Diskusije : Astrologija

 Komentar
Za the Star
koprivica
20. mart 2016. u 16.57
Molila bih vas(evo opet) da mi kazete šta me ocekuje u ovaj godini, porodica, zdravlje, posao. Rođena sam u Bijelom Polju, CrnaGora, 30 maja1958, negdje u zoru.
Hvala I sve najbolje
Koprivica
The_Star
27. mart 2016. u 02.06
Драга госпођо Копривица,

Ево шта се може видети у вашем хороскопу за приближно време рођења:

Период мај 2016, октобар 2016 и март 2017:
Претерани ризик са новцем може донети губитак. Не ризикујте, посебно не веће количине новца а поготово новац за који бисте волели да уложите и очекујете да се инвестиција врати брзо и са профитом. Сад није време за то. У овом погледу посебно је ризично ако вас на ризик наговарају пријатељи (утицај Урана), или ако новац хоћете да потрошите на луксуз и скупа задовољства. Такође, ваши односи са пријатељима или са неким људима са којима сте у контакту као члан групе или удружења, долазе у период затегнутих односа када може доћи до пуцања. Узрок је или новац или различити погледи на веру, идеологију, морал, ... Савет је да будете умерени и дипломатични, да не идете у екстрем, и да будете што прилагодљивији.

Период април 2016 (врло битан месец), август 2016:
Угрожени су ваши односи са партнерима, било брачним било пословним. У центру је сукоб воља, сукоб две личности, два ега, а могући резултат је озбиљна свађа. Много вероватније је да се сукоб деси са мушком особом него са женском, јер су у питању аспекти Марса и Сунца, две изразито мушке планете које се у женском хороскопу најчешће испољавају преко мушкараца. Такође, могућ је и сукоб између неке друге две особе (лако могуће мушкарци) и у том сукобу ви можда не учествујете директно али можда морате да пресудите или да станете на страну једног од њих а не желите то. И овде је поново савет да будете објективни и дипломатични, да се не опечете на некој од ове две ватре јер су обе планете ватрене и врло вруће. Мушкарцима у вашем окружењу би у наведеном периоду било од помоћи да се баве умереном физичком активношћу и тако смање напетост и могућност за сукоб.

Од средине септембра 2016 Јупитер улази у знак Ваге и ту остаје до јесени 2017. Овај период је повољан за лепе ствари у животу као што су путовања из задовољства, контакти са децом и уопште млађим људима, забава и слободно време, креативност, уметност. Јупитер влада тзв. 'пољем других људи' у вашем хороскопу, па ћете прилике за све ово имати преко других и са другима а и иницијатива ће углавном долазити од њих. Искористите то, али само пазите да не претерате у трошењу пара на нешто што реално себи не бисте могли да приуштите јер Јупитер често доноси претеривање и неумереност, али свакако уживајте!

Поздрав,
The Star
15. maj 2016. u 03.41
za star!
Zanima me kad će naici onaj pravi? :)
13.11.81, 15.30h, Zagreb
Hvala!!!
superxerxes22
17. septembar 2016. u 07.19
možda sam ja pravi :)
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.