Diskusije : Navijači

 Komentar
Lova od Evrope
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
03. avgust 2022. u 08.31
Novac i UEFA koeficijenti
Crvena zvezda bi eliminacijom Pjunika zaradila 11 miliona evra, jer plasman u plej-of Lige šampiona donosi 5.000.000 evra, čime je automatski obezbeđena i grupna faza Lige Evrope, koja donosi dodatnih 3,6 miliona evra, a na osnovu koeficijenta Zvezda može da očekuje i bonus od oko 2,5 miliona evra.

Takođe, Zvezda bi onda ostala u igri i za dodatnih 20 miliona evra koliko je u igri ukoliko se uđe u grupnu fazu Lige šampiona.

Što se tiče koeficijanata, za kvalifikacije za Ligu šampiona se ne dobijaju bodovi za klupski UEFA koeficijent, ali ukoliko se prođe Pjunik, to je zagarantovano minimum 3 boda za obezbeđen plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Takođe može da se popravi nacionalni koeficijent, i to pobedom koja donosi 500 bodova ili remijem koji donosi 250.
Zvezda_do_Tokija
04. avgust 2022. u 01.41
sve smo uradili sto je do nas...ha ha ha

Eno ga Zeks POantic prica kako je Zvezdi namesten zreb, kako 'kad su oni igrali kvalifikacije za LS' bio mnogo tezi zreb, kako ovaj Pjunik nema pojma (iako su eliminisali Kluz), prica o Zvezdinim dugovima, indirektno omalovazava Bukarija i već nalazi opravdanje za ocekivanu katastrofu Partizana u sledećem Derbiju itd itd itd...

Ludilo je uhvatilo maha... he he he
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.