Diskusije : Astrologija

 Komentar
Za cenjenog Opisa
drhtaj
01. februar 2016. u 05.45
Srećna Nova, dragi Opise!

Kao i svake, i ove godine želim da vas pitam za prognozu desavanja, datum rođenja 25.6.naročito poslovnih. Hvala Unapred!
OPIS-50
(OPISIVAC)
01. februar 2016. u 13.44
Rak je moćan i jak znak koji se kreće ispod one vidljive površine koju prikazuje svijetu. U njegovoj se glavi rađa mnoštvo ideja i kroz njegove svjetove rijetko ko može i zna prolaziti, jer su njegovi obrambeni zidovi visoki poput najveće kule koja ih štiti od vanjskog svijeta koji je za njih zao i okrutan. Svoje kućno ognjište smatra svojim pravim i jedinim utočištem od tih vanjskih utjecaja, pa će nerijetko ostati jako vezan za majku cijeli svoj život, što će ga činiti slabim prema ženama općenito, tako da se često veže za krive osobe-majke. Jaka mu je imaginacija, često pati od unutarnjih strahova i depresija, pa se tada povlači u svoje unutarnje svjetove u strahu od povrede.
Kod muškarca Raka izuzetno je važno da pronađe dobru osobu za sebe, nježnu i skrbnu za njegove unutarnje borbe i destrukcije, a u isto vrijeme mora biti i provokativna i izuzetno seksipilna da Rak ne bi zagledavao oko sebe u potrazi za boljim primjerkom. Naime, taj dio njegovog karaktera ne može nitko nikada promijeniti i u pravilu nisu vjerni svojim ženama. Žena Rak znatno je senzibilnija od bilo koje druge žene (osim možda žene Strijelca), pa ćete je uvijek prepoznati po vitkoj i skladnoj figuri, njegovanom tijelu, plavoj i bujnoj kosi, obavezno vezanu prstenom na ruci i sa mnogo dječje graje oko sebe. U tome svemu ona posebno uživa, a posebno u svojoj izraženoj ženstvenosti.
Naši astrolozi smatraju da ste ranije bili znatno senzitivniji i osetljiviji, ali sada ste nekako ojačali i ono što je za pohvalu više se rukovodite zdravim razumom nego osjećanjima. Vama će izazov predstavljati da obuzdate svoj bijes u određenim situacijama koje će se tokom 2012. godine, same od sebe, nametnuti. To se posebno odnosi na posao, jer ćete na neke saradnike biti ljuti, koje ste smatrali prijateljima i povjerljivim osobama, a shvatićete da su Vas nekorektno ogovarali iza leđa. Ipak, skoncentrišite se na sebe, svoje potrebe i onim što Vas čini srećnima i opuštenima. Cijelom svijetu se ne može ugoditi i ne pokušavajte da budete ono što niste samo da biste se dopali drugima. April/travanj i maj/svibanj biće period kada ćete se najviše zabavljati. To su mjeseci za provod i relaksaciju. Ipak, naši Van astrolozi savjetuju da budite pažljivi tokom ciele godine jer ćete se iscrpljivati, pa postoji rizik da nedjelje provedete bolesni, u krevetu zbog virusa i gripa.
Tokom cijele 2016. godine bićete izuzetno optimistični i puni samopouzdanja po pitanju ostvarenja uspjeha u svemu što započnete. Sve postojeće nesporazume u porodici riješićete zahvaljujući Vašem otvorenom, dobronamjernom i iskrenom pristupu, ali bi trebalo da budete znatno agresivniji na poslu i da se ne plašite da iskažete svoje mišljenje. Dobro bi bilo da slušate svoj unutrašnji glas koji će Vas savjetovati šta i kako treba da činite i koristite svoje vještine kako biste pridobili podršku okoline u kojoj živite.
Ova je godina izrazito povoljna za poslovno napredovanje Rakova. Dokazat ćete se u poslovnom okruženju te na temelju uspješno obavljenih obaveza napredovat ćete u karijeri. Iako ste po naravi veoma oprezni I nenametljivi, povoljan uticaj planeta omogućit će Vam brzo i efikasno rješavanje svih problema koji Vam iskrsnu u poslovima kojim se budete bavili. Mogla bi Vas zamara rutina te ćete tijekom 2015. godine biti primorani pronaći poslovne modele i načine rada koji će Vam omogućavati veću fleksibilnost u radu. Što se tiče poslovnog okruženja i osoba s kojima surađujete, nema razloga da budete zabrinuti: tokom 2015. godine će Vam kolege biti veoma naklonjene i podržavat će Vas u svim poslovnim planovima i projektima.
Tokom 2016. godine Rakove koji su u vezi očekuje relatvno mirna godina, iako će strast će izbijati iz Vas. Dobro je da ćete Vi biti ta osoba koja će dominirati u vezi i koja će sve planirati. Partner će Vas pratiti u korak i samo klimati glavom. Romantične trenutke očekujte u februaru/veljaći. Ipak, kako niti jedna godina ne može da prođe bez trzavica i ljubavnih prepirki i svađa, Vas će ta sitacija zadesiti u danima oko 7. novembra/studenog. To neprijatnosti će uglavnom snaći one Rakove koji imaju zajedničke poslovne planove sa osobom koju vole. Ukoliko želite da sačuvate vezu, rješavanju problema pristupite krajnje racionalno.
Rakovi koji su sami neka očekuju vezu sa osobom koja je suprotna njihovom temperamentu. Vi ste ti koji ste energični i pomalo divlji, pa ćete se smiriti pored mirne, tihe i povučene persone. Ipak, obratite pažnju da ne uletite u vezu sa nekim ko Vas nije dostojan i ko bi Vas samo vukao nazas ili iskoristio. Strpljenje i promoćurnost će biti ključni da ne napravite kobnu grešku. Idealan period za istinsku ljubav je u mjesecu maju/svibnju. Naši astrolozi Vam savjetuju da budete obazrivi od sredine godine ako započinju nove veze, jer u tom periodu teško da ćete pronaći kompatibilnog partnera.
Rakovi koji su zaposleni će imati jako uspješnih projekata, pogotovo oni koji imaju privatan biznis. Novca će biti dovoljno, da ne bismo rekli na pretek, pa ćete tokom 2016 godine zadovoljno trljati ruke. Očekujte visoku zaradu već krajem decembra/prosinca. Ono na šta treba da se fokusirate jeste da ulažete u svoje zaposlene i da ih češće novčano nagrađujete. Budite darežljivi, jer to će Vam se višestruko isplatiti. Na poslu izbegavajte svađe i konflikte, osim ako Vas neko otvoreno i direktno napadne. Ne branite se izgovorima i ne izvinjavajte se nikome, već jasno stavite do znanja koji su Vaši postignuti poslovni uspjesi. Što je najvažnije ne saginjite glavu i poštujte sebe.
Do oktobra/listopada 2016. ostvarenje Vaših ciljeva zavisiće od bliskih kolega sa kojima sarađujete. Trebalo bi da budete izuzetno precizni kada svoje zahtjeve izlažete svojim saradnicima. U posljednja tri mjeseca očekujte da ćete moći samostalno da odlučujete i dovršavate sve projekte. Planete su u tom periodu pozicionirane tako da ćete neometano moći da ostvarite profesionalne ciljeve bez ikakvih prepreka. Financije će Vam biti odlične na početku godine ali će se vremenom pojaviti opasnosti od pretjeranog trošenja. Špvedite o tome računa.
drhtaj
02. februar 2016. u 03.23
Najlepse hvala, dragi Opise,

i sve najlepse ti želim! :)
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.