Diskusije : Astrologija

 Komentar
Za opisa
ajrona
27. januar 2019. u 02.46
Postovani Opise,
Kakva je poslovna prognoza za rakove u 2019oj godini, hvala unapred na odgovoru!
OPIS-50
(OPISIVAC)
27. januar 2019. u 06.53
Ono što treba da izbacite iz života tokom ove godine je neodlučnost i nesigurnost. Promene su evidentne tokom ove godine, a anksioznost koja će početi da se javlja tokom proleća, kada vas čeka poprilična ekspanzija, treba da bude eliminisana.

Budite krajnje uporni i krajnje odlučni. Poslovno, ovu godinu će obeležiti nešto novo i sasvim drugačije od dosadašnjeg, kao i promena kako poslovnog, tako i stambenog prostora. Očekuje vas jaka reputacija, ali i napori koji će biti finansijski podržani. Svi su izgledi da se do jula odlučite za nove poslovne poduhvate.

Napokon ćete moći sebi da date oduška i slobode da ispunjavate želje, posebno kada su vaše ideje u pitanju i njihovo ostvarenje. Mahom će to biti stvari u vezi sa kućom, ali ćete do kraja juna intenzivno ulagati u posao i poslovnu opremu i u sređivanje poslovnog prostora. Svi vaši planovi i zamisli u tom periodu imaju otvorenu mogućnost da se ostvare, a posebno pred sam kraj godine. Ali, ako se makar i sekundu dvoumite i povučete, ništa od uspeha. Transformacije će na momente zahtevati nemilosrdnost i potpuno hladne emocije, što vam nije osobina, ali ako ne budete takvi smanjujete sebi šansu za uspeh. Saturn i Pluton vas prate sa suprotne strane terena i napadaće svim snagama, ali time će vam i otvoriti mogućnost da organizujete svoju igru i da dobijete, ili da pokrenete ozbiljan posao. Klikni ovde.

Kontranapad će biti jedno od vaših najubojitijih oružja. U toku prve polovine godine su mogući i zakonski problemi, ili određene teškoće sa administracijom ili dugovima, ali bez obzira na probleme, biće vam pružena šansa da poboljšate svoje pozicije i položaj, i nećete imati problema koji mogu sa strane da narušavaju vašu psihu, tako da ćete biti u stanju da sasvim jasno pokažete koliko vredite i da stvarno vredite. Moguć je i kredit koji će biti veoma povoljan.

Tokom druge polovine godine, a posebno pred kraj se situacija znatno stabilizuje i vi polako, korak po korak, krećete uzlaznom linijom. Ako poželite da idete negde daleko ili da promenite sredinu za „neku blizinu” morske vode, slobodno krenite. Zdravstveno polje je opterećeno plućnim problemima, kao i grudnim košem uopšte.

Ljubavna situacija je prepuna preokreta i iznenadnih susreta. Proleće će obeležiti osoba sa kojom ćete naći zajedničku crtu i biće vam izuzetno dobro sa njom. Toliko da ćete se ozbiljno pozabaviti temom braka. Bez obzira da li ste u nekoj stabilnoj vezi ili ne, očekujte neke vrste fatalnih događanja, ili jednostavno nećete uspeti da ostanete ravnodušni. Može vam se desiti i da jednu vezu prekinete zarad druge. Ovo može da ukaže i na to da će se, ako ste u nekoj vezi, neminovno opet desiti sukobi i napetosti, mučna stanja koja opet na neki način pretenduju da obeleže odnose. U vašoj glavi se stalno i ponovo menja situacija, i nove situacije vam okupiraju misli i život. Do kraja godine će situacija biti puna promena i istraživanja, ali šta je – tu je. To će biti jače od vas.
ajrona
30. januar 2019. u 06.55
Hvala dragi Opise na iscrpnom odgovoru, želim Vam sve najlepse u daljem zivotu i radu!
AknemTG
04. maj 2021. u 11.50
Monstruozne spodobe silovatelji maloletnica (i maloletnika) i nemocnih lica, Branislav Lecic Leka, pedofil Aleksic Mika, homoseksualni napasnik pijanih maloletnika predator pedofilni „glumac” Jevtic Goran, mafijaski svodnik maloletnica i utemeljivac prostitucije i Bunga Bunga zurki Markovic Dragan zvani jagodinska Palma, deo su cudovisne menazerije i pedofilsko silovateljskih krugova u politici i glumi. Palma je organizovao Bunga Bunga zurke za Tadica i zutu predatorsku svitu, a onda za SPS i SNS zvanicnike hetero orijentacije. Ova metasrazirana izraslina moralnog taloga našeg drustva koja truje kroz izdajnicke filmove i pljacka onemocali narod je prisutna i u drugim narodima. Gde su ocevi zrtava, braca, mnogobrojnih zrtava u Jagodini gde su generacije upropascivane kroz prostituciju, da u sistemu korumpiranog sudstva, ako zataji, donesu svoj pravednicki sud na biblijski način?

Koliko pokvarenosti treba da se maloletnice napiju, a onda privode u sobe od strane mocnika, gde se vrsi obljuba nad nemocnim licima? Padali su zlikovci i u holivudu, jedan Bil Kosbi se nije izvukao bez obzira na slavu sto je punoletne žene opijao i silovao. A svodnik Palma, monstruozno mafijasko lice tela nilskog konja i izgleda kao da je pobegao iz sopstevnog zoo vrta, organizuje za svoje „poslovne partnere” maloletnice i prostitutke koje se prodaju zarad sanse da ih mafijaski don zaposli u svom licnom gradu. Leglo nemorala u Jagodini nije jedistveno u napacenoj Srbiji - mnogo je lokalnih mocnika u raznim bransama koji prave od Srbije njihovu sopstvenu prciju, a postenom narodu ostaje samo da bezi iz zemlje. Dokle? Kada će se dici kuka i motika i rasterati sljam od elite koja vlada politikom i koja se zapatila u najprljavijoj bransi - glumi, u odnosu na koju je legalna prostitucija manastir cednosti.

Da li će arogantne narcisoidne spodobe, mocnici iz sveta glume, koji privode pijane maloletnike u svrhu homoseksualnog izivljavanja, koji siluju na sve strane misleci da „ukazuju cast”, umišljene nistarije siledzije nemocnih pedofili sa svojim skolama „glume” kroz koje mora da se prođe jer oni drže tapiju u korumpiranom monopolizovanom svetu filma i pozorista. Nakaze koje su spremne da podrže svaki antisrpski projekat, ukljucujuci i projekat, najvazniji od svih, moralnog zatiranja srpskog naroda, unakazavanja mladih ljudi, primoravanja na prostituciju a kao taoce drže sve stanovnike kolonije zapadnih sila u kojoj vrse svoje pogane izdajnicke delatnosti.

Dokle će narod to da trpi? Bez razlike sve stranke, svi mocnici, celokupno glumiste, treba da prođe proces preciscavanja, da se vidi ko je za vesala, ko za kastraciju a ko pretekne - ako iko pretekne - da se vrati da posteno radi ono za šta na grbaci naroda je i placen.

Kada silovatelji monstrumi, oni koji opijaju decu, privode u sobe, siluju, ne hajuci za bilo šta sem za svoje animalne porive, kada te zivotinje budu umlacene govnjivim motkama, kada se svaki „profesor” glume ili bilo čega, pre nego sto krene da se zadovoljava opijenim decijim mesom, se seti sudbine kaznjenih mu po izopacenosti kolega, kada mu se ukaze motkica braon boje i bandera na terazijama, razmislice dvaput da li da neciju kcer, sina, brata ili sestru iskoriscava, opijene i nemocne, ucenjene ili savladane brutalnim nasiljem „koje leci”.

Ako pravo zataji, ne mora i pravda! Mora se uliti strah u kosti monstrumima kojih je puna Srbija, koji su svi redom mocnici u svojim sferama. Kao sto je Sadam sa svitom isao po Bagdadu i kidnapovao žene za svoj harem, kao sto je Berija se izivljavao nad maloletnicama, pa je posle na kolenima molio i cmizdrio kad je kucnuo svetli cas pravedne egzekucije, tako i mocnici svodnici lekici jevtici palme mike, svi ovi monstrumi koji su nagrdili Srbiju svojim zivotinjskim napasnickim nagonima, treba da se sete, da ih ceka zaslužena sudbina...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.