Diskusije : Navijači

 Komentar
Raspad sistema u JSD
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
20. jun 2022. u 08.28
Mijailović ljut na JSD Partizan: Na njihovu imovinu ima pravo samo FK, drugima ostaje samo vazduh oko stadiona
Imao je prvi čovek košarkaške sekcije određene primedbe

Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan, imao je primedbe na rad sportskog društva crno-belih koje se, kako sam kaže, nemajčinski ponaša prema košarkaškoj sekciji!

Mijailović je u ponedeljak ujutru gostovao na Kurir TV i kroz priču o dugovanjima i porezu je poručio:

- Moram, takođe, da napomenem da se Jugoslovensko sportsko društvo Partizan ponaša nemajčinski prema košarkaškom klubu. Na imovinu JSD Partizan izgleda da pravo ima samo fudbalski klub, a ostale članice imaju samo pravo da udišu vazduh oko stadiona. A zašto je to tako, to je pitanje JSD-a, kako fudbalski klub Partizan ima pravo na imovinu, a ostali nemaju - jasan je bio Mijailović koji se dotakao poreza:

- Košarkaški klub Partizan ima dug koji je stariji 20 godina. Taj dug je generisan. On nije nikakva novost za javnost. Taj dug počeo je devedesetih godina. Pored poreskog duga koji je bio astronomski veliki, moram da napomenem da je dug prema bivšim zaposlenim i bivšim igračima u KK Partizan bio oko 3.500.000 evra. A dug ka banci oko 1.500.000 evra. Uspeli smo da rešimo dosta toga. Banci ništa ne dugujemo. Dug ka državi je ostao nerešena stvar. Čekamo se da u ovom trenutku obezbedimoo adekvatnu imovinu, odnosno kolateral, koji bi garantovao poreski reprogram.
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
20. jun 2022. u 10.05
kako je lepo kad gargani sami sebe nazivaju JUgoslovensko sportsko drustvo i ne stide se svojih ustaško komunistickih korena
toronto1
(samo posteno)
20. jun 2022. u 23.54
Prevarant koji je organizovao da se ukrade automobil njegove žene i da naplati novac od auto osiguranja. Ni on sam ne razume kako će vratiti toliki novac. Samo za porez državi duguje nekoliko miliona evra.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.