Diskusije : Astrologija

 Komentar
Za Opisa
Aleksandra_3
10. maj 2017. u 13.20
molim vas ako mozete nešto uvezi Decaka Kristian rođen
03.06.2005 u becu rođen uvezi skole i njegovog zdravlja

Moja prijateljica Marta Rođena 14.07.1956 Bosna
interesuje zdravlje i nekretnine inovca
Hvala unapred vasa stalna citateljka Aleksandra
OPIS-50
(OPISIVAC)
12. maj 2017. u 06.55
S 2017. godinom Vage nakon dugih 12 godina ponovno ulaze u pozitivno razdoblje. Na svim poljima mogu očekivati promjene na bolje. Tako će se na emotivnom planu realizirati mnoge stvari koje već predugo stoje u sjeni, a nakon što se odigraju, više ništa neće biti kao prije. Zbog toga za sve Vage, 2017. godina bit će godina transformacije, kako njih samih, tako i okoline u kojoj žive.

LJUBAV I OBITELJSKI ŽIVOT: Moglo bi se reći da su izazovni aspekti naglašeni dva puta u toku 2017. godine, prvo u početku, boravkom planeta Venere i Marsa u Ribama, a zatim, krajem ljeta i početkom jeseni, kada ove dvije planete zajedno borave u znaku Djevice. Oba polja ukazuju na nestabilnost u ljubavnoj vezi i nerazumjevanje trenutne situacije. Nemojte donositi ishitrene odluke u tom vremenskom periodu, jer se kasnije možete kajati. Izbjegavajte avanture koje bi dodatno mogle da vam zakomplikuju ljubavni život. Ako ste sami, ova godina vam donosi poznanstvo sa osobom koja će biti ljubav vašeg života. Budite otvoreniji prema dragim ljudima jer je to jedini način da rješite vaše nesuglasice. Rujan/septembar je idealan za početak jedne izuzetno ozbiljne romanse. Postojeće veze koje su inače na staklenim nogama suočiće se sa teškim trenucima, a neke od njih će se i okončati.

KARIJERA I POSAO: Izuzetno povoljna godina za sve koji planiraju započinjanje novog posla, ili nastavak nekog koji ste započeli poslije ulaska Jupitera u vaš znak. Budite oprezni na početku, kada planete Mars i Venera budu u kvadratu sa Jupiterom jer predstavljaju ubrzanje koje nekad zna da pokvari posao. Prvi dio godine vam neće doneti značajne promjene na polju finansija, ali važno je da tada zauzmete dobru poziciju koja će kasnije donijeti konkretne uspjehe i rezultate. U drugoj polovini 2017. godine, počinje izuzetno povoljan period koji će obilježiti dobra zarada. Mogući problemi sa saradnicima naročito tokom ožujka/marta i travnja/aprila kada planeta Venera bude u retrogradnom kretanju. Morate biti istrajni u borbi sa mogućim problemima i nerazumjevanjem okoline. Jesen vam donosi dobre vjesti vezane za finansije, a povećanje prihoda možete da očekujete i nakon ulaska planete Jupitera u Škorpiona, u vaše polje zarade. Problemi sa okolinom, prijateljima i saradnicima mogući su tokom rujna/septembra i listopada/oktobra kada je neophodan poseban oprez po pitanju međuljudskih odnosa i spletki.
Aleksandra_3
29. maj 2017. u 10.14
Molim gospodina Opisa za prijateljicu koja je rođena 14.07.1956
Bosna Rođena.Zamolila me ako mozete reci u vezi stana,dalice ga ovegodine prodati,napeta je i moli ako mozete odgovoriti u vezi
stana.Hvala Unaperd Vasa Citateljka Aleksandra
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.