Diskusije : Astrologija

 Komentar
Kakva me godina ocekuje
sremac974
05. oktobar 2015. u 21.13
Rođen sam 4 marta 1974 godine u Cikagu(usa) u 16h i 04minuta. Interesuje me kakva me godina ocekuje u poslovnom(finansiskom)planu kao is sve ostalo(zdravlje,ljubav itd). Unapred zahvalan...
OPIS-50
(OPISIVAC)
08. oktobar 2015. u 15.06
Osobe rođene sa Suncem u Ovnu su rođeni borci, radije rade nego da pričaju, i veoma su uspješni realizatori. Po prirodi su bučni, pa je za njih pravi posao voditelja, učitelja, novinara, profesionalnog političara… Uvijek je spreman preuzeti rizik koji mu neki posao nosi, te vrlo često nastupa vrlo samouvjereno u svemu što radi, pa je tako i prirodni lider kojeg ljudi vrlo često prate te im služi kao uzor. Međutim, nije baš uvijek tako dobar pa će često Ovan biti povrijeđen i sa najmanjom sitnicom koju mu kažete u dobroj namjeri, bez obzira mislite li Vi to loše ili ne.
Muškarci Ovnovi su uvijek na čelu nekakve organizacije, duhoviti su i zaigrani poput dječaka, a glavni atribut mu je nepažnja i nestalnost u svemu čega se dotakne u životu. Žena Ovan nije baš jako arogantna, iako često neće prezati ni od čega da dobije tačno ono što želi i koliko želi. Obožava koolektiv, ljubav i velika društva, a često ćete je naći i u političkom životu, te u glumi bilo na filmu ili u kazalištu. Najgori element žene Ovna je njena nesigurnost i nemir koji je pokreće, pa će Vas često napustiti bez upozorenja, čim joj dosadite. Vrlo su samostalni i od rane mladosti ne traže ničiju pomoć, a i sve što imaju i posjeduju, isključivo zarade vlastitim rukama i na to su posebno ponosni. Nagle su naravi, vrlo ćete često ćuti za Ovna da je prgav i nervozan, što u pravilu i jest tačno, iako mnogi Ovnovi taj svoj nedostatak na neki način kompenziraju tako da se profesionalno bave sportom ili vojnim zvanjima.
Ovnov agresivan i borben duh niko ne može slomiti, pa nerijetko u životu zbog toga steknu mnogo neprijatelja. Nisu vješti lažljivci, a često mnogo toga kažu u trenutku nepažnje i time nehotice povrijede ljude oko sebe, a da kasnije ni ne požale za time. Njihovi osjećaji također se očituju u velikim oscilacijama, pa njihova ljubav često traje tek nešto duže od nekoliko dana, ukoliko se ne radi o ljubavi njihovoga života. U pravilu morate biti lavovski jak da bi parirali ženi Ovnu koja je vrlo samosvjesna i u jednu ruku gruba, ali to je samo vanjska fasada. Onaj tko dopre do njenog srca otkrit će maznu i vjernu ženu. Najviše im odgovaraju Lavovi i Strijelci, a njihova je boja crvena.

ŽIVOT U 2015: Ovo će biti dobro razdoblje za poslovne ljude, a mnogim pripadnicima ovog znaka će se ostvariti želja za kupovinom automobila, doma ili upisivanja veće razine obrazovanja. Godina bit će vrlo aktivna, prepuna dinamičnosti i prožeta protokom zavidnog energetskog potencijala. Gotovo u svim životnim područjima iznicat će nove prilike. Započete ideje u 2015. godini doživjet će konkretniji oblik i formu te će Ovnovi u 2015. godini konačno imati mogućnost da se približe svojim snovima i životnim ciljevima u potpunosti. Ovnovima u 2015. godini se preporučuje da iskoriste povoljno razdoblje tokom čitave godine. Vladajući planet horoskopskog znaka Ovna - Mars, uvjetovat će da tokom čitave godine Ovnovi budu proaktivni, prepuni energije i želje, a upravo će im ta energija pomoći da prevaziđu i zanemare strahove koje nose unutar sebe samih. Tranzicija Plutona u horoskopski znak Ovna, tokom 2015. godine imat će za posljedicu da će Ovnovi biti pretjerano emocijonalni i osjetljivi, što je u suprotnosti sa njihovom pravom prirodom. Neke pravne stvari koje vas opterećuju već duže vrijeme napokon bi se trebale privesti kraju.

KARIJERA I POSAO: Godina 2015. donijet će brojne promjene unutar Vašeg poslovnog okruženja na način da možete očekivati velike uspjehe ali i neželjene promjene. Usprkos prethodno izrečenom, trijada Jupitera i Saturna uvjetovat će stabilizaciju i učvrščivanje vaše poslovne pozicije u drugoj polovici 2015. godine. Ovnovi će morati uložiti dosta energije i predanosti na poslu kako bi polučili rezultate kakve priželjkuju. Moguće su i emocijonalne veze sa nadređenima i poslovnim kolegama na što morate biti veoma oprezni. Ukoliko imate osjećaj da Vas posao ne zadovoljava, ove 2015. godine Ovnovi konačno imaju šansu da promjene posao i to pred sam kraj 2015. godine. Godina će za Ovnove biti izuzetno naporna, izazovna i iscrpljujuća, ali će krajem godine Ovnovi dobiti zasluženu nagradu i uživati u plodovima uloženog napora i truda.

LJUBAV I OBITELJSKI ŽIVOT: Tokom gotovo cijele 2015. godine, što se tiče ljubavi, zvijezde će Vam biti naklonjene. Pružit će Vam se prilika da sagledate partnera u potpuno novom svjetlu. Planetarna trijada Jupiter - Saturn, pomoći će Ovnovima da ustraju u ljubavnim iskušenjima tokom čitave 2015. godine. U jednom periodu Ovnovi će osjetiti da njihov partner i nije toliko usredotočen na njih, ali će uloženi napor biti dovoljan da savlada sve prepreke ka srcu njihovog partnera. Uzmite predah od posla i provedite kvalitetno vrijeme sa osobom koju volite. Osobe rođene u horoskopskom znaku Ovna tokom 2015. godine morat će zatomiti pojedine emocije ukoliko žele pridobiti pozornost osobe koju vole ili žele za cijeli život.

NOVAC: Zvijezde sugeriraju da će osobe rođene u horoskopskom znaku Ovna u 2015. godini imati povoljnu financijsku situaciju zahvaljujući zvjezdanoj trijadi Jupitera i Saturna. Neće biti nikakvih većih izvanrednih troškova poput gubitka novca ili uzimanja kredita, već ćete konačno nastojati čuvati i uštedjeti vlastiti novac. Usprkos prethodno izrečenom, tokom 2015. godine mogući su omanji novačani izdaci vezani za užu obitelj i prijatelje. Iako će čitava 2015. godina Ovnovima biti iznimno financijski uspješna, preporučujemo da ipak ostavite nešto novca za crne dane. To bi bila dobra odluka!

ZDRAVLJE I VITALNOST: Prva polovina 2015. godine za osobe rođene u horoskopskom znaku Ovna, što se tiče zdravlja neće biti naročito povoljna. Borit ćete se sa depresijom te ćete bit stalno umroni, bez poletnosti i svježine. Početkom srpnja/jula 2015. godine, stvari vezane za Vašu zdravstvenu situaciju krenut će znatno nabolje te će Vam se psiho-fizičko stanje uvelike promijeniti I popraviti. Ovnovi će morat biti oprezni za intenzitetom vježbanja i fizičkim aktivnostima. Početak jeseni 2015. godine za Ovnove će biti jako povoljno razdoblje za zbavljenje sportom koji ih u potpunosti ispunjuje i zadovoljava. Nemojte se preforsirati.

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.