Diskusije : Navijači

 Komentar
Zašto više nisam optimista kad he Evropa u pitanj
Zvezda_do_Tokija
14. septembar 2022. u 19.16
posle odlaska Stankovića?

Kod nas nema ko više gol da da? Nije mi jasno zašto su prodali Ohija?
TC-64
15. septembar 2022. u 04.22
Zato što se sve pretvorilo u propagandu i marketing, a igra se zanemaruje.
Pisao sam već o tome. Oni misle da se pobede dobijaju na rečima. Sad ću ja da kažem da je ovo najbolji tim Zvezde od 1992 i protivnici će na terenu samo da se sklanjaju!
Šta drugo da mislim posle vodjstva od 2-1 u Haifi kada se i njihova publika utisala misleci da je gotovo, a mi smo stali, umesto da ih dotucemo. Stali smo zato što osim propagande slabo fudbala ima u ovoj sezoni. Zato sto je bitno da kažeš da si Zvezdin vojnik, da ti je Zvzeda ljubav a ne da to i pokazes na terenu! Prevsie pritisaka, propagande i emocija koja je svima vezala noge, a malo igre i pravih poteza! Kako su nekad znali novinari i komentatori da kažu, izgoreli u zelji!
Propaganda može neko vreme, ali ne može sve vreme!
Ohi je za njih samo propaganda bila, ne ozbiljan posao. Evo kupili smo najboljeg strelaca Norveskog prvenstva, pa smo ga ostavili do decembra u Norveskoj da propaganda po novinama piše kako daje golove, pa kada je dosao opet propaganda kreće i nestaje čim je prestao da daje golove. Misija njihova ispunjena! Propaganda je ostvarena i on vise nije imao mesto tu. zato što nije on bio bitan kao igrac nego samo propaganda o njemu! Da malo vise lozi navijace, da se piše o tome. Oni idiotski naslovi na internetu, stavljajte slemove na glavu, pada bomba na Marakanu. Kad god to vidim na bilo kojoj drustvenoj mrezi dodje mi da razbijem ekran od kompjutera! Drugacije ne može da se objasni ovaj debilizam koji oni rade!
Ne može drugacije da se objasni pustanje dva proverena napadaca, a dovodjenje one bandere, direka od Kulibalija! Kažemo doveli smo igrača iz Nanta od skoro 2 metra. Super reklama. Nema veze sto nema pojma niti ikakve koristi od njega! I onaj ko fudbal gleda prvi put može da vidi to neznjanje!
Postavljanje trenera koji uci napamet šta će da kaže i osim toga ne izlazi iz tih okvira njegovog rekao bih autuizma! Još samo da je genijalac pa super!
Ajmo dalje u vezi tog po meni veoma važnog razloga, propagande!
Šta je Motika ako ne propaganda? 2,5 miliona evra sedi na klupi bez ikakvog objašnjenja? A zašto propaganda? Pa doveden je iz Bajerna, kud ćeš bolju propagnadu? I još sedi na klupi, pa to znači da smo mnogo jaki čim tako može! Divno zvuci! Zvuci sjajno, nema veze što ne igra, nije to ni planirano!
Percev i Azarovi propaganda! Percev izjavio da hoće u Zvezdu i da je odbio CSKA iz Moskve. Fantasticna reklama! Malo je zonglirao na terenu posle predstavljanja i tada mu je javnost i videla lice za sada poslednji put. Nema ga na terenu, nema ga na klupi, u protoklu, nema ga nigde uopste!
Azarovi, isto tako samo iz malo drugacijeg razloga. Dosao iz Dinama Batumi. Onaj Gruzin iz Napolija je isto dosao iz Dinama Batumi. Ko prati fudbal zna da se dovode igrači sličnih prezimena kao veliki igrači ili se dovode igrači istih prezimena ili iz klubova. Imate i Ronalda ili Ronaldinja svuda po svetu u malim ligama. Koliko ima Kulibalija po Evropi koji igraju fudbal. Koliko ima njih na primer koji se prezivaju Traore, kao onaj jedan sto je u Partizanu!
Samo su se izgleda namerno zaebali ili i nas sve zaebali u vezi Azarovija. Taj Gruzin u Napoliju je igrao osim u Gruziji i u Lokomotivi iz Moskve i Rubinu iz Kazanja i to nisu slabi klubovi, a ovaj nas nije. Bilo je bitno samo dovesti nekoga i propagirati, a šta će da urade nije važno. Evo videcemo kada će Azarovi opet da igra!
Nema ko da da gol i mislite da to nekoga brine u Zvezdi? Oni ubodu sa par pojacanja u par godina i na tome se sve zasniva. Ostalo je sve samo reklama. Kako objasniti drugacije tu poplavu dolazaka i odlazaka stranaca svih ovih godina? Osimd ase to namerno radi! Pa taj Kanga je igrao i 2016 pa se vratio. Kad je to ikad bilo da se stranac vraca u Zvezdu? Nikad! Pa to je bilo teško i kada su u pitanju i domaći igrači! Nkad skoro i nemoguće. Ko je otisao u 27-28 godina nije se nikad vracao. Sada se vracaju i u 30 i to ne u Dorcol, Sindjelic ili Palilulac kao nekad, nego u prvi tim Zvezde kao Milunovic! Pored Kange imaš Bena uz nekad Boacija najbolje Zvzedine strance koji su kad igrali ovde! I nije ni cudo sto su Ivanic i Katai pali posle onakve prošle sezone. Ne mogu ni oni vise! Sve se na njih svalilo! I to je njima u upravi dovoljno! Kada ste videli da igrac place kao Srnic posle onog penala? Nikad tak nešto nisam video! Pucanje! I to dovodi do toga da su Katai i Ivanic crkli od umora posle onakve prošle sezone. Zasite se, umisle ko zna šta i gotovo. Zato se Kanga i onako ponasa, jer zna da bez njega u Zvezdi nema sredine terena. Kamera hvata koliko se deru i svadjaju na terenu. Koliko Gobeljic urla, pa svadje Kange sa drugima po ko zna koji put. To je ponekad dobro ako je u pitanju bodrenje, ali ako je u pitanju međusobnio optuzivanje, onda je to loše i ne valja nikako. A kako ne bi bilo. Na njih je bacen ogroman teret zbog propagande i otupljena ostrica odlaskom napadaca i vidi se koliko je ekipa pala. Ja nisam mogao da verujem da se nerviram protiv Novog Pazara! Jednostavno neverovatno! Koliko je sranj.e veliko ne bi se oni toliko radovali pobedi na jedvite jade u Pazaru! Jedva pobedili i da urlas onoliko! Pa nisi pobedio Milan u poslednjem minutu yebote! Marin skaut-reklama. Vujadin Savic na klupi-reklama!
Nema ko da da gol, ali ove glavesine to izgleda ne brine uopste!
Rekao sam posle izvlacenja parova da će 5-6 bodova biti sasvim solidno u ovakvoj situaiji, a sada bez dobrih napadaca ne znam šta da mislim.
Odesa
(надежда, вера и л)
15. septembar 2022. u 14.29
Постали смо ругло и спрдња од тима у овој ЛЕ. сви ће да нас пуне к`о Тијану Ајфон.
губимо у Турској већ 2:0 и имамо црвени картон ...Добијамо голове к`о последњи пацери . Па аматери би то боље одиграли а не тако добро плаћени професионалци. Све је, баш како рече, пропаганда. Од истинског умећа у овој игри није остало ...ништа.
Ми на свакој утакмици почињемо игру хендикепирани:...наш тренер не постоји, нема га, нема ко да води и постави тим, а нема баш и кога да постави и поређа. Треба онај дечко Ераковић да бега што пре тамо негде где момци играју фудбал...а ово што остане, нек` се мучи само са собом.
До неких лепших и бољих времена и људи.
TC-64
15. septembar 2022. u 14.43
Šta ćeš jkada imaš likove kao sto je Mrkela koji danas izjavljuje za Zurnal da nismo imali sreće protiv Makabja. Pretpostavljam da ni protiv Trabzona nismo imali sreće. Eto zaredjali smo poraze kao da igramo u Ligi Sampiona. Ma divno.
Trener vrti ukrug igrace, ne zna ni on šta hoće. Ma bezi, smucilo mi se sve! Ekipi je koncentracija na nuli... fizicka sprema na nivou druge lige...
Sada neka naprave neku proslavu kao onu Dzajicu poslednjeg dana prelazngog roka da skrenu paznju!
Onaj Kulibali je još gori od La Pare. Strasno!
Ni ne piše mi se vise. Smucili su mi se!
Sve sam danas napisao i detaljno obrazlozio. Mislim da je dovoljno!
toronto1
(samo posteno)
15. septembar 2022. u 15.50
Peru novac preko ovih stranaca, a napisao sam neki dan da niko normalan ne bi doveo ove invalide od La Pare, Tomanea i Kulibalija. Ta trojica posteno ne mogu da hodaju po terenu. Tri najveca balvana u istoriji našeg kluba. Ne postoje gori! Zamisli prodas Ohija i dovedes Kulibalija? To mi vredja inteligenciju i ne mogu da gledam. Danas kad je usao Kulibali ja sam ugasio tv posle 2 minuta.
Zvezda_do_Tokija
15. septembar 2022. u 19.15
Shvatam da su prodali pavkova - treba i on covek nešto da zaradi ai Zvezda na njemu... Al da prodaju Ohija, i to za pisljivih milion eura, to vredja inteligenciju...

To su bre nevidjena goveda...
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
15. septembar 2022. u 22.34
nemamo mi igru za evropu, nismo je imali ni kad je deki bio tu. To je timski sport, ne može da se ocekuje da mi sad kuimo nekog nevidjenog pa da on nosi ceo tim i da predibla 7 igrača. Znaci ako ne rade dodavanja pisi propalo. Iz sezone u sezonu iz utakmice u utakmicu, uvek isti problem, kad imamo loptu u posedu svi stoje i niko se ne kreće, igrac sa loptom ne zna šta će sa njom jer svi su pokriveni i ne trce da se otvore... onda se vraca lopta nazad i onda ovaj iz pozadine duva loptu napred pa gde padne... ništa sredina ništa dodavanje... eto tu je problem bio i ostao
TC-64
16. septembar 2022. u 01.03
I ono sto je neverovatno, da svaki nas gubitak lopte je skoro po pravilu primljen gol!
Mi smo strasno spori. Ne znamo da primimo loptu, ne znamo da dodamo kako treba, da proigramo. Igrači ne čitaju jedni druge.
Zamisli sada da Katai uzme loptu i krene onako kao u finalu Kupa protiv Partizana. Nema sanse! On je izduvan nacisto kao i ceo tim. Mi igramo stajaci fudbal!
AngryMishko
(Cupavac)
16. septembar 2022. u 05.02
Dosta sam zauzet ovih nedelja, nisam juče gledao ni Zvezdu ni Partizan. Videh sada na YouTube kratke snimke.

Mislim da je Odesa ovde isto napisao nešto, šta i sam sada primecujem, i da se nadovezem na TCija.
U Partizanu znaju da su pukli i to je nekako dovelo do rasterecenja te u poslednje vreme jedan dosta slabasan tim daje sasvim pristojne partije i stranci su uveliko najbolji igrači.

U Zvezdi to nije slučaj, prica je od početka opterecena i to se sada odrazava na psihu i dovodi do toga da jedan solidan tim igra ispod svojih mogućnosti.
Sada još i bezglavo jer šta god mislili ali Stankovic vam mnogo fali.Ili neka adekvatna zamena. Ovaj novi je neki smesan lik.

Što se tiče spica, znate i za Mitrovica, ili Rikarda u Partizanu ili recimo Levandoskog..naravno zlata vrede.Ali postaju retkost jer sve vise i vise klubova igra bez klasicog spica.To je uzelo maha nakon Barselone.Međutim Barselona je mogla da igra bez spica kada su imali sredinu jaku kao zemlja i igrace poput Mesija i slično.Taj trend je jak u fudbalu i verovatno je imao uticaja na neke Zvezdine ljude.

Sada imate dve utakmice sa Madjarima i priliku ili da se vratite u zivot ili će da upadnete u još veću krizu.

Partizan neću da hvalim, ali prija da se igra hrabro i napadacki i ovaj tim sada ako prezivi Nemce ima opet realnu sansu da prođe na proleće šta bi bio uspeh ravan osvajanju istog sa obzirom u kakvom mulju je sami klub.

TC-64
16. septembar 2022. u 07.44
Bas tako Misko, pogodio si u centar.
Bilo da je repreznetacija u pitanju ili klubovi, čim se pojave velika i prevelika ocekivanja odmah je rezultat suprotan ocekivanjima! Uvek tako biva!
Kada nema prevelikih ocekivanja pobedi se Liverpul. A kada ocekujes ono sto je sasvim realno onda izgubis od Olimpijakosa tako što debilcina Zander napravi penal na idotski način, a pre njega ona portugalska mentolcina sa facom srednjovekovnog retarda Tomane raspali sa penala u precku! I tako onemogućis sebi vodjstvo i na kraju i izgubis! To jest izbacis sam sebe. Isto tako i protiv Makabija i portiv Monaka i protiv Trabzona. Sve te tri utakmice su mogle drugacije da se zavrse da čak i uz nasu losu igru samo da nije bilo kontraefekta svog tog pritiska, propagande i reklame i naših glupih gresaka Za sve smo sami krivi. Nema tu kukanja na sudije! Ako ti sudija ne svira penal ti daj gol iz igre pa izjednaci, pa onda pricaj da ti je onemogućio pobedu jer si igrao nereseno, a ne da ti je kriv za poraz! Uradi nešto u utakmici pa onda kukaj ako j esudija nešto kriv,. A ne za...es ve zbog manjka koncentracije i onda kriv neko iz publike sto je zvizdao. ma nosite se bre! Eto kako je Partizan juče lepo odigrao. 10 hiljada gledalaca, opusteno bez stravicnog pritiska i ocekivanja. Samo rasterceno mi znamo da igramo i nikako drugacije. To je stvar u glavama ili šta već, yebem li ga! Tako i u kosarci isto!
profiter
21. septembar 2022. u 16.54
Nisi optimista zato što u tome takmicenju av i babarigici nemaju Uticaj
TC-64
22. septembar 2022. u 05.39
Kao sto je na primer sviranje za Partizan nepostojecih penala skoro u svakom kolu!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.