Diskusije : Navijači

 Komentar
Da li je fer da Kamerunci pitaju za kosarku..
toronto1
(samo posteno)
09. mart 2023. u 16.55
pitaju za kosarku samo kada pobedjuju, a kada ih Bili sredi, onda opet u misije rupe. Nije fer „kamerunci” da se tako ponasate! Dozvoljeno Vam je da se takmicite u ABA ligi i u srpskoj ligi, iako ste pobegli iz takmicenja prošle godine, iako ne ispunjavate nijedan kriterij da budete iz Srbije, a opet tako ponasanje. Treba pitati Bodirogu od kada africke ekipe mogu igrati Evroligu???
TC-64
09. mart 2023. u 17.57
Pa to su oni. Pogledaj samo u fudbalu, čim im ne ide, nema ih hiljadu na tribinama. Gde im ide tu su, gde im ne ide nigde ih nema! Tako oni vole klub! Selektivno, zavisno od rezultata!
toronto1
(samo posteno)
09. mart 2023. u 18.15
U fudbalu su sami krivi. Umesto da smire igrace i puste ih da igraju, oni ulaze u derbi sa takvom mrznjom i totalna dekoncentracija. Nahto i Rikardo prednjace i na svaku odluku prica sa sudijom i naravno ništa od fudbala. Znaci stvaraju tenziju i posle im kriv Vucic. Smesni su totalno. U kosarci im je samo bitno da skinu Zvezdu posle 10 godina i ovo kako izgleda Partizanov tim, mogu biti sampioni i osvojiti sve, ali pravi partizanovci su iskreni i okrecu glave kad im spomenes Kamerun. Avramovic i Trifunovic! Svaka cast da postoje dva srbina. Ovog Vukcevica na silu guraju da bi bilo kao vise naših, a i on je pravi stranac, samo sto ima naše prezime. Ime Tristan pravo srpsko. Limaru porasli apetiti, ali porez ne zna da plati.
TC-64
09. mart 2023. u 18.24
Govorim o navijacima ne o igri. Oni su i 2005 i 2006 imali u fudbalu proteste navijaca, pa su jesen u Evropi bukvalno igrali pred skoro praznim stadionom. I nisu mogli nikoga da oteraju godinu dana i vise emozda sve do dolaska onog zvrljavog Djurica kome treba logoped.
Mi kada smo terali Dzajica 2004 samo smo uputili par poruka sa Severa posle poraza od Zenita 1-2 i on je otisao odmah.
Secam se jednog transparenta iz 2005 na Severu na derbiju - Bjeko odlazi nja, nja, nja, Zeko odlazi nja, nja, nja, hocete mi da ih oteramo? I to dovoljno govori o svemu.

Što se tiče njih generalno, oni su ekstremni kompleksasi. I ekstremno mrze. Toliko da je to divljastvo. Ni igrači im nisu bolji.
Zvezda_do_Tokija
09. mart 2023. u 20.52
Pa zar vi stvarno ne znate da je za sve kriv Vucic?! ha ha ha

Da nije Vucica, Partizan bi bio Prvak Evrope i u fudbalu i u kosarci...kakav bre Real Madrid, kakvi bakraci... ha ha ha

Pitajte Zeksa Pantica ako meni ne verujete...ha ha ha
TC-64
10. mart 2023. u 01.45
Nego šta nego je kriv! Zbog Vucica je izbio rat u Ukrajini, zbog Vucica je nestalo struje u Backoj Topoli. Zbog njega je izbio zemljotres u Turskoj, ulicni nemiri u Gruziji, smena vlasti u Brazilu, strajk zeleznicara i djubretara u Francuskoj itd.
Eno prolivarijus i u kamenu vidi Vucica. Kad je Aleks Vigo dao gol u derbiju, profiter se pojavio i napisao Aleks Vigo = AV! Izginuo sam od smeha hahahahahha
Odesa
(надежда, вера и л)
10. mart 2023. u 02.08
„Партизан се воли”

https://tinyurl.com/2p82adx4

хахахахаха
TC-64
10. mart 2023. u 02.49
Dok palme njisu grane yebem te Partizane
busi hahaha busi hahaha busi hahaha
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.