Diskusije : Navijači

 Komentar
Micic MVP Evrolige?
toronto1
(samo posteno)
11. septembar 2022. u 13.38
Gde je on otisao u drugom poluvremenu? Cuvao ovog malog italijana koji postize 4-5 trojki, plus faul u napadu. Italijani uz to ne promasuju. Nas kraj na evropskom prvenstvu i ja iskreno ne znam ko će pristati da vodi nasu reprezentaciju, posle ovog prvenstva?
toronto1
(samo posteno)
11. septembar 2022. u 13.42
MVP ima 1-9 u sutu za tri poena.
TC-64
11. septembar 2022. u 13.54
Vaterpolo ništa, odbojka ništa, sad i kosarka ništa. Ama bas ništa! Tuga!
toronto1
(samo posteno)
11. septembar 2022. u 14.01
Što se tiče kosarke, mi smo u krizi već par godina, samo sto za to niko nije odgovoran (Danilovic je predsednik KSS kome se samo svidja da se slika i da nema odgovornosti za katastrofalne rezultate), a i igrači igraju preko neke stvari. Osim Jokica, vecina igrača su epizodisti koji nemaju m... da urade ništa (luzeri). Uz to je Micic bio katastrofalan u drugom poluvremenu i na top svega Sarenac da to lepo uvije, kako je ovo sve ok i da su četvrtoplasirani timovi vise motivisani i da nije tako strasno. Nećemo otici na svetsko prvenstvo i dozivicemo sudbinu Hrvatske, vrlo brzo.
TC-64
11. septembar 2022. u 14.09
Na Sp ncemo verovatno ići jer dosta igrača koji igraju u NBA, neće ni igrati u kvalifikacijama. Ostaju nam nenormalni odnosi Zvezde i Partizana u kosarci i zato je tako kako jeste!
Tako da ostaje fudbal na SP kao poslednja nada za ovu godinu.
toronto1
(samo posteno)
11. septembar 2022. u 17.13
Koliko smo dobro igrali u odbrani (prvenstveno Micic i Jaramaz), da je ovaj italijanski plej Spissu dao 22 poena, a do naše utakmice u proseku je imao 3.6 poena po utakmici. On i Polinara su od svih trojki jedno 5,6 puta bili sami ko duhovi.
AngryMishko
(Cupavac)
12. septembar 2022. u 06.42
Nema šta..zaslužena pobeda Italijana.

Mi nismo ni blizu bili napaljeni na igru kao oni.

Jokicu svaka cast. Ono šta sada možemo da kažemo jeste da nam je ipak tim pretanak. Mi nismo nikada imali tim koji bi se zasnivao na samo jednom ili dva igrača.

Ali mi jednostavno nemamo za sada takve igrace na raspolaganju.I ko zna kada ćemo ih i imati u skorijoj buducnosti.
toronto1
(samo posteno)
12. septembar 2022. u 23.00
Misko, ali ako ne ide sut i ne ide nam u napadu, odigraj i potrudi se u odbrani. Micic okrece ledja Spissi (ovom ubojitom strelcu ciji je prosek bio 3.6 poena po utakmici). Micic me toliko razocarao da ne mogu da opisem, ni da nađemjednu reč opravdanja.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.