Diskusije : Automoto

 Komentar
Gde je Nenad bezier?
jugos011
(The Best or nothing...)
18. decembar 2015. u 00.06
Gde je nestao Bezier,legenda ovih diskusija,,,nema ga već duže vreme...
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
18. decembar 2015. u 05.32
Istina.
Nema ni Dragana. Bilo bi interesantno da nas informise kako se Uber odrazio na cijene Taxi tablica u New Yorku.
jugos011
(The Best or nothing...)
18. decembar 2015. u 22.30
Uber je prepolovio cenu taxi medljona u NYC,,,ali preterali su bili sa cenom,kao i vecina precenjenih stvari ovde,,pocev od nekretnina...jedno vreme medaljon je dosao i preko milion $$$,,sto je.nenormalno!!.//a onda je dosao Uber ,pa još i zeleni taxi..tako da je sad verovatno negde oko pola miliona $ sa tendencijom da padne jer broj Uber vozaca raste,,,De Blazio je pokusao sad kao da limitira broj novih uber vozaca jer je dobio lovu u kamanji od zutog taxija,ali neverujem da će proćito jer je Uber postao mnogo mocan i jak..Ja sam inače vozio za Uber kao part time prošle godine i malo ove,,,i Tu se vidi razlika...prošle godine moglo je za manje sati rada vise da se zaradi,,sad mora bas dosta da se radi da bi se isplatilo...samo TLC osiguranje je preko 600$ mesecno,,,INSANE!!!!
ring
(lozac)
19. decembar 2015. u 06.34
Možda je doveo neku ukrajinku i sad shiba
deep hole drilling cycle
Synyster
(ddd)
19. decembar 2015. u 11.16
Inzenjer je verovatno otisao u posetu Srbiji, pa uskoro možemo ocekivati nove price o novim prijateljima koje je upoznao koji će potvrditi da je Fiat u Kragujevcu promasaj i price o starim prijateljima koji žive na selu i odlično prolaze.
Ili možda još uvek radi 30 sati dnevno da bi smanjio na 4 sata dnevno do 2167 godine kada će da kupi Nissan GT-R i BMW 3-Series dizel.
windy-chicago
(windy-chicago)
19. decembar 2015. u 17.48
Bezier... vulkanizer... a prestavlja se kao neki veliki majstor. Čuo sam, ako je istina,, da je otisao u svoje selo.. Ritopek.. to je između Beograda i Smedereva,, cuva svinje,, krave,, koze,, i tako to. Valjda mu se ništa nije desilo. Cekamo ga.
srecca
(doktror)
19. decembar 2015. u 20.09
Pozdrav Jugos..
bezir se ozenio i vratio se u Zeleznik.. Ma taj nema ni Komp. a kamo li one silne aute i CNC masine. Veliki probisvjet i BAM...
Mislim da je bas gumar i njemu ona masina za balansiranje lici na CNC masinu..
Imported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
20. decembar 2015. u 00.53
Banovan, mislim da se desilo na politika diskusiji. Otisao za ove praznike u Srbiju.
Starac_Foco
(--)
20. decembar 2015. u 12.28
Dugo mu nešto taj ban traje, nije ga bilo od maja mjeseca. Možda je odlucio da se ne pojavljuje vise, inače na ovom furumu je prakticno nemoguće banovati one koji su bas uporni. Ako ti banuju korisnicko ime, možeš da se registrujes ponovo. Ako te banuju po IP adresi, vecina ima neku alternativu, sa mob telefona, sa posla, od komsije, sa putovanja, iz kafane, itd...

jugos011
(The Best or nothing...)
20. decembar 2015. u 18.12
,pa to i ja mislim,,,nasao bi on već neku caku,,,a kad nije banovan 15ak god ovde ne znam sto bi sada,,mene on ranije nervirao sa nekim stavovima,i bilo je dosta rasprava...i jeste dosta ponavljao isto i preopsirno,,ali kad vidis neke stvari posle dosta godina,ipak je za veliku većinu stvari bio u pravu,,pocevsi od napada na „zute” itd,,,
u nekim stvarima jeste preterivao,ali sve u svemu bile su zanimljivije diskusije,,
a stvarno je cudno da ga nema pola godine,,,nadam se da je ziv i zdrav ma gde bio...
windy-chicago
(windy-chicago)
20. decembar 2015. u 20.09
Ja mu želim dobro zdravlje i sreću.Nije važno sto je vulkanizer. Cenim i postujem svaki pos,o. Ako neko lično poznaje Beziera,,neka javi i kaže gde je. Tek onako da znamo. Pozdrav veliki.
jugos011
(The Best or nothing...)
21. decembar 2015. u 00.58
Ja sam lično upoznao samo dva diskutanta odavde,ne i Nenada,,ali bilo je ovde ljudi sto ga znaju lično i rekli su da je stvarno zavrsio Masinac kod nas i ovde još „doucio”,,,tako da to sa vulkanizerom je sala sigurno..
Imported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
21. decembar 2015. u 12.08
Jugos, to je zaye8anciya bila od strane diskutanata. Covek jeste masinac. Rekoh, otisao u Srbiju za ove praznike.
slani
(I\'m too sexy for my car)
22. decembar 2015. u 20.13
Prica se da je obljubio magarca i da je u pritvoru, dok se zavrsi istraga.
Tehnicar
(Tehnicar)
23. decembar 2015. u 08.14
Stvarno smo pogan narod, ne postujemo nimalo jedan drugoga - a „zaboli bi noz u ledja” svakome ko ima drugacije mišljenje. Bazier je uvijek imao zanimljive komentare, naravno na svoj sopstven način - nije stedio na detaljima iz svog sopstvenog zivota, a iskrenosti mu takodjer nije nedostajalo. Ni po cemu se nije moglo zakljuciti da nije obrazovan i sl., za razliku od onih koji ga kritikuju. Nadam se da je dobro i da će se uskoro vratiti. Bas je prazni bez njega.
Synyster
(ddd)
23. decembar 2015. u 10.59
Ja sam verovao jedno 10% njegovih prica.
Imported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
23. decembar 2015. u 17.37
Forum je uveliko zastareo, promene su potrebne. Jbg, ako mi pukne fitilj na jednoj diskusiji, pa me banuju, trebalo bi dozvoliti da ucestvujem na drugim diskusijama.
Ovako covek pukne na politici i dobijes ban na svi ostalim diskusijama tipa automoto, itd...
Nelogicno.
Masa diskusija je prazna!? Treba objediniti, pojednostaviti, ne ovako gde pod sport forumu imate 6 razlicitih diskusija bez aktivnosti, osim navijaci.

Starac_Foco
(--)
24. decembar 2015. u 09.35
Ma nema od neke modernizacije ništa. Gazda je po svoj prilici digao ruke od ovog foruma i jedina diskusija gdje ima nešto više diskutanata je Politika. Na mnogim drugim diskusijama objavi se manje tema godisnje nego na Politici za jedan dan... Premda i na Politici je debelo usporilo, a nije ni cudo, kakvih svi cudaka, ako ne i ludaka, se tamo skuplja.

Ja ne mislim da ban vjecno traje, ima neki rok trajanja, ali mnogi banovani se nikad ne vrate, kao npr. Mostro (Nakamura), premda za njega nisam siguran da li je sa ove diskusije nestao zbog nekog bana na Politici ili zato što ga je neko (a zna se ko) bio pojasio pa nije znao da sidje...

Uz to, kao sto rekoh, banovani se uvijek može ponovo registrovati (sa drugom email adresom),
jugos011
(The Best or nothing...)
24. decembar 2015. u 14.20
I na tenis diskusijama je „zivo”ali većinom samo kad Nole igra...
a zar nije Mostro bio taj sto je objavio da je diskutant Srećca ili Jovo preminuo,pa ga svi oplakivali pa je zato banovan??
Starac_Foco
(--)
24. decembar 2015. u 23.27
Ne, laznu vijest o upokojenju doktora (ne)sreće je plasirao diskutant eko5. Taj se od tada ne pojavljuje.

Nestali su tokom ove ili prošle godine i drugi kao npr mrsolj ili malimx6, odavno se nisu javljali.
srecca
(doktror)
26. decembar 2015. u 09.00
Foco DomaćINE SOFRE,

Ti si bio i ostao jedan od najiskrenijih i najkorisnijih diskutanata.
Od tebe se uvjek mogla procitati pametna diskusija...
Onog eko 5 koji mene upokoji nasao sam ga i utepao...
Svi forumi na SC , odavno su „ mrtvi” i samo kolicina je ostala. Diskusije su postale neozbiljne. Bezir je bio Unikat i imao je tri svoje teme o kojima je pisao , a to su : njegova honda, CNC i ogromni Buisnis, i politika..
Nikada nisam cita njegove romane.. i mislim da uopste nedostaje. To što se tiče banovanja , mene je ovaj moderni banovao zbog mostre.. ali to nema nikakve veze da se ne možeš ponovo javljati i ucestvovati u diskusijama..
Nešto se Krupno kod Nenada desilo i zato ga nema...

Pozdrav svim vjernim diskutantima SC a ovih dana vrba penzioner ode mjesec dana na Cubu da uziva..
Mustanga sam parkirao u garazu..
jugos011
(The Best or nothing...)
26. decembar 2015. u 13.07
pozz Jovo,
i ja sam pomislio da mu se nešto desilo,jer i da je banovan nasao bi on način da se opet „ukljuci”..nadam se da nije nešto ozbiljno,,,
eto mene sinoć udari neki pijani vatrogasac FDNY dok sam stajao na semaforu i nabi me na zuti taxi ispred koji je bio Ford Escape tako da je podleteo moj prednji kraj pod branik hauba,vezni lim farovi,auspuh otkinut kod izduvne grane,,,i ko zna šta još,,,i ladno ga panrudi pustili da se odveze!!! a pijan bio,,,to je korupcija u NYC,,,
a da je bilo ko „običan bio”dobio bi DUI ,suspenzija dozvole,placanje hiljade $$ i plus možda osiguranje nebi pokrilo...ovako sad tek od utorka da idem po Police report pa posle da budem srećan makar auto da mi popravi njegovo osiguranje...
Imported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
26. decembar 2015. u 20.30
Trebali bi imati video zapis sa uniformi jer je to već oprema u većim centrima.
krele
(neradnik)
26. decembar 2015. u 23.40
proba
jugos011
(The Best or nothing...)
27. decembar 2015. u 00.07
mislis te „body cameras”? to je sad moderno od kako prave hajku sto ubijaju ove „nevine crnce”..ja mrzim NYPD zato što ima mnogo „polusveta”sto radi ovde i zamišljaju da su neko i nešto,i koliko ima korupcije i „preko veze” muka mi bude,podseti me na nasu miliciju..po manjim mestima je policija mnogo profesionalnija(iako sam živeo vise od decenije u manjem mestu i platio stotine kazni za brzinu,itd,,,)ali ih mnogo vise cenim nego neku bagru iz NYPD..
a oko ubijanja crnaca ili ko pruza neki otpor,tu je zakon jasan i ko god se zeza ili nešto pokusava može da ocekuje metak,,,jer je zakon„nulte tolerancije”tj ako pandur smatra da je on ugrozen ,ima zakonsko pravo da puca,..ima samo jedan slučaj kad je onaj crnac bezao iz mecke 124 a pandur ga ustrelio odpozadi ko vepra,gde je preterao,,sve drugo je po meni bilo po pravilima „sluzbe”//
krele
(neradnik)
27. decembar 2015. u 00.15
Da,gde je a gde su i drugi.
Svima nama je jasno da se ovaj kafic polako gasi,ili specificne diskusije,ali da li bas na svim topicima,mora neko da kritikuje nekoga,zbog duzeg ili kraceg pisanja,Zbog nečijeg iskustva ili neiskustva,zbog nečijih gresaka u pisanju.
Mnogi su otisli iz njima znanih razloga ,verujem i zbog vredjanja.
O Bezieru ili kako se zove (tema je o njemi ili za njega),ne znam ništa osim sto sam citao neke njegove postove (i drugih),ali koliko god da je bio opsiran,zar to ne znači da je zaista imao i znao toliko sveta.
Ko nije hteo da ga cita, nije ni morao da ostavlja komentare ,prozivajuci ga ili nekog drugog.
On je jednostavno opisivao ili pisao o nečemu sto je možda znao ili čuo i video kao i svi mi.
Kad se možda naucimo nekoj pristojnosti ,verovatno će biti vise ljudi ovde ,ovako polako ali sigurno se gubi duh auomobilizma .
P.S. On možda i cita sada „njegovu ” temu.
jugos011
(The Best or nothing...)
27. decembar 2015. u 00.22
a u ovom mom slučaju sinoć meni nemenja ništa da li je taj dobio DUI ili ne,,,samo da jurim to njegovo osiguranje da mi popravi auto ili isplati stetu..
samo mi je krivo kad pomislim kako bi neko „običan”da nije FDNY prosao da je tako udario pijan,,,a s druge strane ja dobijem kaznu ako ne dam migavac ili skrenem iz srednje trake desno,,,al jbg može im se,,mogao sam posle opet da zovem 911 da tražim supervisora,itd,,,al ko stim da se zeza,,,meni samo da izvucem moju stetu kad se već desilo,,samo stajali na semaforu cekali zeleno..
srecca
(doktror)
28. decembar 2015. u 11.14
Yugos, hvala na pozdravu i Sretna ti Nova 2016 g.i da se ponovo naljeto vidimo u BG..uz casicu i kavu..Samo da ti kažem, konacno sam odlucio da ne prodajem Kadeta dok god ovako ide , jer eto navikao sam bez AC..

Nerazumijem.. ovdje u Canadi je nepisano pravilo , ako te neko udari ozada on je krv. Ja pre neki dan na parkingu samo malo dotakoh branik nekog bjesnog auta.. izadje covjek , pjeniko da sam mu razbio auto.. zove policiju.. i ja da ga smirim dam mu 200$ , jer znam da bi popio tiket ako dodje policija..???
Ti si prika moj, trebao da se uhvatis za vrat i da zoves hitnu .. pa onda bi dobio i tjelesnu ostetu..a auto bi oslepali na colisen..
Ne znam ovdje u Canadi , tvoj insurace bi platio tvoju popravku a oni bi automatski naplatili sa njegove police osiguranja..

Pozz

jugos011
(The Best or nothing...)
28. decembar 2015. u 16.28
pa mislim da je svuda isto pravilo da je uvek kriv onaj sto udari odpozadi ,,jer mora uvek da se drzi odstojanje,pa makar neko naglo zakocio ispred..a u ovom slučaju mi nismo ni vozili nego samo stajali na semaforu,,jurim sad police report,osiguranje i ostale gluposti.
a za bolnicu mogao sam da idem,nudili mi ,ali ko da ide dole u neku Bruklinsku bolnicu uvece na Bozic po kisi...i još kaže tow truck da ja platim...a bio sam juče da snimim vrat cisto onako ,pa će oni da posalju racun osiguranju,,,znam da sam mogao i to da tražim,ali neću još i to.,,samo da sredim auto ..
a kadeta vozi dok ide,,,sve zavisi koliko ti treba godisnje,,ako je samo mesec-dva onda je vise nego dovoljno,,,
malimx6
(KOCOBO)
21. maj 2016. u 12.10
tu sam starce, samo zauzet :)
pozdrav :)
jugos011
(The Best or nothing...)
21. maj 2016. u 21.16
Nenada i dalje nema...nadam se da je ok...koliko ga je ljudi napadalo ovde,a ispade da bez njega nema ni diskusija./.../
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.