Diskusije : Beograd

 Komentar
Današnji radni dan sabora spc
Zvonimir
16. maj 2014. u 07.17
Današnji radni dan sabora spc odlikuje dogovor da Amfilohije, javnosti poznatiji kao crnogorski mitropolit, na „Dan mladosti” 25. maja - rođendan druga Tite, u „Kući cvijeća” položi vijenac i na grobu ovog zlikovca pomoli za upokojenje crnogorske vlade, koja tog dana održava zvanične izbore u Crnoj Gori, a u isto vrijeme da njega, u skorijoj budućnosti promovišu za crnogorskog autokefalnog patrijarha.

Sastav tročlane delegacije bi činio: episkop kanadski Georgije, Australisjki Irinej na čelu sa mitropolitom Amfilohijem.Planiran je još i Kacavenda (Vasilije) sada umirovljeni, koji je za vrijeme Amfilohijevog „patrijarhovanja” u Beogradu činio njegovu stalnu pratnju po Rusiji, kao i Ruski veleposlanik u Beogradu (ako bude toliko mizeran i spusti se na manipulatorksu suludu ideju).

Otvorenim aktom, polaganja vijenaca i molebana na grobu anti-srpskog zlikovca, ovaj crnogorski KGB agent i povjerenik u mantiji, više ne može izdržati, a da ne pokaže kako je oduvijek pedantno ispunjavao svoj ​​komunistički zadatak uništavajući Srpski narod.

Na naše pitanje, kako se može skrnaviti pravoslavlje na ovaj način, dodvoravanjem „crvenim zlotvorima”? Ovakav jedan akt je ravan izdaji pravoslavne vjere, slično tome, kao kada bi apostoli položili vijenac na grobu najvećeg hrišćanskog ubice i progonitelja Dioklecijana, odgovorio nam je samoproglašeni analitičar Živica Tucić rekavši:

- Da su apostoli živjeli, pretpostavimo u vremenu cara Konstantina, sigurno bi i oni učinili ovakav sličan gest u znak pomirenja i položili bi vijenac na Dioklecijanov grob.

Pedofilni AIDS bolesnik, Živica Tucić, kao pojava bliska Amfilohiju, Kačavendi, Irineju i drugim homoseksualnim tipovima Srpske Crkve, ovim je stavio tačku na Amfilohijev život i djelo.

Mi nemamo više što dodati.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.