Diskusije : Navijači

 Komentar
Predrag Danilovic i KSS!
toronto1
(samo posteno)
16. septembar 2022. u 13.12
Nebitno da li je Danilovic iz Partizana ili ne, kada će neko da postupi ljudski i da snosi odgovornost za sve loše rezultate? Nije samo A reprezentacija uprskala, u kosarci smo doziveli debakl u svim mogućim uzrastima, ali niko za to ne snosi odgovornost. Danilovic je klasican demagog, koji je vise pricao o Teodosicevom bratu, o napadima na Pesica posle odstranjivanja Teodosica nego o tome kako da se prevazidje kriza. U KSS se ponasaju kao u FSS za vreme Karadzica. Rezultati katastrofalni, liga u uzasu i mali milion problema koje niko nije ni pokusao da resi. Imam osecaj da koliko god je bio odličan kosarkas, da je nula kao funkcioner. Već je i pripremio da je neko drugi kriv ako ne odemo na svetsko prvenstvo, a nećemo otici i time automatski gubimo pravo da idemo i na Olimpijadu, tako da nam u sledećih pet godina ostaje samo evropsko prvenstvo, a kakav tim imamo možda to i nije tako loše. Mi navijaci ćemo biti postedjeni nerviranja i strepnje od igre naše reprezentacije.
ExoduSs
16. septembar 2022. u 20.10
Kosarka al i ostali sport su nam stvarno otisli u qrac i to će biti mnogo, mnogo gore.

Kad ti ne možeš pobediti Italijane sa dva MVP-a, a oni pri tom nemaju ni najbolje igrace u svom klubu onda znaš da je djavo odneo salu.

Danilovic, Tomasevic ili ko god... sve je to isto. Kultura sportska nam polako odlazi u propast. Nemamo vise „muda” kao sto smo nekad imali.

Izgleda da se u Srbiji sad stvarno dobro živi. Primetio sam ja to. Nije to vise ona ista Srbija od 1989 do 2015/16. Popravila se situacija. Dobro je to!

Ja sam 2006 kad sam bio za 100 dolara mogo da castim celu kafanu a sad ne mogu 2-3 ture da okrenem sa te pare.

Podigo se standard, klinci otisli na Instagram, TikTok i u video igrice. Nema vise sportske kulture, nema vise muda.

Od Talijana smo izgubili jer smo se ukakili u gace. Micic, Guduric, Milutinov, Lucic... Pa petorka Micic, Guduric, Milutinov, Lucic i recimo Marinkovic/Jaramaz treba da oderu Italijane najmanje 10-15 razlike. Jokic tu ni ne treba. Al qrac. Nema se muda. Micic sutira 1 od 8, Gudura 0 od 4 i Lucic takođe katastrofa.

A Spanci... Spanci su postali zemlja sporta. Deru nas u svemu covece, u svemu. Isto tako i Italijani. Nekad smo im parirali u svim ekiptnim sportovima al danas toga vise nema.

Gde su muda braco!?
ExoduSs
18. septembar 2022. u 17.05
Spanija je zemlja kosarke a mi smo bili nekad zemlja kosarke.

Spanski igrači igraju bolje u reprezentaciji nego u klubovima, a nasi obrnuto.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.