Diskusije : Banja Luka

 Komentar
Kad se nisam slogirao
anonima
(Stranac)
04. mart 2022. u 08.42
Nešto me obladao posao zadnjih dana pa sam k'o odsjecen od svijeta. Sve sto si priustim je da virnem malo na ovaj forum i to je to. I jutros, doruckujem ti ja, greškom ti stavim TV onaj BFM sa vijestima u beskonacno i imam šta vidjeti ... hebo te sikira, Rusi i Ukrajinci ratuju sve u sesnaest. Kad me nije strefilo. Pa Pero, crni Pero, ja čitam te tvoje o djecijem pozoristu, kontam ja dosade, ništa od rata ni kod nas u BiH ni sire neće biti ... kad ono jutros tenkovima rokaju po najvecoj nuklearnoj centrali u Evropi.
E pa hebi ga, nećemo imati izgleda vremena da vidimo drugo (ili je treće, četvrto, bog će ga znati koje) poluvrijeme kod nas. Kupuj kume tablete sa jodom, ucvrscuj podrum i ... bilo mi je (ne)zadovoljstvo sa vama se dopisivati. Привет товарищи, увидимся в другом мире.

@nonima
Impuls_
04. mart 2022. u 14.56
Ako vas neko bude pitao u inostranstvu, za koga ste, pitajte ga da li je dobro da se braca ubijaju. Pa ako odgovore sa „ne”, onda „da li je dobro huskati bracu da ubijaju jedan drugog”, pa ako ponovo odgovore sa „ne”, onda „a da li Ukrajina ima brata?”
anonima
(Stranac)
04. mart 2022. u 15.19
Nešto u stilu Kaina i Abela?!

@nonima
anonima
(Stranac)
04. mart 2022. u 15.21
PS: Ne hvatamo vise RT u Evropskoj Uniji pa vas ne razumijemo.

@nonima
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
04. mart 2022. u 17.37
Eh kad se nisi slogirao?
Pa francuski predsjednik prica svaki dan sa Putinom.
I ništa nisi čuo? :P

Kad su pravili Hemijsko Alkalni Kompleks u Tuzli, odvedu Japance na izlet u Bgd.
Na povratku pitaju ih kako im se svidja BGD?
Mnogo lijep grad, samo mu je mana da je blizu Tuzle.

Pariz je mnogo ljepsi grad od Toronta. Steta sto je blizu. ;)
2000 km naspram 8000 km ;)

anonima
(Stranac)
05. mart 2022. u 06.41
Pjer, vidim da kao nisi shvatio moj sarkazam. Kao i obično jako dobro se praviš lud. Nema veze, samo ti nastavi ovdje o pozoristu za djecu a na Politici možeš nastaviti da pokazuješ tvoje pravo lice. Naravno da pratim situaciju u Ukrajini kao sto je I ti pratiš i naravno da smo i tu na suprotnim stranama. Staviše, čini mi čast i ponos da budemo na suprotnim stranama. Nego, ti si bas uvjeren da će te tih 8000 km spasiti u slučaju nuklearnog rata? Pročitao sam ovdje svakakvih gluposti za dvadeset i pet godina, ali moram reći da je ovo jedna od žešćih.

@nonima
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
05. mart 2022. u 08.08
@,

Nisi ni ti shvatio moj sarkazam. :P
8000 km nije o nuklearnom ratu nego o tvom komentaru „kad ono jutros tenkovima rokaju po najvecoj nuklearnoj centrali u Evropi.”

Ponos ti da budemo na suprotnim stranama? Podržavas Ruski napad na Ukrajinu?

anonima
(Stranac)
05. mart 2022. u 09.21
„Kako može predsjednik Bajden da pomogne Ukrajini?
Ako već Zelenski ne može ili neće da otkloni jedan od razloga ruske agresije na Ukrajinu, Bajden bi mogao da potpise da se neće dozvoliti pristup NATO-u Ukrajini u narednih 10 godina. To bi uklonilo jedan od glavnih uzroka rata. I dalo izlaz i Ukrajincima i Rusima da prekinu rat.
I učinilo Ameriku velikom.
Ili može da salje vojnu pomoć i ohrabruje rat ”do posljednjeg Ukrajinca„. ”

Ne vidim ovdje neko veliko protivljenje Ruskoj agresiji na Ukrajinu. Ako se rezimira tvoje razmišljanje, Putin je napao Ukrajinu radi njenih teznji da pristupi NATO paktu?! A zapad podržava Ukrajince samo da bi se oni do zadnjeg borili protiv Rusije. Drugim rijecima, sto postotni proruski stav i proruska propaganda. Ni rijeci o tome da je Rusija anektirala Ukrajinske teritorije već godinama, da Rusija podržava i podstice na rat separatiste u Ukrajini. Dakle, bila Ukrajina u NATO ili ne, to nema nikakvog uticaja na sigurnost Ruske Federacije. Rakete sa nuklearnim glavama nemaju potrebe da budu na „lulu duhana” od cilja. Ono sto smeta Putinu je zelja Ukrajine za samostalnocu koja se ne uklapa u njegovu ideju „ruskog svijeta”. Zvuci poznato, zar ne? Ne znam radi čega odmah pomislim na „srpski svijet” Ivice Dacica i frljavog klempe Vulina. Ne znam zašto pri pomeni Putina pomislim na Vucica i Dodika, blijede kopije istog hebenog diktatorskog mentalnog sklopa. Ali, zato znam radi čega moja žena place svaki put kad na teveu vidi slike iz Ukrajine, žene i djecu u podrumima, izbjeglistvu. Place za njima, ali place i za nama samima.

Слава Україні!

@nonima
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
05. mart 2022. u 12.57
Pjer: „Istina je dakle poginula. U toj situaciji držim se principa koji sam tad postavio: Ako je neko sa puskom u mojoj njivi gradu nepozvan - taj je agresor. I u krivu. Gospodine Putin, razumijem vase interese, i brigu za svoj narod. Ali vasi vojnici u Ukrajini su agresori. I u Ukrajini interesi Ukrajinaca su vazniji od vasih. Niste u pravu sto ste usli sa vojskom.”

@: „sto postotni proruski stav i proruska propaganda.”

Koje ti OSTVARIVO rjesenje vidis danas?

anonima
(Stranac)
05. mart 2022. u 13.35
Nisam vidio taj dio jer nemam živaca da čitam sranja na Politici. Zapelo mi za oko to prvo javljanje i nisam išao dalje. Možda ima nade za tebe.
Samo da kažem da nemam pojma koje bi rješenje moglo biti moguće. Obzirom da Putin nastupa sa pozicija sile, da ga živo zaboli za pravo i pravdu vidim dva moguća toka dogadjaja. U prvom će Ukrajinci biti slomljeni u dogledno vrijeme a Ukrajina okupirana sa nekom marionetskom vladom. To bi dovelo do kraha demokratskih sistema u svijetu i dalo vjetra u ledja svim autokratama i diktatorima na svijetu. U drugom će se Ukrajinci uspješno oduprijeti i uspjeti zadržati kontrolu na dijelu teritorije dok bi drugi dio ostao okupirana tampon zona i izvor nestabilnosti u Evropi na duge staze.
O trećem mogućem scenariju o kome neću ni da razmišljam, došlo bi do sukoba svjetskih razmjera koji bi trajao oko pola sata i planeta bi bila najzad oslobodjena najveće štetočine koji ju je ikad nastanjivao.

@nonima
Impuls_
05. mart 2022. u 17.41
Kad pogledas ko o cemu ... ovce o stranama, bez pomena kvaliteta ljudskog.

Razmislite o sledećim pitanjima:
1. Da li rad čini covjeka?
2. Da li je monoteizam nosilac onog sto nas čini zaista ljudima?
3. Šta je homo sapiens?
4. Šta je kultura? (da li je kulturan covjek „peder”?)
5. Da li je demokratija „napredak”?
6. Da li imate samospoznaju o tome za šta navijate, kako stoji s tim u svijetu? Ima li nešto bolje ili gore od toga?

Dakle, ljudi besciljno lutaju po ovom svijetu, takođe virtuelnom, sa razvaljenim predstavama o tome šta predstavljaju. moguće ih je manipulirati, upravljati njima u svim pravcima. Lice na oruzje kojem se samo treba tutnuti municija, pa da raspale po „neprijatelju”. A ko su oni sami sebi? Pa, takođe nečiji neprijatelji koji takođe služe tome da se po njima raspali. Za nešto bolje ih nisu spremali, samo pokretna meta.

Dopunska pitanja:
7. Zašto nisu primili sovjetski savez kad je tražio ulazak u NATO?
8. Zašto nisu primili Rusiju kad je Putin tražio od Klintona ulazak u NATO?
(još sam kao mladic smatrao da je ujedinjenje Rusije i NATO-a realna stvar. Zašto da ne, ako su svi dobri borci? Ali nekako ovaj NATO nema vise volje da bude savez izgradjen na principima. Za njega je mnogo sreće mnogo novca. Tako i ovima koji ih podržavaju. Oni imaju nešto novca, pa misle da će se njihovog novca drugi plasiti. Sad smo na sigurnoj strani, podržavamo mnogo novca, protiv manje novca. Ono manje novca nam ne donosi toliko novca kao ono mnogo novca. (zvuci kao Alan Ford?)
vacuum
05. mart 2022. u 19.15
„ Ni rijeci o tome da je Rusija anektirala Ukrajinske teritorije već godinama, da Rusija podržava i podstice na rat separatiste u Ukrajini.”

Ни ријечи о томе како је Америка извршила државни удар у Украјини уз помоћ нео-наци група. Како су им Мекејн и Бајден дијелили колаче на тргу а Викторија одређивала ко ће на коју позицију у ново влади све са ријечима „јебеш Европску Унију”.
vacuum
05. mart 2022. u 19.22
Иначе овај рат је кетастрофа на милион нивоа, а први ниво је да ратују два православна народа - браћа.
anonima
(Stranac)
08. mart 2022. u 11.52
Nema bitke, nema rata, dok ne krene brat na brata.

Nego, interesantno je da u toj „nacifikovanoj” Ukrajini partije ekstremne desnice dobiju malo preko 2% glasova na zadnjim izborima i ne osvoje ni jedno jedino poslanicko mjesto. Ako se poredi sa ostatkom Evrope gdje su fasisti već na vlasti kao u Madzarskoj, ili gdje imaju do 35% glasova ali ih samo izborna matematika sprijecava da dodju na vlast ili budu dio vlasti (Francuska, Austrija, Danska, Holandija, Italija, ... pa bas su mi jadni ti Ukrajinci. Da ne pricamo o zamljama bivše Jugoslavije gdje ništa drugo osim fasista i ne postoji uz casne izuzetke koji samo potvrdjuju pravilo. Eto, u Srbiji je demokratija gdje bez Vucica ne možeš ni vodu u klozetu pustiti. Bosna, katastrofa i karikatura ... jedina zemlja gdje je jedna „socijal-demokratska” stranka otisla vise na desno nego sve desne partije. Hrvatska u kojoj se socijal-demokrata predsjednik ne bi Musolinija zastidio. Slovenija koja čak ima svog „malog kaplara” po uzoru na onog njemackog sa cudnim brkovima.
Eto, valjda je bas Putin osoba koju smo cekali da dohaka nacizmu. Uspio je cova ujediniti svu evropsku ekstremnu desnicu oko sebe. Svrsavaju jadnici kad vide kako se može lijepo jedna velika zemlja voditi celicnom rukom, kako se može lako politicke protivnike ili otrovati ili zatvoriti, kako se lako može susjedna zemlja sa zemljom sravniti za deset dana a da ti niko ne smije ni zucnuti jer si, buraz, neuracunjiva osoba sa prstom na dugmicu koji za pola sata zbrise planetu.

@nonima
Impuls_
08. mart 2022. u 14.47
Jasno je svima da se ukrajinski identitet izgradjuje na antiruskom sentimentu. Ali kako je doslo do toga? Pa doslo tako što su Nijemci dobili prvi svjetski rat protiv Rusije i naredili im da stvore republike (u monarhiji) Ukrajinu, Bjelorusiju, balticke relublikice i Kazahstan. Ili su možda Rusi bili poludjeli za republikanizmom?

A inače, Ukrajina je nastala tako što su Mongoli otcijepili juzni dio kijevskog Rusa od sjevernog... ništa posebno, jednojajcani blizanci.

https://www.youtube.com/watch?v=ppD_bhWODDc
Impuls_
08. mart 2022. u 14.50
Inače, zašto se zapad upire da ne dodje do promjene granica?

I zašto su odbili dva zahjeva Rusa za prijem u NATO?

Pitajte one koji su stvorili EU da lici na 3rd Reich.

Inače, Ukrajinci su dali 40% zrtava sovjetske Rusije.

Cudno da ima i tih 2% politicara.

Ipak, 3rd Reich ne lici ninasta bez @nonime.
vacuum
08. mart 2022. u 22.07
Е мој анонимни у шта ти остари, а памети се не дозове. Прочитај свој задњи пасус још једном али полако... толико површности чак ни од 'дјечаћића БЛ' (Швеђана) не бих очекивао, кад си на његов ниво спао, онда мислим...
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
09. mart 2022. u 05.52
„I zašto su odbili dva zahjeva Rusa za prijem u NATO?”

Rusija nije nikad zatražila clanstvo u NATO. Putin jeste postavio mislim Klintonu hipoteticko pitanje i odgovor sigurno nije bio „to bi nas obradovalo”. Jer NATO egsistencija se bazira na „zastiti od neprijatelja”. Ko bi onda bio neprijatelj. ;)

NATO-u je prijetnja neophodna da postoji.
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
09. mart 2022. u 06.05
To sto Rusija nije u NATO, pored toga sto ih NATO nebi primio, je takođe sto ni oni, kad bi bili pozvani, nebi pristali da udju. NATO podrazumijeva određeni gubitak suvereniteta, uvid USA u tvoje vojne resurse. Sto Rusija nebi prihvatila.

Dakle odnos je takav kakav je. Strah i borba za većim brojem država na tvojoj strani su dio tog odnosa. Milom ili silom.

anonima
(Stranac)
09. mart 2022. u 18.13
Koji sve mozgovi nisu protutnjali ovim forumom? Evo ga od ovog najnovijeg da naučimo kako je Njemačka dobila prvi svjetski rat. I onda bi kao sa njim trebalo ozbiljno raspravljati o tome ili o odbijanju ruskog zahtjeva za uključivanje u NATO pakt. Volim ovaj internet jer je on suština današnjeg svijeta gdje budale u ogromnoj vecini mogu i Ajnstajna za pet minuta da ušutkaju. Hebem ti i onaj Arpanet i onoga ko je prvi imao ideju da dozvoli svakom kretenu da sere bez granica u virtualnom svijetu.

@no ima
Impuls_
12. mart 2022. u 03.43
Neobrazovani cucavac na cilimu koji radi na kurblu.

Gdje piše da su dobili svjetski rat?

Inače, kod Turaka „efendija” znači da je neko sposoban da piše, pismenu osobu, i ništa vise.

Ti moras još da polazes ispit za efendiju.
anonima
(Stranac)
12. mart 2022. u 17.58
Njemci nisu dobili prvi svjetski rat ni protiv koga. Nisu republike nastale zbog Njemačke nego zbog sovjetske revolucije. Sad ćeš reći da je Njemačka pobjedila u 2 svjetskom ratu protiv Jugoslavije i da je napravila u njoj republike. Starac, ne skače se na glavu u plićak.
A za efendiju se ne brini, tebi to zvanje niko neće dodijeliti. Prvenstveno značenje te rijeci je gospodin pa tek onda obrazovan čovjek.

@nonima
Impuls_
13. mart 2022. u 06.44
Kažu u Letvonijama su odustali ove godine od tradicionalnih parada veterana SS-postrojbi. To pomalo podsjeca na denacifikaciju. Zato otprilike drhte da će poslije Ukrajine na red doći balticke republikice.

Why did Russia agree to the Treaty of Brest-Litovsk?
Lenin, realizing that the new Soviet state was too weak to survive a continuation of the war, threatened to resign if the German terms were not met. On March 3 the Soviet government accepted a treaty by which Russia lost Ukraine, its Polish and Baltic territories, and Finland.24 Feb 2022
Impuls_
13. mart 2022. u 06.50
Svakako da je republikanizacija u Jugoslaviji usmjerena na formiranje novih nacija, kako bi se razgradila srpska vecina. Da su ostale banovine, ne bi bilo rata.
Impuls_
13. mart 2022. u 09.31
Pošto znam da ćeš sad da uletis sa tvrdnjom da su Rusi sami sebi napravili prepublike, evo odgovarajuca karta:

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cb/Evropayskye_gubernii_Rossii_1910.png
anonima
(Stranac)
13. mart 2022. u 12.28
Imaš li neku kartu sa rimskom imperijom, sa otomanskim carstvom, sa Makedonijom Aleksandra Velikog? I to su sve Svabe i Ameri raz...ali?

@nonima
Impuls_
13. mart 2022. u 14.05
Tema je otkud nacisti/genocidasi u U-Krajini i U-Bosni!

Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
13. mart 2022. u 14.08
„Svakako da je republikanizacija u Jugoslaviji usmjerena na formiranje novih nacija, kako bi se razgradila srpska vecina. Da su ostale banovine, ne bi bilo rata.”

Da su ostale banovine... da je Tito bio ziv, da se YU priduzila NATO.. još bi bila cjelovita. Hipoteticki scenariji koji su mogući, ali malo vrijede.

Sve države, čak i one jednonacionalne moraju razviti balans između lokalne i centralne vlasti. Naročito velike kojima je nemoguće ili neefikasno upravljati iz jednog centra.
SSSR je to rijesio organizovanjem na republike. USA na države, Svajcarska na kantone. Reci da su SSSR republike bile dio organizovanog plana da se SSSR unisti mislim da ne stoji. Kao ni za YU. Kljucno hoće li takva organizacija uspjeti ili ne je efikasnost takvih država. Da Svajcarskoj krenu kola niz brdo, a Njemacka dobro stoji, i kantonalna organizacija je dovoljna da se pokrene separatizam i dio teritorije se odvoji.
anonima
(Stranac)
13. mart 2022. u 17.33
Tema je otkud nacisti u državi kojoj je na čelu jedan Jevrej! Tema je otkud nacisti u porodilistu koje su bombardovali u Mariupolju! … u stvari, tema je ko su tu stvarno nacisti!

@nonima
vacuum
13. mart 2022. u 18.15
Тема може бити и како одрастао човјек у 21-ом вијеку, може вјеровати свему што види на ТВ-у…. а да, „видио је својом очима”, јебига велики екран у примаћој а резолуција топ, нема се шта пригпвприти.
vacuum
14. mart 2022. u 05.48
Него јел’ јави СНН ишта о неким лабораторијама, био-истраживањима на територики Украјине, финансираним од „министарства одбране УСА” (ни мање ни више) о скупљању узорака ДНК Руских грађана?!?
Impuls_
14. mart 2022. u 12.06
Cuj, u Ukrajini je zabranjen ruski jezik, a i u baltickim letvonijama u kojima živi i do 40% Rusa. EU lici svojom teoritorijom na 3rd Reich i ako u USA pobijede republikanci, biće vjerovatno rasturena kao masna vreca ...
anonima
(Stranac)
14. mart 2022. u 17.44
Tragično je kako ste glupi, kako računate da će najgori talog zapadne demokratije oličen u raznim Trumpovima, Le Penima, ekstremnim desničarima Madžarske, Austrije, Poljske, Danske, … doći na vlast i realizirati vaše vlažne snove o nekakvom svijetu gdje bi tipovi kao vi bili „neki k.rac” umjesto sto ste ono sto jeste i kakvi ćete i umrijeti, dakle „go k.rac”.
Upravo je ova ruska agresija na Ukrajinu uništila i najmanju nadu da se to može dogoditi. Sanjajte o povratku narandzastog mongoloida u Bijelu kuću, sanjajte o Putinovoj pobjedi, sanjajte o nekakvom „srpskom svetu” na Balkanu. Budjenje će biti bolno i najmanje pedeset narednih godina nećete moći sjesti a da ne osjetite bolove od razvaljivanja guzova koje vam slijedi.

@nonima
Impuls_
15. mart 2022. u 01.47
Vidim dobro se razumijes u boje i rase, vjerovatno si neka vrsta role modelsa u svijetu. :-)

I nisam za populizam, ali nisam ni za naći(onali)zam, niti za internacionalizam.

Svaki sistem u kojem je covjek vazniji od brojke i u kojem se zna neki red je dobrodosao.

Rekao sam republikanci, a ne Tramp, ali ti kao nedovrseni efendija nikako da pogodis zrno.
vacuum
15. mart 2022. u 21.51
Опет пријети онај који је запалио с првим метком '92 и НИЈЕ бранио своју Босну кад је требало... а сада пријети неким разваљивањима.

Па хајде мишу дођи већ једном у тој униформи па крени, а не ти чекаш да ти други ослободи Бања Луку, ти си морална подршка, највећи интернет ратник упс муџахедин на свијету.

Кладим се да си и 1991-92 био најгласнији за независност и оно типа „види шта нам раде” у раји, па кад је припуцало „збогом жохари” - „писаћу ти Кемо чим могнем... хоћу послаћу и цигара”.
anonima
(Stranac)
16. mart 2022. u 04.19
Evo kladionicara koji po obicaju razmije sve sto ja govorim.
Ni jednog momenta nisam pomislio na razvaljivanje guzova u ratu, jer ako rata bude na svjetskom nivou neće biti nikoga ko bi se mogao radovati rezultatima.
Mislio sam na situaciju u Evropi i svijetu gdje se obracun sa totaliratistickom ideologijom postavlja kao neophodan ako se želi nastaviti dalje. Dakle, u Ukrajini se EU i NATO ili ucvrscavaju ili nestaju. Totalitaristicke ideologije ili pobjedjuju ili definitivno gube na dugi period. Snage na koje racunaju između ostalih i srpski nacionalisti u EU, ili gube svaki značaj ili EU nestaje. Ja dakle tipujem na demokratiju i pobjedu ljudskih prava.
Do rata me politika nije interesovala. Pocela me je interesovati od momenta kad mi je preokrenula zivot naopacke. U uniformi JNA sam bio od 29 juna 1991-e. Najvece razocarenje do rata mi je bio poraz SDP BiH na prvim izborima u BiH. U decembru 1991 me je jedan stari kolega Srbin „kritikovao” sto sam djetetu dao ime Sandra a ne neko „naše” lijepo ime. Tek sam 13 januara shvatio da te moje ideje više ne piju vode i da trebam ženu i dijete poslati na sigurno. Eto kladionicar, kao po obicaju prdis u mlaku vodu i ne razumijes ni ono sto osjecam ni ono sto govorim.

@nonima
vacuum
16. mart 2022. u 05.25
Де анонима не сери, кад морам тако рећи, овдје сам од 2000-те ко и ти и знам врло добро шта си писао. Довољно си написао за ових 20+ година да видим „како мислиш”, или ти сматраш себе равним Толстоју па те треба више пута прочитати.
anonima
(Stranac)
16. mart 2022. u 10.45
Eto ga i najjači adut je povucen. Ne seri @nonima! Zna kladionicar ko sam i šta sam bolje od mene samoga. Jerbo, čitaš me velis vise od 20 godina?! Ne moras tako daleko ići jer sam svega par poruka iznad rekao šta mislim o globalnom ratnom rjesenju. Dakle, k.urcu pišes moj Tolsotoju, kad te nema ko da cita. U stvari, procitati i može al' skontati ne može.

@nonima
D-Man
(Analyst)
16. mart 2022. u 21.57
„Ja dakle tipujem na demokratiju i pobjedu ljudskih prava.”

Каква црна демократија и људска права!? Јел то оно што као долази са Запада и чему треба да се радујемо?
Неморал, бахатост, пропагандна машинерија која руши све пред собом, иживљавање над слабијима од себе, рушење легално изабраних режима, уцене, празна обећања те да не набрјам даље.

Западна демократија је огољена до коске у последње две године. Само слепи и глуви то не виде и не чују.
vacuum
17. mart 2022. u 01.37
Ма јок ДМан, нема шансе, није то јавио ЦНН ;-)
Impuls_
18. mart 2022. u 18.49
Dobro, evo, sad sam javio Putinu da stane kad ocisti Donbas, a on je rekao da će uzeti samo još dvije oblasti, Hersonsku i Zaporosku i da će se zadovoljiti kopnenom vezom sa Krimom. Znaci, još malo pa nestalo, i onda mozete ponovo u vasim sivim odijelima, sivim ulicama ... na posao.
anonima
(Stranac)
21. mart 2022. u 16.01
„U vašim sivim odijelima, vašim sivim ulicama …”
Kako dijete zamišlja život na zapadu?! Da li si ikada mrdnuo barem pedeset kilometara od brloga u kojem živiš?

@nonima
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
21. mart 2022. u 22.49
Na zapadu ništa novo, na istoku stare price. ;)

Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
25. mart 2022. u 20.53
Dvije mi misli prolaze kroz glavu:
1. treba vratiti sramotu u javni zivot
2. Ko tebe kamenom ti njega...cekicem. ili ono bi nešto drugo?

anonima
(Stranac)
05. april 2022. u 14.11
Prošla Čistoća …

@nonima
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
05. april 2022. u 22.36
Proljetno uredjenje grada:
https://tinyurl.com/yj82jwdh
anonima
(Stranac)
06. april 2022. u 13.45
Tzv krparenje.

@nonima
Pjer
(svratio samo na 5 minuta)
14. april 2022. u 19.59
Ako biras između „bez gaca” ili „okrpanih gaca”, mislim da je jasno.
Već mjesec dana obilazim povecu rupu vozeci na posao. Amerika nema ekipu krpara.

U vezi izbrisanog:
Сигмунд Фројд, најпознатији психијатар и отац психоанализе оставио нам је генијалне мудрости и изреке за сва времена.

Међу њима, ту је и лекција коју свако треба да запамти – како да препознате глупе људе.

„Први знак људске глупости је потпуно одсуство стида.”
anonima
(Stranac)
15. april 2022. u 05.46
Hoće to sa rupama. Dok si mlad trcis za njima a kad ostaris onda ih izbjegavas ;)

Imam i ja na putu do posla jednu valiku koja se otvorila na mostu koji su dvije godine obnavljali ... sreća pa je u Pariskoj regiji brzina takva da nema teorije da je ne vidis.

Nego, ja sam mislio da si ti blagoumirovljen, a ti i dalje ides na posao. Znači da nisi puno stariji od mene.

@nonima
anonima
(Stranac)
05. maj 2022. u 10.23
Prc
anonima
(Stranac)
05. maj 2022. u 10.26
Prc je test pristupa … naime, escej se vratio u devedesete kad mi je udarao trajne i povremene zabrane. E, sad kad smo i to raščistili udaram si auto zabranu na neodređeno vrijeme.

@nonima
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.