Diskusije : Astrologija

 Komentar
The Star
Edina33
30. decembar 2015. u 11.42
ja sam 6 mart 1982 u 7 navece a muž 31 jula 1978 u 6 ujutro. Dali ću ostati u drugom stanju uskoro?
The_Star
06. januar 2016. u 01.47
Драга Едина33,

У једном од старијих постова навели сте време рођења 19:20. По тако израчунатом хороскопу, ваш подзнак је Вага. Већина ствари у одговору на ваше питање од пре неколико месеци и сада важи, па ћу само укратко поновити најважније. У вашем хороскопу нема положаја планета који би указали на слабу плодност. Неки периоди су повољнији, други су мање повољни, али уопштено говорећи ваша плодност није проблем. У хороскопу вашег мужа постоје аспекти који указују на донекле умањену плодност. Можда би било добро да поразговарате са њим о томе. Осим тога, он је врло разуман и озбиљан човек, али је превише склон сумњи и негативном размишљању. У вашем хороскопу од децембра 2015. па све до фебруара 2018. прогресивни Месец вам је у знаку Шкорпиона. Месец је врло битан за плодност, али и иначе за сва питања везана за породицу, а знак Шкорпиона је знак регенерације. У свачијем хороскопу тај пролазак прогресивног Месеца кроз знак Шкорпиона представља период када у први план долазе питања рађања, обнављања породице, прекретница у породичном животу, итд. сада и све до фебруара 2018.

Поздрав!
Edina33
06. januar 2016. u 08.11
Da on ima problema sa prodnosti. Radila sam IVF u decembru i nije uspjelo pa me zato zanima dali da idem dalje ili da prestanm pokusavati.
stella-22
08. januar 2016. u 10.35
Lijepo je vidjeti vas The_star i hvala sto ste raspoloženi da se malo
angazujete. Već ste mi ranije dali neki odgovor na pitanje o mojoj cerki, iako realizaciju, bar kako mi želimo, još cekamo.
A sada bi pitanje bilo o ljubavi, partneru...14/12 1988 u 10,20 ujutro-Zenica.(mi već 16 godina živimo u Norveskoj i negdje sam citala
da ta dugorocna promjena borovka utice i na horoskop, odnosno da se
smatra bitnom u racunanju polozaja zvijezda?)
The_Star
09. januar 2016. u 03.36
Драга Едина,

Ево неколико савета који се тичу плодности и увећања вероватноће за зачеће и трудноћу.

Имате слабо наглашен елемент Земља и треба да поведете рачуна о исхрани. Особе са слабом Земљом немају мере па једу премало или превише, и склоне су томе да се нездраво хране. Додатно, имате аспект Месец/Јупитер који указује на неуравнотежену исхрану. Зато: храните се здраво и умерено и било би добро да се посаветујете са нутриционистом.

Планете плодности Месец и Венера су у аспекту са Ураном који симболише најсавременију технологију па је вантелесна оплодња свакако добро решење за вас, тим више што је Водолија на врху поља зачећа, трудноће и деце.

Обе планете плодности су у напрегнутом аспекту са Јупитером који влада пољем рада и здравља: ако је икако могуће немојте радити бар неколико недеља пре него што одете на вантелесну оплодњу да бисте заборавили на стрес са радног места и да бисте се психички и телесно припремили за зачеће и трудноћу. Кад затрудните било би добро да наставите са одмором да бисте избегли стрес на послу. Угодите себи, изолујте се и од вести, интернета, телевизије, итд. Направите себи оазу, опустите се и дружите се само са људима који вам пријају.

Аспект Сатурн/Марс у Ваги указује да би на плодност повољно утицала акупунктура. Не знам где живите али ако имате прилике да одете код доброг лекара традиционалне кинеске медицине којих има и у Западној Европи а поготово у Северној Америци.

Жао ми је да претходни покушај није успео, али верујте да следећи хоће. Позовите у помоћ Бога, астрологију, исхрану, традицију, алтернативну медицину, све што је на располагању, а најважније су Љубав, Вера и Нада. И за вас и за вашег мужа.

Најтежи део посла астролога је да предвиди најповољније време за трудноћу. Не журите. Прогресивни Месец јесте ушао у Шкорпиона у Октобру 2015. (мала исправка у односу на мој прошли пост) и остаће ту до марта 2018. али тело баш не реагује као сат, па иако је тај прогресивни Месец повољан за зачеће, трудноћу, положај - телу ипак треба времена да се навике на промене у положају планета. У лето ове године, у јулу и августу имаћете прогресивни аспект Месец/Јупитер. Сунце и Венера ће се кретати кроз знак Рака и Лава и прећи ће преко вашег Месеца, што су све повољни аспекти за вас. Свеукупно аспекти у то време нису идеални (идеални нису никад) али су нешто бољи него у новембру и децембру 2015.

Велики поздрав и све најбоље!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.