Diskusije : Navijači

 Komentar
Terza u us.
srbo001
(FUDBALER)
15. jul 2022. u 13.51
Zove me prijatelj iz New York City koji radi za US Soccer Federation i dok pricamo , pita me za ,nas,srpski, fudbal. Raspitivao se gde sad onaj mafijas Terz. Rekao sam mu da je glavni covek u Zvezdi. On nije mogao da veruje. I onda mi je pricao da dok je bio u USA živio je u centru najbogatijih grada u US u Ritz Carlton Hotel koji je bio preko puta office US Soccer Federation i da je često navracao i interesovao se da radi za organizaciju.
Pricao mi je da je živio u Hotelu vise od pola godine i da je nocenje tamo bilo vise od $100.00 za noc.Tu je živio u tome Hotelu 6 meseci.Wow? A posao koji je zeleo da radi je da bude predsednik Soccer Federation of US. Nudio je planove ,uspeh i pune dzepove para .
Međutim ,sekretarica je ukucala njegovo ime na Google i procitala da je pobegao iz zemlje zbog kradje para od klubova.Kriminalac.
I moj prijatelj mi kaže, da smo ga tako drzali 6 meseci i zezali se sa njim,dok mu nije istekao rok trajanja u USA i tad se sklonio u Grcku .
Covek radi na high position u Soccer Federation u USA i cudi se da je takav klub kao Zvezda dopustiti da krimi radi za njih.
I ja se cudim, ko može da plati Hotel u centru. u najskuplji grad na svet punih 6 meseci?
srbo001
(FUDBALER)
15. jul 2022. u 14.22
Steve(taj covek ) me zvao da mu dam assessment o njihovom National Team Coach Gregg Berhalter.Rekao sam mu da on ne poznaje fudbal dovoljno dobro da digne tim na visi level.I da tu ima dosta igrača koji igraju za velike Evropske klubove i da oni ne respectuju njega i njegovo znanje fudbala na international level.
Pito me šta predlazem. Reko sam mu da ga zadrže za sada i da traže trenera koji ima international iskustvo i koji ih može dici na higher level.
Pitao me da predlozim nekoga, na koje sam mu odgovorio ,ako žele moj predlog , da će da ih kosta dosta $$$$$. Razmislicu , on je odgovorio...
A Terza je htio da prevari Amere, lopove nad lopovima.
toronto1
(samo posteno)
15. jul 2022. u 15.04
Ovo je klasicna prica naših gastarbajtera, a ovaj kamiondzija je prolupao totalno. Pa ti baksuzu, da te neko nazvao iz Soccer Federation, ti ne bi ovde baljezgao po Cafeu. Meni je samo zao sto nas ovakvi ludaci predstavljaju po svetu, jedu govna, i uopste se ne cudim sto pricaju o nama da smo svakakvi, jer kako da misle drugacije kad ovakvi ludaci pocnu da se prosipaju. Je li i tebi prijatelj Platini?
srbo001
(FUDBALER)
15. jul 2022. u 16.42
Vi pojma nemate.
srbo001
(FUDBALER)
15. jul 2022. u 17.20
Terza je bio u NY City pre vise od 20 godina. Ja sam reko minimum $100.00 na dan.
A ti ako mislis da $100 bakarooos je normalna cena za jedan dan za sobu, onda si ti jako bogat covek.Ja nisam bogat ,ali sam pametan i znam kako da pronadjem sobu po povoljnoj ceni.
Ja kad idem na odmor u Brazili ili Argentinu ili Hawaii,nikad ne platim vise od $100 za sobu za jedan dan. Zato sto znam kako da nađempo povoljnoj ceni.
U Bgd,nikad ne platim vise od $25 bajakaroos za sobu za dan.A idem svake godine.
Odesa
(надежда, вера и л)
16. jul 2022. u 10.39
не треба с смрдом, прдом и бетоњерком уопште улазити у дијалог. МИНУС им залепиш и то је ...то. Што говно више чачкаш - јаче смрди.
Само им треба лепити чињенице овуда унаоколо и то је све.
Нема дијалога, а ти шупци нек` смрде унаоколо између себе...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.