Diskusije : Navijači

 Komentar
Bruka i sramota u Nisu
TC-64
28. jul 2022. u 16.07
Radnicki-Gzira 3-3 penalima 1-3

erovatno i najveca bruka i sramota ovog našeg fudbala.
Ako su posle preva dva kola našeg prvenstva igrači radnickog i trener Sivic zalsuzili sve pohvale, ovo veceras je bila katastrofa i zaskuzuju sve kritike pa i da sam na mestu rukovdostva kluba i kazne.
da ve bude u tonu uzasa na Cairu, 10-ak minuta pre kraja riknuo j ei jedna od reflektora pa se utakmcia priduzila do 112 minuta kada su Maltean izjednacili na 2-2. Već to ej bila sramota da igras sa timom sa Malte produzetke, ali to je igračima bilo malo pasu posle vdojstva sa penala od 3-2 dozvli na kraju izjednacenje i penal gde su dva puta promasili, nijednom odbranili i potpuno zalsuzeno ispali. Jer da se vraimo samo na rezultat da za trenutak zaboravimo protiv koga su igralia, ali ti ako nisi u stanju da tri puta sacubas rezultat 1-0, 2-1 i 3-2 pa i nezalsuzujes da ide dalje i acka!
Već smo navili na blamaze koje nam priredjuje tim iz Nisa.
Ono su i povukli nogu izgubivsi 2-0 od Flore iz Estonije i ispavsi pre par godina.
Cukaricki je odrao ove i Luksemburga ali s obzirom da ide na Tvente, ne verujem da tu treba bilo šta ocekivati.
Odavno pricam da nema treceg kluba u Srbiji koji može ozbiljno da osvaja bodove u Evriopi makar u kvalifikacijama, a kamoli da udje u neke grupe. Dzaba prica o gradnji stadiona kada nema ko da igra! Šta da gledaju ljudi? Koga?
Odesa
(надежда, вера и л)
28. jul 2022. u 16.59
...нема трећег клуба ?
Ускоро неће бити ни другог, ако смо под тим подразумевали Пеналтизан
Zvezda_do_Tokija
28. jul 2022. u 19.36
pa dobro, Cukaricki je prosao dalje...
TC-64
28. jul 2022. u 19.41
I ni sa dzabe ulazom ne mogu da napune tribine na Banovom brdu.
A to je samo 4 hiljade ljudi. Toliki je kapacitet.
Kada su tribine u Nisu bile pune? Pa nikad od kada je renoviran stadion! Ona gornja Istocna tribina nikad nije bila puna. Za koga se grade stadioni?
Jeste Cukaricki je prosao i to je sve. Dolazi im Tvente i dovidjenja do sledećeg puta! Cukaricki ionako u Evropi uvek igra samo dva kola.
Zvezda_do_Tokija
28. jul 2022. u 21.18
Pa jedini ozbiljan tim je Zvezda...Partizan može da igra samo Cipiripi Kup, kako to zove Zeks, I ništa drugo...Ostali ni to
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.