Diskusije : Njujork

 Komentar
Proleće i leto moji Njujorci dragi
BradGrady
15. jul 2012. u 14.40
Eto zavrsilo se i ono proleće a leto već svoj dasak vrucog vetra podilazi i još koji mesec će da bide u toku.IZvinjavam se sto nisam otvorijo temu za proleće na vreme ali nije kasno ni sada.

Ja sam na proleće posetijo Milwaukee i Cleveland i neke naše starine tamoi zalu mi se da njina deca neće da uzmu srbijansko državljanstvo i nisu hteli da glasaju.Ja sam svoje pravo iskoristijo i glasao sam za dveri zivot srbije jer sam tamo osmotrio da su najboljsi.

Sada je leto i eve me u Loznicu i u Trsic,rodno mesto oca naše abecede vuka Karadjica, a posle idem na more u Izrael i da posetim grob našeg Isusa Hristosa i grad Nes Ziona gde mi živi jedan veliki prijatelj još i New York City. NJemu je ime Abraham i on se vratijo tamo kad je steko i za ice i za pice, a i uz leba ima da namakne.

Pozdrav moji njujorci, pa kako ste mi vi, i iznesite kako vaso proleće i leto protekne.
krkator
17. avgust 2012. u 21.42
Evo posto neće niko da odgovori na tvoj saljivi post, evo ja da ti kažem...nabiyem ti qruac mami u sred one njene trule usrane picqetine, pederchino jedna neopevana...poserem ti se u milwoki i klevland i sve ljude tamo sto znaš i sve od familije ti nabijem na ovaj moj ogroman qrac...

Jel si sada sretan?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.