Diskusije : Navijači

 Komentar
Немања Видић нови председник ФСС?
Odesa
(надежда, вера и л)
02. februar 2023. u 16.31
Nemanja Vidić definitivno u borbi za PREDSEDNIKA FS SRBIJE! Legendarni fudbaler postao član skupštine

Legendarni srpski fudbaler Nemanja Vidić sve je bliže kandidaturi za predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS), pošto je postao član Skupštine kao delegat Jedinstva sa Uba, preneo je Sport klub.
To praktično znači da će nekadašnji kapiten Crvene zvezde i Mančester Junajteda i formalno moći da udje u predsedničku trku.

FSS je bez predsednika nakon odlaska Slaviše Kokeze, vršilac dužnosti je zamenik predsednika Nenad Bjeković, a uskoro bi trebalo da se održe izbori, nakon što je uoči Mundijala u Kataru posle „dva dana zasedanja” samo konstituisana Skupština.

Poslednjih dana otklonjena je još jedna administrativna prepreka Vidićeve kandidature. Bivši kapiten nacionalnog tima postao je i zvanično član Skupštine Fudbslskog saveza Srbije.

Imenovanje Vidića u skupštinski saziv prvi je preduslov ozvaničenja predsedničke kandidature. Bivši reprezentativac naći će se na spisku 85 delegata i staviti do znanja da hoće u predsedničku kancelariju na Terazije 35. Ipak…

Činjenica da podrška stiže iz ubskog Jedinstva, prvoligaša sa posebnim autoritetom u domaćim fudbalskim okvirima, istovremeno, potvrđuje da su Vidićeve šanse više nego dobre. Ubljani imaju naglešen uticaj u skupštinskom sazivu i svaki signal iz grada i Jedinstva ima specifičnu težinu.

Nenad Lalatović
SRBIJA
VIDIĆ NA ČELU FSS? Nenad Lalatović o kumu: Samo budala ga ne bi htela... PA, ON BI SE I SA MNOM SUKOBIO u interesu srpskog fudbala...

Konačno, prvoligaš iz Tamnave uživa i ogromnu podršku Nemanje Matića, što automatski jača izborne šanse njegovog imenjaka, Vidića.

Prema saznanjima Sport kluba konačan korak u naporima Nemanje Vidića da preuzme glavnu ulogu u sistemu FSS, očekuje se oko Sretenja. Kako vreme odmiče, sve je izvesnije – Nemanja Vidić biće predsednik FSS!

https://sportal.blic.rs/fudbal/reprezentacija-srbije/nemanja-vidic-u-borbi-za-predsednika-fss/202302022000549456 0
windy-chicago
(windy-chicago)
03. februar 2023. u 04.52
Neće moći…… ne,ne,ne
Opet državni projekat iz rupe, hoće da stavi svog coveka, kao sto je radio 90 godina do sada.
Nema nikakve sanse.
Mi hoćemo da novi preCednik Fss bude… Sasa Ilic.
Samo tako.
Ako ne… prvenstvo se momentalno prekida, Partizan ide direkt u LS.
Niks milost… niks, niks.
TC-64
03. februar 2023. u 06.05
Ja ne znam i ne razumem uospte odakle ta tolika prica za Nemanju Vidica i šta njega kvalifikuje za tu poziciju? Ne razumem, jednostavno mi nije jasno! Neka bude prvo delegat neko vreme, neka radi u savezu nešto drugo, neka uci pa tek onda da se uopste prica o tome! Nigde ga nema, nije bio ni trener, ni pomoćnik, ništa, nego treba bum iz vedra neba pa pravo u fotelju predsednika saveza!? Na osnovu čega?
A pogotovo kandidat ne može biti ona gluperda od Sase Ilica!
D-Man
(Analyst)
03. februar 2023. u 10.51
Заиста, и ја се питам, иако сам окорели Звездаш, какве квалификације има Немања Видић за Председника ФССа. Добро, рећи ће неки, ни неки други нису имали посебне квалификацие за то место па су били на челу ФССа.

То је озбиљан посао и тај посао би требао да обавља неко са великим искуством на челу неког клуба. Ко је, чији је, није битно. Битно је да је човек посвећен фудбалу и да има искуство. Исто тако, образовање треба да игра велику улогу.

Видића лично не познајем али, колико ми је познато, он нема ама баш никаквог искуства у вођењу неког клуба па, самим тим, не би требао ни да се кандидује за Председника ФССа. Што се тиче образовања питање је да ли је и какву школу завршио јер је од малих ногу играо фудбал.

Ако је то што си био добар фудбалер главни основ да будеш Председник ФССа онда у реду али то никад не би требао бити основ већ образовање и искуство.
TC-64
03. februar 2023. u 11.41
Ocigledno da predsednik saveza može da bude bilo ko! Pa bio je Kokeza! I niko ne zna gde je sada i kada će da odgovara za optuzbe za neke carinske preksaje ili šta su već on i neki njegovi radili, pitaj Boga, ništa mi nije jasno! Niko ne piše niti prica, piše, niti objavljuje bilo šta o njemu!
Ne može ni ona stara kompromitovana garnitura da ostane! Dosta je i njih! N epostoje nacini poslovanja kao u njihovo vreme! Mislim na Karadzica, Bjekovica, tu se uvek i Zecevic muva i co, a i onog Surbatovica ne mogu vise da gledam! Navijac postao neki faktor! Taj bre savez postao neka meka da se uhlebljuju! Cemu sluzi to sve? Sve nize selekcije ništa nisu uradile godinama od onog uspeha 2015 na Novom Zelandu! Ili se ne kvalifikuju uopste ili ništa ne urade na tim prvenstviam Evrope u svim kategorijama! Olimpjadu nisu videli od 2004!
A znamo i kako su tada prošli!
Ništa drugo bolje ni sa A reprezentacijom! Nema bre pravih kadrova ni pravih ljudi! Sve konfekcija i na silu!
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
03. februar 2023. u 14.55
Ajde sad pa kakve ti kvalifikacije trebaju za takvo mesto?? ne postoji skola za to, bitno je da si bio u fudbalu i za presednika FSS-a je bitno da nije gargansko sektasko govno. TAko da Vidic ispunjava sve to!!

Samo napred za bolji Srpski fudbal!! Gargani nek se sele u lipu njihovu odakle su i potekli!
TC-64
03. februar 2023. u 15.24
Nikakve kvalifikacije, dovoljno da su mu jednom razbili glavu na mitingu kao Kokezi i to je to. I to ga je kvalifikovalo? Videli smo na šta je to licilo!
Tako može i onaj upropastavac fudbala Djoric da bude perdsednik. Sreća pa nije i neće biti nikad!
Bitno je da bude covek koji ima kvalitet an odakle je potekao i iz kog kluba! Za to me boli uvo i ta prokleta podela unistava sve i mora vise da prestan!
Ne ipsunjava Vidic ništa i ima samo neke pristalice koji ni sami ne znaju zašto hoće da bas on bude!
Pazi nisu potreben kavlifijkacije? Pa šta je potrebno? Samo da bude iz naše Zvezde? Ma to je „super” koliko i lupetanja one budale od kamiondzije koji hoće samo njegove iz Partizana! To ne vodi ničemu ako tu nema kvaliteta osim cinjenice ko kom klubu pripada ili je nekad pripadao!
Valjda je bitno da zna da sastavi dve prostoprosirena recenice i uradi nešto a ne da bude glupa sirovina i da mu je jedini kvalitet za koga je igrao!
Svaka cast ako ćemo tako da gledamo ko je za koje mesto u savezu!
Onda nije ni cudo sto neki broje u repreznetaciji koji su igrači iz kog kluba. I onda se cudimo sto nikad ništa ne uradimo!
Prokleta Srpska nesloga u picqu mat.erinu! Dokle bre vise?!
toronto1
(samo posteno)
03. februar 2023. u 22.32
Ja sam pisao i dalje smatram da je Vidic jedini koji treba da bude novi predsednik FSS. Kakvu je skolu zavrsio Suker kad su ga postavili da bude predsednik saveza jedne uspesne zemlje u fudbalu? Mislim da je imao iste karakteristike kao Vidic. Na tom mestu je dovoljno da nije lopov, a i Kokeza i Bjekovic su lopovi, koji su pokrali novac, za koji se zna, i sve se to zataskalo. Nikome se ne gadi sto su Bjekovic, Stevan Stojanovic i ovaj politicar (ne znam mu ni ime) pokupili pare od nagrada za plasman u Katar? Da li je ikoga sramota da napise da su naplatili po 300 hiljada eura? Ej, pa samo to je dovoljno da ti se zivot zgadi od tih koje nas selektor podržava i naziva Bjekovica gospodine predsednice. Hoće li to da postavi novog Karadzica? Bolje je da bude Vidic koji ima neki ugled u svetu fudbala i nije fosil od 70 godina, koji može da se pojavi i ima poznanstva među bivšim saigračima, nego neki lopurda koji ima još par godina zivota. Neko ko je imao agenciju „Karan” u Svajcarskoj, preko koje su Zecevic, Curkovic i on oprali brdo novca, bi trebao da bude u zatvoru, a ne na mestu predsednika saveza. Da li je Vidic upleten u bilo kakvu aferu sa kradjom novca ili da je negde spomenut kad su takve stvari u pitanju? Nije, naravno i samo se spominje po tome da je dao novac, da je pomogao i da je najhumanije biće od svih igrača, a plus mu je sto nije hteo da igra za Ramadanijevu reprezentaciju i sto mu je obraz cist. Nema postenijeg stvorenja među svim bivšim reprezentativcima i zato je zasluzio da vodi Savez, pa ako se selektoru ne svidja izbor može i da ide nazad u Japan. Sa Vidicem može da bude samo bolje, ne gore, a lopovima daleko lepa kuca i da se nikad više ne vrate gde su sada. Dobili nagrade za Katar vece nego fudbaleri. Bruko i sramoto srpskog fudbala.
Odesa
(надежда, вера и л)
04. februar 2023. u 02.07
...Видић је човек који није продукт овог корумпираног система ФСС.
За почетак то је вишенего довољна квалификација. Мислим, ако не и најважнија. то што је без функционерског искуства у једној таквој корумпираној организацији као што је ФСС...за мене је то његова чиста предност.
TC-64
04. februar 2023. u 10.37
Rekao sam da nisam ni za Bejkovica, Zecevica, Karadzica, ali nisam ni za Vidica. A kada se govori o Sukeru, pa njihovo rešenje im je donelo rezultate i samo su po jednom propustili EP i SP! Ako za to nije potreban mozak i znanje, nego cista klupska opredeljenost, onda u redu! Sve sto Hrvati rade mi treba da radimo puta tri,i to minimum da bi makar izasli iz grupe na SP i konacno se kvalifikovali na EP!
Rekao sam za koga nisam, ali ću vam reci koga bih ja podrzao da me neko pita. Pa na primer Jugovica ili Mijatovica! Ali njih niko ne zove niti se nude, na zalost! E onda bismo mogli da uporedimo MIjatovica sa Sukerom, ali Vidica sa Sukerom nema teorije!
Evo obecavam vam ovde ako Vidica izaberu i odemo na EP i izadjemo iz grupe, reci ću vam da je izbor dobar! Ja uvek držim svoju reč!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.