Diskusije : Navijači

 Komentar
Овако то ради Шампион
Odesa
(надежда, вера и л)
25. mart 2023. u 14.26
Звезда не греши ни на пријатељским мечевима: Шест голова у мрежи Модриче

Фудбалери Црвене звезде на прави начин користе репрезентативну паузу како би додатно подигли форму пред завршницу сезоне, па су тако током суботе поподне савладали Модричу у пријатељском мечу резултатом 6:0. Играла су се два полувремена по 40 минута, а најрасположенији у тиму Милоша Милојевића био је офанзивни тандем Никола Митуљикић - Јегор Пруцев, с тим да су још погађали Лазар Николић и Славољуб Срнић.
Експедиција Црвене звезде је у поподневним часовима одала почаст доктору Милану Јелићу стављањем венаца на његов гроб, човеку по ком стадион у Модричи носи име, што је била својеврсна увертира пред меч који је уследио. Временски услови никако нису били на страни фудбала, с обзиром на то да је киша константно падала и отежавала игру, премда то није спречило изабранике Милоша Милојевића да дођу до победе у сусрету пријатељског карактера.

Играо се 14. минут када је Виго прошао по десној страни и центаршутем пронашао Лазара Николића који је рутински савладао Диздара волеј ударцем у ближи угао. Напади Звезде доводили су до константне опасности пред голом домаћих, па је кобно по Модричу било и у 24. минуту. Наиме, Ракоњац се заградио, одложио лопту до Митуљикића, чинило се да има и основа за пенал, али је на крају Јегор Пруцев завршио акцију прецизним ударцем у мрежу.
У наставку, Милојевић је указао прилику осморици омладинаца који су се тако на терену придружили Братиславу Марићу, стартеру и њиховом класићу из јуниорског тима. Осим левоногог штопера, деби за Црвену звезду су уписали још Богдан Маринковић, Владислав Голдин, Лука Лечић, Драган Мирановић, Матеја Радоњић, Лука Бошковић и Лука Сандуловић, док је талентовани Борис Матић већ јесенас осетио дрес првог тима на пријатељском мечу са Рађевцем.
Голеаду је Звезда наставила у 44. минуту када је Пруцев дриблао по левој страни, лако се ослободио чувара и послао оштру лопту у петерац где је спремно чекао Никола Митуљикић и усмерио је у мрежу за нови погодак црвено-белих. Време се полако поправљало, видели смо и сунце у Модричи, али и нови погодак у мрежи домаћих, а овог пута је егзекутор био Славољуб Срнић. Везни фудбалер је захватио лопту са двадесетак метара и прецизно, од стативе, погодио у 51. минуту.
Митуљикић се и у 67. минуту нашао на правом месту и сјајним кретањем довео до тога да Голдиново додавање у петерац буде претворен у погодак, а тачку на меч и коначан резултат поставио је, три минута касније, Пруцев који је искористио феноменалан продор брзоногог Сандуловића по десној страни и рутински, са неколико метара, матирао голмана Модриче

П.С.

Милојевић је указао прилику осморици омладинаца

windy-chicago
(windy-chicago)
25. mart 2023. u 14.41
Ovi iz Modrice se napili ko letve.
Pricao mi drug, Modrica imala 12 igrača, koji su nekako mogli da izadju na teren.
Ostali fuZbaleri, mrtvi pijani.
A ovi iz rupe se napalili ki mladi zecevi.
Ajd sad kod sponzora na budjave sendvice sas salamu podrigusu.
Chibe
Ahahahahahahahahahahaha
Odesa
(надежда, вера и л)
25. mart 2023. u 15.01
...хахахах тебе су к`о бебу буником појили !!!
Сад кад вас следеће коло Воша разбије падате на позицију бр. 5 а после ТСЦ па Чука...Имаћете прилику да освојите плеј-аут китулу...хахаха
windy-chicago
(windy-chicago)
25. mart 2023. u 17.11
FuZbaleri Modrice bauljali po terenu.
Videli 3 lopte, vrsili malu. nuzdu iza gola.
A ovi sendvicari skice ki svinjce pred klanje, od radosti.
Doci će i vama crni Petak, ili Utorak, nije važno, ali stize.
Trk na podrigusu, bez jogurta, naravno.
Ahahahahahahahahahaha
Niks milost….. niks, niks.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.