Diskusije : Astrologija

 Komentar
Za opisa
catic
02. februar 2017. u 21.04
Dragi Opisu
Molim Vas da mi napisete za Blizanca rođen 13/6/1985 Banjaluka 11 sati ujutro.
Puno pozdrava
OPIS-50
(OPISIVAC)
03. februar 2017. u 09.17
Sav vaš veliki trud u potpunosti će se isplatiti u toku 2017. godini. Nagrade i priznanja već su krenula u 2016., ali pravi zamah uspjeha tek stiže. Ovo je godina upornosti i isplativosti ali izanimljivih susret i putovanja. Uz to, dobar priljev novca koji je počeo krajem prošle godine nastavit će se i u toku 2017. godine.
Planeta Saturn se čvrsto drži u polju emocija i partnerstva, pa iako ova pozicija nije najprijatnija, označava ljubavnu stabilnost. Potrudite se da u postojećoj vezi što bolje funkcionišete i da unesete pozitivne promjene i relaksacije, koje će oplemeniti vaš ljubavni odnos. Boravak planete Venere u vašem znaku, od druge nedelje lipnja/juna do druge nedelje srpnja/jula, naglašava vašu potrebu za poboljšanjem emotivnog života, ali pošto je u opoziciji sa planetom Saturnom, ne savjetuje vam se radikalna promjena. Ako ste sami, moguće zaljubljivanje, u rujnu/septembru kada vas očekuje dinamičniji period na emotivnom planu. U studenom/novembru moguće su promjene na bolje za sve pripadnike ovog znaka. Krajem godine, neophodan oprez kada planeta Venera bude bila u Strelcu, združena sa planetom Saturnom.
Početak 2017. Godine bit će obilježen retrogradnošću vašeg vladara Merkura, a ubrzo zatim i njegovim zaokretom i direktnim kretanjem. To je znak da bi najpre trebalo da dovršite sve započete poslove i tek onda – ako je moguće - da se prihvatite novih ideja. Sa druge strane, strog Saturn, u vašem sedmom polju, upozorava da bi svaki vaš potez mogao biti strogo (pr)ocjenjivan, a kako je pomenuta planeta tu tokom cijele godine, perioda za predahza vas neće biti. Samo pošten rad i poštovanje pravila mogu vam pomoći da prevaziđete moguće probleme. Povoljan trigonski aspekt planeta Jupitera i Saturna, koji imate do jeseni, ukazuje na moćnu zaštitu „iz sjenke”, što znači da će se uvijek naći neko da pozitivno ocijeni vaš rad i trud. Od kraja travnja/aprila, do početka lipnja/juna, planeta Mars prolazi vašim znakom, dajući vam dodatnu snagu i energiju, ali i ukazuje na sklonost ka mogućim sukobima i problemima vezanim za statusna profesionalna pitanja. Izbjegavajte stresne situacije koliko god možete. Druga polovina godine je mirnija, ali, trebalo bi da budete naročito oprezni za vrijeme retrogradnosti vašeg vladara planete Merkur. Izbjegavajte bilo kakve rizike u travnju/aprilu, sve do druge nedelje svibnja/maja, potom od kolovoza/avgusta do druge nedelje rujna/septembra, kao i u prosincu/decembru.
catic
03. februar 2017. u 15.50
Puno Vam hvala
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.