Diskusije : Astrologija

 Komentar
Za The_Star
stella-22
08. januar 2016. u 10.41
Izvinjavam se sto sam svoje pitanje prvo napisala na temi koja
pripada Edina33.Nisam razmišljala da moram da otvorim svoju temu.

Lijepo je vidjeti vas The_star i hvala sto ste raspoloženi da se malo
angazujete. Već ste mi ranije dali neki odgovor na pitanje o mojoj cerki, iako realizaciju, bar kako mi želimo, još cekamo.
A sada bi pitanje bilo o ljubavi, partneru...14/12 1988 u 10,20 ujutro-Zenica.(mi već 16 godina živimo u Norveskoj i negdje sam citala
da ta dugorocna promjena borovka utice i na horoskop, odnosno da se
smatra bitnom u racunanju polozaja zvijezda?)
The_Star
16. januar 2016. u 02.26
Драга stella-22,

Ваша ћерка је имала врло леп аспект 2014/2015 који често доноси прилику за јаку и лепу љубав: Венера-Сунце. Сунце је у пољу пријатеља, друштвених активности, итд. па је ова прилика за љубав и везу највероватније са особом која је пријатељ или се упознаје преко пријатеља кроз неку колективну активност. Како год да је се ситуација одвијала до сада, нека обрати пажњу јер је пред њом период од отприлике годину дана кад може очекивати нестабилну ситуацију у љубави. Ако је још увек, та веза ће проћи кроз нестабилан период. Ако није, нека не очекује нову сталну и стабилну везу. Оно што може да очекује је страст, несталност, љубомору, итд. као и везу која је помало неформална, јер на обе стране не постоји довољно жеље са прихватањем обавезе јер то ограничава слободу. У том погледу ће јуни и јули 2016 вероватно бити 'узбудљиви' јер ће Марс прелазити преко Венере и 'подићи температуру' у љубави. Уз то, ове године се активира још један аспект битан за све њене контакте са мушкарцима: Сунце-Нептун. Он доноси 'ружичасте наочаре' са којима се партнер не види у правом светлу. Пошто Сунце влада мушкарцима, а у њеном хороскопу је уз то и владар поља брака, свакако би врло паметно да се не одлучује на брак бар док тај аспект не прође, а трајаће целе ове године па и делом 2017.

Ово је била краткорочна анализа. На дуже стазе гледано ствари стоје мало другачије.

Планета љубави, Венера, по прогресијама ове године мења знак и прелази из ветропира и пустолова Стрелца у озбиљног и прорачунатог Јарца. Однос ваше ћерке према љубави ће се променити и уместо авантуре, забаве и узбуђења (Венера у Стрелцу) од љубави ће очекивати да буде смиренија, стабилнија и озбиљнија (Венера у Јарцу). Уколико је сада у вези, да би била успешна та веза мора да се промени онако како се мења став ваше ћерке према љубави. Убудуће ће је више привлачити мушкарци који су амбициозни, успешни, озбиљни, можда чак и нешто старији. Пошто је Јарац знак каријере и професије, могуће је да љубав налази на послу или преко посла и професије. Венера ће јој кроз знак Јарца пролазити дуги низ година и то ће у дугачком периоду имати овакав утицај на љубав.

Закључак је да са оваквом прогресијом Венере може да у будућности очекује озбиљну и стабилну љубав и брак и ту не треба да бринете, али нека сачека да прођу претходно поменути аспекти, бар до половине следеће године.

Поздрав!
stella-22
16. januar 2016. u 04.05
Hvala vama, najiskrenije. Ostavicu mail: [email protected]. ako bude mogućnosti da se javite.
The_Star
21. januar 2016. u 01.00
Проверите пошту...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.