Diskusije : Sarajevo

 Komentar
Imaju li muslimani obraz
vagabund
(lutalica)
05. novembar 2014. u 14.39
Muslimansko „glasilo” HAvaz je pozdravio izbor Sonje Karadžić za zastupnicu u Narodnoj skupštini RS na svoj način.

„Žrtve ogorčene izborom Karadžićeve kćerke u NSRS
Djeca zločinaca nastavljaju tamo gdje su njihovi očevi stali”

Nasli su i mahalusu u koznoj jakni da komentarise. Pa doticna kaže:
„Hatidža Mehmedović, predsjednica Udruženja ”Majke Srebrenice„, u izjavi za ”Avaz„ kazala je da je iznenađena i zabrinuta ulaskom zločinčeve kćerke u politiku.

- Karadžićeva kćerka svojim dosadašnjim istupima pokazala je da iver ne pada daleko od klade, zato nas to što će ona odlučivati o našoj sudbini u NSRS sve treba zabrinuti. Ne samo Bošnjake nego sve one koji vole BiH, jer njena politika identična je očevoj. Ostala sam zatečena ovom informacijom, jer to što je Karadžićeva kćerka ušla u Skupštinu za mene je pokazatelj da su glavni arhitekti zločina i genocida u BiH, kao i ”velike Srbije„ od koje nisu odustali, u Hagu, ali njihova djeca, očigledno, nastavljaju tamo gdje su oni stali - ističe Mehmedović.”

Tu se nasao i Dino Mustafić koji sa svojom logikom tumaci izbor:
„Ni partija koja je kandidovala Sonju Karadžić nije se odrekla ratnih zločina njenog oca, tako da je teško očekivati kako će buduća poslanica željeti skinuti hipoteku optužbi sa svog prezimena, koje će žrtvama rata uvijek buditi osjećaj jeze na bešćutnog masovnog ubojicu i zločinca. U principu, niko ne može nositi prokletstvo svojih očeva, ali mora zauzeti jasan stav prema onome što su činili – smatra Mustafić.”
- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/144458/djeca-zločinaca-nastavljaju-tamo-gdje-su-njihovi-ocevi-stali#sthash.0kX8wCPQ.dpuf

U principu, moj Dino, niko sem Bakira Izetbegovica. Ovaj sin svoga babe tebe i slične tebi zastupa već 20g, pa ništa. To sto mu je babo pao niz stepenice kad mu je kupljena karta za Hag nema 'ba veze.
Nema 'ba veze reziseru ni ubijanje i klanje Srba. Muslimani su se, jel tako il' nije, samo branili.Ko vas ne zna skupo bi vas platio.

Da vi imate obraz rata ne bi ni bilo. A sad od vas ocekivati da pokazete bar malo obraza i postenja bilo bi previse.
TROFAZNI-3
(Penzioner)
06. novembar 2014. u 01.12
Постали Срби због фотеље

http://srbin.info/2014/11/01/postali-srbi-zbog-fotelje/

НЕКИ НОВИ „Срби” у Сарајеву?!
http://srbin.info/2014/11/05/neki-novi-srbi-u-sarajevu/
U turcina vjere nema ...a obraz im je guZica.
C_A_B_O
13. novembar 2014. u 13.56
Zato guJ;ću vrijedjati...ona samo izbacuje GO„V”NA a blincad uzivaju ista pred JUUUUmU
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.