Diskusije : Navijači

 Komentar
Sudjenje u Evroligi!
toronto1
(samo posteno)
01. april 2023. u 08.22
Nema tima u Evroligi koji je imao bolje sudjenje od Partizana „Kameruna”, a juče su odradili bas domaćinski. Ne znam kada su stigli u Beograd i da li im je Ostoja ljubio guzice, ali da su u drugom poluvremenu sudili za Partizan „Kamerun” jesu. Dva faula za Tavaresa, koji je trebao da bude sklonjen, kao i Kampaco na utakmici protiv Partizana. Ne znam na osnovu čega postoji ovolika razlika između fenomenalnog sudjenja za Partizan „Kamerun”, i otvorene kradje protiv Zvezde. Sudija koji najviše sudi Kamerunu je Borys Ryzhyk, ukrajinac ciji brat ima poslovne veze sa kameruncima. To je uticaj neutralnog Bodiroge. Šta dalje da pricamo? Sve se može kad se hoće.
toronto1
(samo posteno)
01. april 2023. u 09.25
Još jedna potvrda onoga sto sam pisao da nijedan klub Evrolige ne bi bio kaznjen kao Zvezda, za slučaj Kampaca. Toni Parker (bivši as NBA lige i sadasnji vlasnik Asvela, clana Evrolige) je pokazao lazne papire u vezi placanja Nanda De Kola i Zofri Lovernja i oduzeti su im bodovi u francuskom prvenstvu, ali u Evroligi to nikome ne smeta. Pa šta ako je pokazao lazne papire i placao im vece pare, a nigde to nije prikazao? Kome smeta jedan Asvel, pogotovo sto nije iz Srbije i sto je mogao da se umesa u borbu sa velikim klubovima, a nema u svom sastavu camuge i nema svog predstavnika Bodirogu, koji samo sto dupe nije dao za Kamerun. Dupli ili trodupli arsini.
profiter
01. april 2023. u 09.34
Šta je komsija,nesudi se po av sistemu
Vama samo odgovara takmicenje u Srbiji, tu ste ??????
toronto1
(samo posteno)
01. april 2023. u 10.10
Znaš ti dobro da Vas guraju kumovi i kumovske veze, tako da je ovo samo lažni uspeh, pogotovo sto, opet naglasavam, tim nema veze sa Srbijom. Dva srpska igrača u timu Partizana. Pa ima vise srba u Fenerbahceu, nego u Partizanu. Vi jeste Kamerun i to je cinjenica. Vas cilj je da se srusi desetogodisnja vladavina Zvezde, tako da to što ste Kamerun to Vama ne smeta, cilj opravdava sredstvo, ali još ništa niste osvojili, a za sudjenje pa u ABA ligi sude Vas hrvatska braca, tako da i tamo imate sudjenje na Vasoj strani. Zar nije za isti prekrsaj nama praznjena kompletna dvorana, a Vama samo jedan deo. Sve su uradili, ali opet nisu mogli da dobiju prošle sezone. Ove godine je na svakom derbiju sudjenje bilo na Kamerunskoj strani, a zadnji derbi pljacka i iskljucenje Kampaca (zadnje dve lične mu ne bi ni Ostoja sudio). Vucic da je imalo normalan, kao sto nije, zavrnuo bi slavinu i onda se izdržavajte od navijaca, a ne znam ko bi onda placao kamerunce ili bi i oni igrali iz ljubavi, kao za vreme milogorca Duleta. Za porez se duguje 7 miliona evra, a Ostoja dinara nije platio za porez od 2017.
toronto1
(samo posteno)
01. april 2023. u 11.30
Ti, maloumni, zaobilazi moje postove, jer ne mogu da podnesem da neko ko je toliko debilan i imbecilan uopste komentarise nešto o sportu.
TC-64
01. april 2023. u 12.56
A jel tebi tata zaboravio da kupi mozak, posto u toj i takvoj govnjivoj zlikovackoj Americi mislite da sve mozete da kupite?!
TC-64
01. april 2023. u 13.03
Što se tiče kosarke jasno je bilo odmah da će odluke evropskih govnara o neigranju Kampaca biti pogubne po igre ekipe. Sve je upravo od toga i pocelo, a na to se nadovezao i poraz u derbiju, povrede pa onda problem Vildoze zbog devojke i sve je otislo nizbrdo. 15 pobeda nje los rezultat,moglo je da bude još nekoliko da nismo pobedili sami sebe zbog sopstvenih gluposti. Upravo onoliko koliko je trebalo sa F8. A nije to ni toliko bitno. Kad bismo pobedili Olimpijakos brzo bi bilo sve oprosteno.
toronto1
(samo posteno)
01. april 2023. u 15.11
Gluperdo, da imaš i malo pameti ne bi zavrsio u smrdljivom kamionu. Glup si kao !@#$.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.