Diskusije : Navijači

 Komentar
Ово је српски клуб?
Odesa
(надежда, вера и л)
19. jul 2022. u 01.13
Наравно да није, није ни био никад:

Danilo Anđušić, Džejms Naneli, Dante Egzum, Matijas Lesor, Joanis Papapetru.

Срамота је шта урадише од српске кошарке, није ни чудо како нам репка пролази. КСС воде партизанови кадрови.
srbo001
(FUDBALER)
19. jul 2022. u 19.39
O cemu ti pricas. A kod vas Ozman,Mo(hamad)Haso i tako dalje?
toronto1
(samo posteno)
19. jul 2022. u 22.36
Zvezda za sada ima samo tri stranca i deset srpskih igrača, a Partizan osam stranaca i 4 domaća. Zvezdini stranci: Martin, Holland i Vajt. Još ako dovedete par igrača i biće ono sto sam predvideo, da će u Partizanovom timu biti samo Avramovic i Andjusic. Teško da će i Smailagic i Koprivica biti u timu.
Odesa
(надежда, вера и л)
20. jul 2022. u 01.12
Reprezentativni centar Srbije je postao član šampiona Srbije i Jadrana.
Crvena zvezda je uspela da dogovori saradnju sa Filipom Petruševim koji je prethodnu sezonu proveo u redovima aktualnog prvaka Evrolige, Anadolu Efesa.

Mladi centar je na kraju sezone napustio turskog velikana nezadovoljan ulogom u ekipi, a naredna destinacija je Mali Kalemegdan.
Odesa
(надежда, вера и л)
20. jul 2022. u 01.15
NIKAD BLIŽI ZVEZDI Održan sastanak… Teodosić i Čović oči u oči!

Reče nedavno predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović da je kontaktiran Miloš Teodosić. Iako je delovalo da je čitava priča daleko od realizacije, s obzirom na njegov ugovor u Virtusu, izgleda da je čelnik crveno-belih na dobrom putu da učini nešto što se u samom startu činilo nemoguće.
Dolazak Miloša Teodosića na Mali Kalemegdan sve više postaje realna mogućnost. Kako MaxBet sport nezvanično saznaje, u utorak su u Železniku razgovarali Nebojša Čović i Miloš Teodosić! To je za navijače Crvene zvezde sasvim sigurno dobar znak. Ovaj sastanak pokazuje i spremnost sjajnog plejmejkera da obuče crveno-beli dres.
U ponedeljak je italijanska Gazeta delo sport donela tekst pod naslovom: Crvena zvezda juriša na Teodosića, ali Virtus ne popušta.

– Crvena zvezda je oživela kontakte sa agentom igrača Nikom Lotsosom: Miloš Teodosić ima još godinu dana ugovora s Virtusom vredan 1.7 miliona evra i Virtus nema nameru da se liši ovog igrača – piše u tekstu.

To je bilo u ponedeljak. U utorak je bio sastanak. Već deluje da je Nebojša Čović bliži dovođenju fenomenalnog organizatora igre. Mnogo bliži nego što je moglo da se pretpostavi.

Sada angažovanje Miloše Tedosića ne deluje miljama daleko. U narednim danima ostaje da se vidi kako će ova priča da se završi. Zvezda nikada nije bila bliža ovom virtuozu s košarkaškom loptom
Odesa
(надежда, вера и л)
20. jul 2022. u 01.25
...оволико ангажовање странаца ће се тек показати колико је негативна тактика вођења клуба. Овакви клубови немају светлу будућност. Млади играчи немају перспективу ангажмана у таквој селекцији. То утиче на свеопште стање у српској кошарци. Већ се виде резултати
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.