Diskusije : Navijači

 Komentar
„Ista ekipa, u oba slučaja jedna”
Odesa
(надежда, вера и л)
29. april 2023. u 01.30
„Ista ekipa, u oba slučaja jedna” Petrušev prokomentarisao tuču igrača Reala i Partizana

Košarkaš Crvene zvezde Filip Petrušev komentarisao je dešavanja u Madridu, gde su se potukli igrači Reala i Partizana. On je nagovestio da su košarkaši Partizana krivi za dešavanja u glavnom gradu Španije.
Partizan
Partizan
20:30
02 MAY
Real Madrid
Real Madrid
Zvezda je deklasirala Zadar na početku plej-ofa ABA lige i započela put ka odbrani titule.

Petrušev je imao nezaobilazno pitanje o tuči u Madridu. Pitali su ga ko je kriv.

- Ista ekipa, u oba slučaja jedna. Imam naravno svoje mišljenje, ne bih da govorim ko je kriv, a ko nije. Treba što manje toga, rekao je Petrušev.

On je insinuirao na incident gde je Matijas Lesor nasrnuo na njega na kraju večitog derbija.

Francuz je tada kažnjen novčano i sa tri utakmice neigranja, a i ovaj put je bio među suspendovanima.

Petrušev ne smatra da tu ima slučajnosti.

- Naravno da nije, šta je tu je, glasio je odgovor Petruševa.

https://sportal.blic.rs/kosarka/evroliga/filip-petrusev-prokomentarisao-tucu-u-madridu/202304282100172320 3
Odesa
(надежда, вера и л)
29. april 2023. u 01.50
На пар десетина секунди до краја, код већ 100% добијене утакмице,глупи Пантер се потуче због намерног фаула којег би судија ионако санкционисао а то изазове општу тучу међу играчима и онда онај насилник Лесор покаже опет своје право лице. У свему томе је највише настрадао онај момак Егзум, који је нит-лук-јео-нит-лук-мирисао а који вам је кључни играч у том Камерун-тиму.
Ово срање ће вас дебело коштати, зато ...никсс милос` никссссс
Само казна и разбивање камерунске репке, јесс, јеессс, јееессссс !!!
Niks milost…. niks,niks
Ja biti very,very srećan
Gaziiiiiiiiiiiiiiiii
Odesa
(надежда, вера и л)
29. april 2023. u 02.03
Evroliga je odlučila da Kevin Panter ne može da igra naredne dve, a Matijas Lesor jednu utakmicu, dok na drugoj strani Jabusele mora da se „hladi” pet mečeva, a Argeninac Dek jedan.

Partizan je na svom Tviter profilu samo stavio tačku i obeležio Evroligu i plej-of.

Definitivno je jasno da u utorak (20:30) Željko Obradović neće da ima u timu dva izuzetno važna igrača, a gotovo sigurno ni povređenog Dantea Eksuma. Na sreću crno-belih, povreda Australijanca nije teže prirode, kako je u prvom trenutku delovalo posle haosa u Madridu pred kraj utakmice.

Predstoji, međutim, borba s vremenom, uz veliki znak pitanja da li bi mogao da se pojavi na parketu Arene u trećoj utakmici plej-ofa sa Real Madridom. Trenutno nije realno…

Типичан пример како се од готовог прави - вересија. И после ако их све ово кошта испадања из евролиге...рећи ће да је то ЗАВЕРА
toronto1
(samo posteno)
29. april 2023. u 18.28
I opet je Bodiroga umesao svoje prste, jer je minimalna kazna po zakonu Evrolige (ukoliko dodje do tuce na terenu) tri utakmice neigranja, ali posto se radi o mezimcetu Evrolige onda su kazne jedna i dve utakmice. Ovu crncugu Lesora treba nagraditi za tucu, jer je to jedna strvina koja ne zna drugacije. Niko nikada (osim spanskih timova, koji su „vlasnici” ove lige) nije imao sudjenje kao Partizan. Sve je korumpirano da se pomogne Kamerunu. Ponovljeni prekrsaj se kaznjava jednom utakmicom neigranja!!! Zvezda definitivno treba da preda finale ABA lige, ukoliko ne može da ima ravnopravan tretman, a neće ga imati kad su ustaške sudije i slovenci, koji nisu ništa bolji. Pljacka u Podgorici je samo još jedna epizoda agonije ABA lige. Neka izadju javno i kažu da Zvezda ne sme da bude prvak.
windy-chicago
(windy-chicago)
30. april 2023. u 02.28
Smradovi,, licimuri, zlotvori.
Um.rite od zlobe, ljubomore.
Bolesnici… luzeri.
Mozete samo da se spustite na kolena… i da mljackata.
Sram vas bilo.
Mmmmrrrrssss
TC-64
30. april 2023. u 03.50
Kamiondzija je sve ovo sto o drugima piše, jer jedini pokazuje sav raskos „uctivosti I kilture” kojuje u stanju da pripisuje drugima. Zamisli nekoga u 70 godina kao njega ko ovako prica i ovako se ponasa. Pa nema vece sramote od toga. Njega najviše istina boli.
TC-64
30. april 2023. u 03.56
Što se tiče teme jasno je da su Zvezdu zbog Kampaca namerno administrativno saplitali. I na kraju se to odrazilo na igru celig tima. I mislim da je Zvezda celom from oko njegovog folaska vise izgubila nego dobipa. Mislim da preterujemo s tim da nekome kacimo Argentinaku zastavu posle par dobrih partija. Znamo I mi u obozavanjima da preterujemo. Cesto predmet obozavanija nije to zasluzio posle samo par meseci boravka kao Vildoza i Kampaco.
TC-64
30. april 2023. u 04.01
Mislim da je Zvezda celom frkom oko Kampacovog dolaska vise izgubila nego dobila. I da je jedan od razloga sto nismo usli u 8 upravo taj.
windy-chicago
(windy-chicago)
30. april 2023. u 07.10
Licimuri… lazovi… pacenici.
Drhtite od straha da ne osvojimo Evropu.
Grizete nokte, ritate se u k.akicu, pljuvate jedni druge u facu.
Niks milost…. niks,niks.
RazbiVaj, ritaj, cupaj, pljuvaj.
Ahahahahahahahahaha
Busi… hahahahaha
Odesa
(надежда, вера и л)
30. april 2023. u 15.53
...хахаха чибе бре бедо чикашка, са` ћу зовнем чика-Доктора
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.