Diskusije : Banja Luka

 Komentar
Српска Опен или Србија Опен
POLARIS
(доктор)
18. april 2023. u 12.04
Браво Бања Луко, браво Репулико Српска
Panciceva_omorika
(Ubica Zmajeva)
19. april 2023. u 02.48
Наравно јутрос уз кафу отварам новине … једне по једне и наравно отворим и Хаваз … кад тамо чланак „Новак Ђоковић: Пријатељ бих”.
Бар једном помислим да ће фукара и стока да напише нешто афирмативно. Како брзо читам брзо сам и схватио да фукара остаје фукура занавијек.
Јад и чемер на све стране … бих на својој територији организује турнир :-))))))
Па није то територија мутанта клона – реко Дејтон.
Новак није Србин већ је Србијанац – само да би се створила разлика између ових и оних Срба.
Какав паразитски начин размишљања … јел’ се (ОНИ) могу бар мало огребати од некога одмах се усваја парола „узми све што ти живот пружа” … послије га треба заклати – није проблем, само да ј нож.

Исто к’о хрватска ђубрад … Никола Тесла је хрват (иако дана није био у хрватској држави. Рођен и одрастао у Аустроугарској) али су поклали све његове рођаке и његово село ни данас нема струје – али су га напеналили на кованице … па има ли ико моралан у тој фашисоидној креатури

Бити паразит … то некако и могу схватити (морална наказа, фукаре, јадници … ајде …) али сам себе убиједити да је то добро и бити поносан што си такав … монструозно.

https://avaz.ba/vijesti/kolumne/823359/novak-djokovic-prijatelj-bih
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
24. april 2023. u 18.23
Kaže mi rodjaka: Gledam kanadski TV kad pricaju o turniru u BL. A meni puno srce. Nema veze sto kažu Bandza Luka. ;)

Navodno će biti teško opet dobiti/kupiti licencu za turnir tog nivoa. Nadam se da ću imati priliku da gledam, makar i meceve nizeg ranga.

Ne treba cjepidlaciti.
anonima
(Stranac)
25. april 2023. u 13.45
Vidim da nam je Pjer poznavalac bijelog sporta, haman kao i ja. Veliš da se nadaš gledati barem mečeve nižeg ranga?! Nećeš vjerovati, ali se u BL ti mečevi nižeg ranga, tzv. ATP Challenger Tour, organizuju već dvadeset godina. Da li je bas trebalo skršiti 50 miliona za sedam dana čuda nevidjenog u regionu, druga je stvar. Da li se moralo betonirali dobar dio zadnjeg Banjalučkog parka, i to je pitanje. A kad već pričamo o najvećem dogadjaju u regionu od nestanka Jugoslavije, samo da kažemo da se u Umagu održava turnir serije ATP 250 još od 1990-te.
A sad da vid,o na koliko će nagurati sa pokretnim krovom i ostatkom izrade multifunkcionalne dvorane. Ja tipujem na još minimalno pedeset miliona maraka, jer onako iskreno, ovo do sada uradjeno je maksimalno polovina posla uzevši u obzir i infrastrukturu. U Parizu je multifunkcionalna dvorana sa max 22 hiljade sjedala koštala oko 135 miliona eura prije sedam godina. Nole u njoj igra turnir Paris Bercy godinama. Znajući kako naši zavrću, prava multifunkcionalna dvorana sa 6 hiljada mjesta nema teorije da košta manje od 50 miliona eura.
@nonima
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
25. april 2023. u 17.44
Valjda neće biti skupo kao u Parizu. Jeftinija je radna snaga. ;)

Ako moram da biram između zivotarenja kad se ništa ne desava niti gradi i da se nešto gradi, a neki se „ugradjuju” biram ovo drugo.
Naravno volio bi da to što se gradi ima dugorocnu korist, vrati investiciju i da nema korupcije, no tih bajki nema čak ni u kapitalizmu.
anonima
(Stranac)
26. april 2023. u 03.44
Jeftinija je radna snaga pa opet recimo kilometar autoputa do Doboja izadje 5.6 miliona eura bas kao u Francuskoj. Jeftiniji je i teren neuporedivo u odnosu na Pariz pa je zgrada vlade kostala 110 miliona eura. Potrazi na internetu Accor Arena Bercy pa pogledaj šta se napravi u Parizu za 135 miliona eura. Koncertna dvorana, nauticki i moto sportovi, tenis, svi dvoranski sportovi i max 22 hiljade posjetilaca.
Lijepo je da se nešto desava, ali kad treba birati između sedam dana bahacenja lokalnih mocnika i skola, bolnica, kanalizacije, saobracajnica ... bar meni se izbor čini lak.I onda na kraju cujes Dodika koji govori o ciganiji porodice Djokovic i ne zna da li je Nole ispao u četvrtfinalu ili polufinalu a bio je na terenu. A meni recimo prisiju etiketu antisrbina i salju me u moju Federaciju jer primjetim da je 50 miliona maraka za sedam dana zezancije previse za najsiromasniji kutak Evrope.

@nonima
anonima
(Stranac)
28. april 2023. u 09.57
Eno ga Vukan okačio snimke multisportske dvorane. A naguza matero, ostade max 1700 sjedećih mijesta i dvije zgrade široke deset metara sa strane. Kvalitet radova rastura, kartonska vrata, krov kao na kontejneru, … pa kaže Pjer, neka se dešava nešto pa makar se ugrađivali. Pa jarane, malo će šta od ovoga ostati, možda bazen kad kiša padne i napuni tenisko igralište. Fakat vama dušmani ne trebaju.

@nonima
BL
(Dr.)
01. maj 2023. u 16.01
Sve ovo dobro i loše Mile ga ukanali da se sad kaje sto je ovo sve uradjeno. Jer onaj snimak sa ciganijom neće nikad niko da zaboravi. Bljaaaaakkk
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
05. maj 2023. u 21.51
BL
(Dr.)
17. maj 2023. u 14.38
POLARIS
(доктор)
26. maj 2023. u 10.27
Све вам рече овај руљак шакаш, мали и ситни ум са БН-а.

Велики умови расправљају о идејама,
Мали умови расправљају о догађајима,
А ситни умови расправљају о људима.

Или у преводу, Халанимни је мали ум, а БЛ-енто ситни ум.

anonima
(Stranac)
28. maj 2023. u 06.25
A ti si valjda veliki um, jer svega treba da se šareni bozija basta. Koja je ideja bila skrivena iza održavanja jednosedmicnog i jednokratnog teniskog dogadjaja koji je koštao preko pedeset miliona maraka i ostavio narodu u amanet i na održavanje raskopan park, novi teniski teren i dvije popratne zgradice ? Vjerovatna ista megalomanska ideja kao i ona koja se krije iza makete novog hotela Palas sa tornjem od sto metara stakla i betona i istom takvom „stopom” iznad jednog od simbola grada. Ta ideja je ideja o brzom bogaćenju.

@nonima
BL
(Dr.)
29. maj 2023. u 18.05
POLARIS Ako si veliki SRBIN sad se pokazi traže te dole.
anonima
(Stranac)
03. jun 2023. u 06.32
Čuo sam barem tri puta komentatore sa turnira RG kako govoreći o igračima spomenu njihove zadnje rezultate sa turnira u Bandza Luka … eto, da nam slava potraje još koju sedmicu.

@nonima
BL
(Dr.)
04. jun 2023. u 04.29
POLARIS ne javlja stvarno je „otisao” u boj za narod svoj u Rusiju.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.