Diskusije : Navijači

 Komentar
Оако то Звезда ради..
Odesa
(надежда, вера и л)
14. jul 2022. u 11.36
Zvezda dovela mladog reprezentativcva SrbijeMirko MarkovicObjavljeno

Misli se na svaki potez, a ulaže u budućnost. Dugo je bio pod lupom Crvene zvezde i po svaku cenu su želeli da ga dovedu još zimus. Ipak, izgleda da je šampion Srbije dobio trku.

KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Kvota naše kladionice na igru 1-1 u meču Ferencvaroš – Tobol je 1.93. Meč počinje u 20:00.

Kako ekskluzivno saznaje MaxBet sport, Stefan Mitrović prelazi iz Radničkog u Ljutice Bogdana, a posle dogovora klubova, očekuje se potpis krilnog napadača do juna 2026. godine.

Crveno-beli će Nišlijama platiti obeštećenje i dati procenat od dalje prodaje, kao pre nekoloko godina kada je kupljen Milan Pavkov.
Mitrović je pre nekoliko dana bio zapažen protiv ekipe čiji postaje član, što je nateralo rukovodstvo da odradi transfer, čime će da dobije još jednog bonusa u slučaju prodaje Strahine Erakovića, što se očekuje do kraja avgusta.

https://www.maxbetsport.rs/bomba-zvezda-dovela-mladog-reprezentativcva-srbije-372718/
Odesa
(надежда, вера и л)
14. jul 2022. u 11.42
Nije samo Pešić, Zvezda juri i napadača od šest miliona!? Partizanu se već nadavao golova

Crvena zvezda je uspešno startovala u novoj sezoni, pojačanja Kangva i Bukari su se sjajno predstavili ''Delijama'' na premijeri protiv niškog Radničkog, ali srpski šampion još nije rešio sva pitanja u prelaznom roku.

Naime, posle odlaska Kristijana Pićinija treba angažovati još jednog desnog beka, a traži se i još jedan klasični špic, jer nije izvestan ostanak Ohija i Pavkova do kraja letnje pijace.

Prethodnih dana se, kada su špicevi u pitanju, najviše pisalo o Aleksandru Pešiću, kontakti postoje i sve su veće šanse da se on vrati u Zvezdu, ali ''Informer'' danas prenosi i nova nezvanična saznanja da je na meti crveno-belih i Siril Desers koga je ovdašnja fudbalska javnost odlično upoznala tokom proleća, kada je sa Fejenordom igrao protiv Partizana. On je u ta dva meča protiv crno-belih postigao po jedan gol, ali je u Fejenordu nastupao kao pozajmljen igrač belgijskog Genka. Ta pozajmica je istekla, klub iz Roterdama je imao priliku da ga otkupi za četiri miliona, ali to nije učinio i Desers se vratio u Genk sa kojim ima ugovor još dve godine.

Jasno je da bi u slučaju transfera Zvezda morala da plati obeštećenje, osim u slučaju da Desersa ne dovede na pozajmicu. Zanimljivo, posle godinu dana u Fejenordu Desersu je vrednost na ''Transfermarktu'' skočila na čak šest miliona evra.

Desers ima 27 godina, ima i nigerijski i belgijski pasoš, a prošle sezone je u dresu Fejenorda upisao 47 nastupa, postigao 21 gol, uz šest asistencija.

https://sportske.net/vest/domaći-fudbal/nije-samo-pesic-zvezda-juri-i-napadaca-od-sest-miliona-partizan u-se-već-nadavao-golova-470551

хахахахах...они црно-бели шупци су га већ упознали !!!
Имаће прилику да им се опет надаје голова, хахаххахахаха !!!
windy-chicago
(windy-chicago)
14. jul 2022. u 12.15
Taj ne vredi ni 2 kila kukuruza.
Takve imamo u Teleoptiku 100-200 komaTa.
Niks Evropa za vas… niks, niks.
Busi…. hahaha…. busi… hahaha
TC-64
14. jul 2022. u 14.05
Ovo je da covek en poveruje koji je su oni cirkus. Partizan nudi neko zemljiste na severu Srbije da isplati dug prema državi!!!!
Van svake pameti!!!!

https://www.maxbetsport.rs/mijailovic-otkrio-koliko-partizan-duguje-državi-i-ponudio-rešenje-dajemo-zeml ju-na-severu-srbije-372889/

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović otkrio je koliko tačno klub duguje državi na ime poreza, ali i ponudio rešenje za regulisanje obaveza. On je u izjavi za portal 24sedam rekao da klub intenzivno radi na sklapanju ugovora o reprogramiranju duga i dodao da će Partizan kao garanciju da ponudui poljoprivredno zemljište na severu Srbije.

– Partizan se proteklih 20 godina bori sa poreskim dugovima. Kao što je poznato, nasledio sam poreski dug dolaskom u Partizan, kao i mnogo dugovanja prema igračima i radnicima kluba, a koji su do današnjeg dana isplaćeni. Sada intenzivno radimo na rešavanju preostalog poreskog duga.Poreski dug Partizana u ovom trenutku iznosi 649,7 miliona dinara – rekao je Mijailović.

Dodao je da se na sklapanju sporazuma već uveliko radi.

– Rešenje ovog problema bi bilo sklapanje ugovora sa državom o reprogramu ovog duga. Kao kolateral ćemo ponuditi veoma vredno poljoprivredno zemljište koje se nalazi na severu Srbije, a već uveliko radimo na tome. U narednim danima, u koordinaciji sa državom ćemo realizovati ovaj posao. Tim zemljištem, koje je vrednije od poreskog duga koji ima Partizan, ćemo garantovati da ćemo kroz reprogram poreski dug isplatiti na vreme – izjavio je Ostoja Mijailović.

TC-64
14. jul 2022. u 14.12
Mitrovic se pokazao u odlicnom izdanju u nekoliko poslednjih utakmica protiv Zvezde. U Nisu je dao i gol u prosloj sezoni.
Nesumnjivo bi trebao da bude veliko pojacanje.
Pesic je takođe dobrodosao. On je bio i najbolji strelac lige ako se dobro secam u sezoni 2017/18, tako da imamo svako pravo da od njega ocekujemo dobre igre i golove.
Po izjavam koje daje vidi se da je momak normalan, skroman, nije prepotentan i umišljen.
Trebalo bi da njih dvojica imaju zapazenu ulogu ovoj sezoni. Nadam se.
srbo001
(FUDBALER)
14. jul 2022. u 17.10
Kakvo bre pojacanje,promasi prazan gol sa 5 metara .
Sva vasa pojacanja su bust . Banuci, ste platili ko zna koliko miliona ,pa ga vise i nema,,,pa Bakuku ,kostolomac,nema ga, secam se onog crno gorca ,francuz iz Engleske, kojeg je Terza falio. Ja ukucam ime na google,kad tamo kriminalni record. Odma sam pomislio da je Terza ili glup ili krade lovu. Ja mislim da je ovo drugo.
Reka sam vam, mi imamo centarfore na pretek, za 10 miliona bakarusa i vas je, jedan od njih.
toronto1
(samo posteno)
14. jul 2022. u 22.14
Limar nudi zemljiste za otplatu duga, a dug u milionima eura, ali kod Limara sve može, pa i da se organizuje kradja automobila sopstvene supruge i da se naplati novac od osiguranja. Zemljiste ne može da kosta vise od desetak hiljada eura, ali će Limar prikazati da je to vrednije od duga. Koja komedija!
Odesa
(надежда, вера и л)
15. jul 2022. u 01.47
...хахахаха тако то бива кад лимарчина реши да буде спортски делатник.
`оће ли тако неку земљу да понуде и за потпис играчу којег би да ангажују ???
Оооо какве глупости !!!??? А ови њихови навијачки шупци све то доживљавају као лимарову генијалност.
Odesa
(надежда, вера и л)
15. jul 2022. u 01.54
...ево рецимо, овај наслов:
SPORTAL SAZNAJE, NOVA BOMBA CRNO-BELIH Partizan daje milione NBA plejmejkeru
Kanadski plejmejker Kevin Pangos pregovara sa Partizanom.

https://sportal.blic.rs/kosarka/sportal-saznaje-nova-bomba-crno-belih-partizan-daje-milione-nba-plejmejke ru/2022071418591790696

...замислите тај имбецилни апсурд:...нуде неку запарложену парцелу да би намирили дуг према порезу а на другој страни се гађају милионима да би платили играча !!!???
Да ли је то нормално ???
Ма ту удругу треба разјурити говњивим мотком, м`ршшшшш бреее !!!
windy-chicago
(windy-chicago)
15. jul 2022. u 07.04
— delatnik —
Ne možeš da se sakrijes Ujkane.
Odao si se. sam.
Ujkaneeeeeeeeee

Kako je to jadno i bedno
Very,very bedno.
toronto1
(samo posteno)
15. jul 2022. u 16.29
Gora je država ako prihvati da idiot da zemlju, koju i nema, nego tek razmatra da potrosi par hiljada evra za zemlju u okolini Apatina, a da to državi uvali za milionske dugove. Kakav hostapler, pa to svet nije vidio. Organizovao je kradju automobila svoje supruge i naplatio novac od osiguranja. Pa Limar je zafrkao sve žive, a da neće Vucica.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.