Diskusije : Navijači

 Komentar
To Terzo, batinjanje se nastavlja dok se moral ne
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
21. jul 2022. u 23.49
ODLUKA DISCIPLINSKE KOMISIJEPARTIZAN KAŽNJEN PO PRIJAVI CRVENE ZVEZDE: Crno-belima zabranjena registracija igrača, moraju da plate večitom rivalu 6.8 miliona

FUDBAL
21.07.2022. 19:48h

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Partizan zabranom registracije novih fudbalera u periodu od tri meseca.

Komisija je kaznila Partizan po prijavi Crvene zvezde, a zbog štete koja je učinjena na stadionu crveno-belih u prethodna dva večita derbija, prenose beogradski mediji.

Partizan ukupno mora da isplati Zvezdi oko 6.8 miliona dinara za štetu koju su grobari načinili na južnoj i istočnoj tribini. Primera radi, na 166. večitom derbiju polomljeno je preko 2.500 stolica.

Partizan je zbog ponašanja svojih navijača u 167. „večitom derbiju” morao da na ime naknade štete Crvenoj zvezdi da isplati 2.102.006 dinara.

Pristalice „crno-belih” na meču koji je odigran 16. aprila ove godine lomile stolice na južnoj tribini, napravile su štetu na ulaznim kapijama i polupali svetla na tom delu stadiona. Utakmica je završena bez golova.

Crvena zvezda je 27. februara pobedila Partizan 2:0, a čelnici „crno-belih” su bili dužni da „crveno-belima” plate 4.662.429 dinara zbog razbijenih stolica na stadionu „Rajko Mitić”.

Crvena zvezda je podnela prijavu Disciplinskoj komisiji FSS, koja je odlučila da kazni Partizan zabranom registracije novih igrača zbog neplaćanja naknade štete „crveno-belima”.

Kurir sport

EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
21. jul 2022. u 23.50
Busi hahajahahhahahhahaha

Busi hahahahahahahahahahhaa

To Terzo!!!!
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
22. jul 2022. u 00.15
Terza gasi gargane kao zadnju cigaretu hahahaha 😆 ko zadnji izadje sa stadiona neka ugasi svetlo hahahaha 😆 😂 🤣
Odesa
(надежда, вера и л)
22. jul 2022. u 10.56
хахахахах, ал` их терза развлачи ...к`о свиња масну крпу !!!
Odesa
(надежда, вера и л)
22. jul 2022. u 11.08
Legle pare na Zvezdin račun, Partizanu ukinuta zabrana

udbalskom klubu Partizan je ukinuta zabrana registrovanja igrača u letnjem prelaznom roku. Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije je na telefonskoj sednici ovog petka ukinula zabranu koju je donela u četvrtak, prenosi Sport klub.

Crno-beli su u FSS dostavili dokaze o uplati duga prema Crvenoj zvezdi. Partizan je bio dužan zbog štete koju su napravili njegovi navijači na dva „večita derbija”.

Prvo dugovanje je iznosilo 4,66 miliona dinara zbog štete koja je načinjena na utakmici koja je odigrana u februaru. Drugo dugovanje je iznosilo 2,1 milion i odnosilo se na utakmicu koja je na stadionu „Rajko Mitić” odigrana u aprilu. Oba dugovanja su izmirena u petak prepodnevnim satima.

Odmah potom je Disciplinska komisija ukinula zabranu crno-belima.

хахахахах легли на руду !!!
TC-64
22. jul 2022. u 12.13
Iz pouzdanih izvora saznajemo da je Partizanu legla uplata iz Cikaga preko Western Union.
Na uplatnici piše:
Smrda i Prda, Chicago South side
Svrha uplate: Stolica

ahahahahahahahahhahahaha
toronto1
(samo posteno)
22. jul 2022. u 22.12
To se ceni, pa i kamiondzija da postane covek, a ne samo tastatura navijac. Ima on tih dolara koliko poželiš.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.