Diskusije : Astrologija

 Komentar
Šta me ceka u 2016
coconac
(philosophia)
11. januar 2016. u 16.14
Postovani gospodine Opise ili neki drugi od astrologa,veoma bi vam bila zahvalna ako bi izdvojili vaseg dragocenog slobodnog vremena i pogledali šta me sve ocekuje i šta mi donosi ova 2016 Godina ?
Mesto rod. Zelece 5 decemder 1952 u jutru .
Hvala unapred.
coconac
(philosophia)
24. januar 2016. u 04.57
Hm steta, a bas bi volela da znam šta mi donosi 2016 od ????????
The_Star
01. februar 2016. u 14.15
Здраво,

МОлим вас само да проверимо податке:
05. децембар 1952 између 7 и 9 ујутру
Желеће, Босна и Херцеговина (у близини Завидовића)

Хвала, чујемо се ускоро!
coconac
(philosophia)
03. februar 2016. u 05.15
OK.
Poz.
Cao.
The_Star
17. februar 2016. u 14.30
Драга „coconac”,

Извините што се јављам после доста времена и што сте оволико чекали.

За рођење у 7 ујутро 'подзнак' је Стрелац а за рођење у 9 сати ујутро 'подзнак' је Јарац и хороскоп се прилично разликује па зато за ову прилику тумачим хороскоп помоћу такозване 'Соларне' карте и то за време које је на средини, значи у 8 ујутро. То је најпрецизније што је могуће са подацима које имамо.

Будите опрезни у раду са електричним и механичким уређајима и машинама јер сте у овом периоду склони повредама. Избегавајте сваки непотребан ризик у обављању свакодневних кућних послова. Исто важи за рад на радном месту ако сте запослени. За ово је посебно битан овај месец (фебруар 2016). Реците ми да ли је се нешто већ можда дешавало прошле године? Сличне положаје планета сте имали у априлу и новембру 2015.

Даље, ове године очекујте доста обавеза и одговорности. Бићете врло озбиљни, склони бризи. Ако сте запослени обавезе и одговорности могу бити везане за посао, и ваши надређени могу бити строги и захтевни према вама више него иначе. То није обавезно лоша ствар јер може донети бољи положај на послу са којим иду и обавезе и одговорности. Код куће те обавезе могу бити везане за неког старијег члана породице. За све ово су посебно наглашени месеци јануар, јун и октобар 2016.

Финансијски је пред вама мање стабилан период, и оно што ви можете и треба да урадите је да избегавате непотребне трошкове на луксуз и било шта што вам није заиста неопходно. Може вам се учинити да је трошак разуман и на месту, да то можете себи да приуштите а да се онда испостави да преузели на себе више него што бисте реално смели. Што се тиче финансија будите посебно опрезни и уздржани у јуну и септембру 2016. Финансијски проблеми могу бити узроковани неодговорним трошењем вашег партнера (брачни, пословни, или било ко са ким имате некакав уговор). Такође, неочекивани издатак може бити на нешто за шта немате осигурање.

Пошто сте знак Стрелац, а могуће и 'подзнак' Стрелац, за вас наступа бољи период од септембра ове године кад ваш владар Јупитер излази из знака Девице у коме се не осећа добро и улази у за себе бољи знак Ваге где ће бити до октобра 2017.

Поздрав,
The Star
coconac
(philosophia)
19. februar 2016. u 05.51
Postovani The Star, no pre nego što se zahvalim na vasem odgovoru moram da vam se izvinem da navedem da je to ipak bilo pitanje za moju prijateljicu koja naravno uvek želi da zna šta joj buducnost donosi ali uporno želi uvek da ostane anonimna (mislim ovo i jest manje vise anonimno)ali ona voli vise da to preko mene pita pa zato. Ah ja ovi podatci njenoga rođenja????? Sada sam joj ja kriva sto to nisam tačno napisala pa sad nema kvazi tačan odgovor na njen horoskop! Uh rekoh „Draga moja evo ti comp. pa sama pisi i pitaj šta ti treba”, pa jel nije tako? Covek mu uradi a ono opet nezadovoljno.
The_Star
19. februar 2016. u 11.23
Да ли то значи да ови подаци о времену и месту рођења нису тачни?
coconac
(philosophia)
21. februar 2016. u 11.00
Da sada je ljuta na mene jer sam ja kvazi sve napisala pogresno?????
Hej cuj ja sam joj sada kriva!
Ma kažem ja vise nikom nikakve usluge.
The_Star
22. februar 2016. u 17.14
Па ништа, сви који су рођени 05. децембра 1952. око 8 сати ујутро у околини Завидовића су овако добили кратак астролошки поглед на 2016. годину :-)
coconac
(philosophia)
23. februar 2016. u 09.04
Ma nism ja bas sigurna ni ovo mesto rođenja dali joj je tačno, jer kad smo se prvi puta srele (upoznale) rekla mi je da je iz Zenice,eh ako sam ja to pogresno napisala ili mi je ona tako rekla ne secam se vise a i sve jedno je sada jer bilo pa prošlo i toliko.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.