativima da mu se olaksa odlazak pa je polako padao u nesvest i vracao se tako pricajuci koje kakve stvari.

Porodica se uznemirila pa su pozvali sestru da dodje a tu sam se nasao i ja u prolazu. Pricao je stvari kako je sad upravo bio sa svojom sestrom i mamom koji su umrii još pre 15 godina. Pricao je kako mu je mama mlada istih godina kako ju pamti kada je bio dete, i da mu govore da će uskoro da se vide. Pricao je kako je vidio i svog psa iz detinjstva Rokija nemackog ovcara koji je imao belu saru preko njuske i da je on bio sa njim...

Kada je to rekao meni su se noge odcekle...naime pre mog dolaska sam isao hodnikom bolnice i video sam psa vucjaka bez lanca koji je hodao hodnikom bez lanca, bez gaze. Bio je nekih 20-tak metara od mene. Ja sam ga pogledao i pomislio kako je pas dosao tu? onda opet mislim možda je neko dosao u posetu pa je doveo psa sa sobom. Onda opet mi nije jasno ipak je bolnica u pitanju pas nije imao oznake da je vodic za slepe ili tako nešto. Pogledao sam ga dobro i imao je belu fleku preko njuske to mi je ostalo upecatlljivo.

Usao sam u lift i krenuo gore, kada sam usao u sobu gde je doticni lezao u krevetu. Kada sam čuo da je rekao nemacki ovcar sa belom sarom preko njuske i da je tog psa on imao kada je bio 9 godina dete.

Ja sam zanemio, još umalo da kažem da sam sada video psa u hodniku bez gazde i povodca koji me je pogledao i imao belu fleku preko nujuske. Inače nemacki ovcari retko kad imaju belo na njisci obično im je njuska crna.

Izasao sam iz sobe kasnije otisao opet dole gde sam malo pre bio da vidim ili ja ludim ili je nešto drugo u pitanju. Pitam sestru dole jeli neko dosao sa psom pre nekih pola sada, ona kaže ne. Odem na recepciju i pitam jel neko bio sa nemackim ovcarom gore na 5-om oni me belo gledaju kao ovo je bolnica ne vererinarska stanica. Opet odem gore dobar sam sa obezbedjenjem pitam njih jesu li videli psa, nemackog ovcara na 5-om spratu oni se pocese smejati. Zezaju šta je doktore pobegao ti je pacijent? reko ajde smejte se. Mladju decko mi pokaza video kamera sve je pod prismotrom. Ja ga pitam moguli da pogleam level 5 pre pola sata vrati on traku i stvarno ja sam tu idem prema liftu otvaram vrata zastajem gledam u hodnik...psa nigde na kameri. Ulazim u lift.

Da mi se ovo nije desilo nikad nebi verovao. Ali jeste. Covek je umro te noćii non stop je u snu dok je izlasio i ulazio u svesti pricao „moj rocky, moj roky” od familije niko nije ništa video niti čuo. Eto...

Mislim i da oni imaju duse sigurno i da kada umru desava im se isto kao i nama, i verujem da smo kad umremo premesteni u isti svet kao i oni i da budemo zajdeno.

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.