Diskusije : Astrologija

 Komentar
Za Opisa od škorpije
smoky
28. decembar 2015. u 09.56
Rođena 20.11.1974.u 23:00 u Smederevu. HVALA :)
OPIS-50
(OPISIVAC)
28. decembar 2015. u 16.12
Škorpio je u pravilu znak koji je vrlo liberalan i u svemu prednjači, pa su tako i većina njih, kolekcionari hladnog oružja, rade na visokim položajima u vojsci ili u državnim službama, često su odlični špijuni i sve ih zanima htjeli oni to ili ne. Oni su od onih koji ruše da bi imali ponovo što graditi, i u sebi sadrže sve principe eliminacije i prirodnog odumiranja. Ovo su i rođeni buntovnici i revolucionari, vrlo žive mašte i intuicije, često su neuredni i imaju vrlo neugodan jezik, pogotovo ako su ljuti ili povrijeđeni sa nečime, tada im se klonite s puta, jer su Vas u stanju uništiti u sekundi.
Njihova misija je da se nauče izraziti u ovom svijetu, jer im je osnovna mana nedostatak govora, tj. nerado razgovaraju o sebi ali zato dobro slušaju. Škorpion ne poznaje granice, u svemu najčešće pretjeruje, beskrajno je ljubomoran i posesivan, netolerantan i prkosan, ali njegovo šesto ćulo nikada ga ne prevari u procjeni nečijeg karaktera. Život mu karakteriziraju borbe, bilo one vanjske ili one unutarnje, a uspije li kanalizirati sve svoje potencijale iz njega može nastati vrlo moćan duhovni radnik, pa čak i - predsjednik države!
Muškarca Škorpiona prepoznati ćete po izrazito visokoj i vitkoj figuri, visokog čela, podignute glave kada hoda ulicom. On nikada neće prezati ni pred čime i neće se suzdržati da prokomentira vaš današnji izgled, pogotovo ako nije po njegovom ukusu. Strašno je erotičan, iz očiju mu frcaju iskre koje pale sve oko sebe i često ostavljaju žrtve zaluđenih partnera. Mora stalno nešto raditi jer inače izgori od viška energije koja ga pokreće, tako da su i žene škorpionke zavodljive, hrabre, seksi i najbolje direktorice i šefice u bilo kojem profesionalnom sistemu. Boje Škorpiona su crvenkaste i bež nijanse, ciglaste i maslinaste nijanse zelenoga.

ŽIVOT U 2016: Početkom 2016. godine bićete malo negativniji nego inače, a razlog i glavni krivac za takvo raspoloženje biće posao. Toliko ste pretrpani obavezama da ne stižete i ne uspjevate nikako da balansirate između posla i privatnog života. Stiče se utisak da živite svoj posao. Ali bez brige sve će se to promijeniti već od februara/veljače, kada ćete konačno dahnuti dušom. To je ujedno i prilika da otputujete na skijanje i da se malo odmorite. Psihički ćete doživjeti preobražaj u aprilu/travnju kada ćete konačno početi više da izlazite, šetate, družite se i veselite. Tokom cijelog mjeseca aprila/travnja mislićete kako da ugodite sebi i takav stav će biti i te kako primijetan i osobama koje Vas okružuju.
Ono što može da Vas zabrine jeste da ćete od najbližih prijatelja ili saradnika pretrpiti neočekivanu kritiku koja će Vas povrijediti, a postoje osobe koje će drugima prenijeti neke Vaše iskrene izjave, ali na potpuno negativan način. Zato pripazite kome se povjeravate i vjerujte samo istinskim prijateljima i svojoj užoj porodici.
Naši astrolozi smatraju da će 2016. godina proticati u znaku dostignuća na ličnom planu. Napravićete neophodne promijene i krenuti energično naprijed, tako da ćete u životu uživati punim plućima. U drugom kvartalu 2016. godine naći ćete se pred ozbiljnim izazovima, pa ćete poslije detaljnih analiza donijeti veoma bitne odluke. Naporno ćete raditi tokom godine pa će Vam se ponekad činiti da nemate dovoljno vremena za ostale stvari u životu.

KARIJERA, POSAO I NOVAC: Početak 2016. godine neće biti loš kada su finansije u pitanju, jer ste uštedili popriličnu sumu da biste sebe i drage osobe obradovali poklonima za novogodišnje praznike. Kako je Vama posao broj jedan i po cio dan radite i nemate baš mnogo vremena na trošenje para. Mnogi od Vas novac će ulagati na ličnu promociju i usavršavanje. Bilo da je u pitanju učenje stranih jezika, neki kursevi ili školovanje. Vaš talenat naići će na iskušenje u maju/svibnju, kada će se probuditi želja da se više družite i da konačno malo usporite tempo na poslu. Vas to neće pretjerano zabrinuti, toliko ste sigurni u sebe i svoje kvalitete da Vas poneka greška, nedostatak inspiracije i slično ne mogu poremetiti.
Ne namećite svoje ideje saradnicima, već se više fokusirajte na to kako međusobno sarađujete. Kako biste unaprijedili svoja znanja i vještine, odlučite da pohađajte seminare i kurseve. Od aprila/travnja do septembra/rujna biće idealno vrijeme da promovišete svoj rad, kao i za poslovna putovanja. Ako budete imali manjih problema sa finansijama, bilo bi dobro da da se posavjetujete sa finansijskim stručnjakom, ali od juna/lipnja kreće mnogo bolji period za Vas.

LJUBAV I OBITELJSKI ŽIVOT: Za zauzete Škorpione: ono na šta posebno treba da obratite pažnju jeste da ste postali melanholični i nemaštoviti u ljubavnim odnosima. Kao da Vam je dosadno pa se ni malo ne trudite da partnera nečim iznenadite niti da se sa njim javno provodite. Niste skloni svađama ali nerazumijevanje je pristuno i kao da Vas ne interesuju iste stvari. Istina, dok bi Vi promijene i malo živosti u vezi, partner je isuviše inertan i Vama često dosadan. Počinjete da se pitate da li ste Vi razlog nezadovoljstva. Promijene će se ipak dogoditi početkom juna/lipnja, i tada će Vaš partner konačno shvatiti da će, ako Vas izgubi, načiniti najveću grešku. Suzdržite se od burnih reakcija, jer će partner već početkom godine početi sa ljubomornim ispadima.
Slobodne Škorpioni će i ove godine lutati i mijenjati partnere svaki čas. Ne možete nikako da se skrasite pored jedne osobe, Vas jednostavno ne drži mjesto. Vama je cilj da se dobro zabavite, a da li će neko biti povrijeđen ni malo Vas to ne dotiče. Imaćete periode kada ćete se osjetiti usamljeno i pomalo ogorčeno, a ti dani su 18. jul/srpanj i 25. avgust/kolovoz. Ako se zaljubite na proljeće, u aprilu/travnju, samo budite pametni jer ta osoba koja Vam privuče pažnju zaista je neko dobar, iskren i zlata vrijedan. Nemojte prokockati idealnu šansu. Ako se do tada ne desi prava ljubav, strpite se do novembra/studenog – tada ćete sresti osobu svoga života.
Dakle, između februara/veljače i maja/svibnja očekujte značajne promijene u emotivnom životu, kada ćete morati da preduzmete odgovornost za postojeću situaciju. Budite strpljivi u drugoj polovini 2016. godine, ali to ne znači da treba da odustanete od svojih zamisli, jer Vas očekuje period ispunjen strašću i životnim radostima.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.