Diskusije : Navijači

 Komentar
Скандинавија - Балкан 2:0
keser
(Тешем букве)
05. jun 2022. u 11.55
Словенија - Шведска 0:2
Србија - Норвешка 0:1

Тако је било прошлог четвртка.
А шта ми Балканци мислимо о Скандинавском футбалу? Наравно, да смо много бољи.
А скоро увек смо губили.
TC-64
05. jun 2022. u 12.08
Slovenci se neće sloziti da su na Balkanu. A iskreno ne znam nikog ko podcenjuje fudbal iz Svedske, Danske i Norveske. Mi smo pre dve godine pobedili Norvesku 2-1.
toronto1
(samo posteno)
05. jun 2022. u 13.18
Nasi igrači su se ponasali kao da su tu po kazni i Sergej i Tadic su odigrali još jednu u nizu katastrofalnih utakmica. Sergej u drugom poluvremenu nije istrcao, ali nijednom. Setao je po sredini terena, čim mu neko da loptu odmah je vracao najblizem igracu i mahao rukama. Tadic je bio na moru deset dana (na Karibima), nije posteno potrcao na utakmici. Postenije bi bilo da su rekli Piksiju da igraju oni koji žele, pa kakav god bio rezultat. Jeste kraj sezone i jeste vreme za odmor, ali odradite ovo do kraja, ako ikako može. Niko ne sutira na go, dodajemo loptu do besvesti. Ne ocekujem ništa bolje ni danas ni do kraja ovih par utakmica. Ne treba da igramo sa tri igrača u odbrani, previse smo spori za to.
keser
(Тешем букве)
05. jun 2022. u 13.36
„Mi smo pre dve godine pobedili Norvesku 2-1”

То сви знамо. Победили али и доста губимо али не памтимо. Да читаш наше новине знао би шта мислимо о скандинавцима.
И баш ме брига шта Слвенци мисле где су. карта каже нешто друго. Па ни Хрвати не мисле да су Балканци. А највећи су од свих.

Торонто,

Што се тиче закључка о Тадићу и Сергеју тачно. Поштеније би било да кажу да им се не игра и да пусте некога ко жели да игра.
Међутим генерално у просеку није да се није хтело.
Једноставнои није се могло. Видело се већ у првих 15 минута да тешко излазимо на крај са Норвежанима. Победили су бољи. Надам се само те вечери али нисам сугуран.
TC-64
05. jun 2022. u 13.47
Čitam naše novine ali to nisam video. Za ustaše me boli uvo. Jedino sam se radovao svakom golu Austrije protiv njih. uveks e radujem svakom njihovom porazu.
Oni misle da su Iranci. Bas me briga za njih. Blzii mi je Jupiter od njih.
TC-64
05. jun 2022. u 13.58
Utakmica protiv Norveske me je podsetila na Zvezdinu utakmicu protiv Rendzersa što se tivce promasaja. Ono je moralo da se zavrsi makar neresenim rezultatom. Kakva se atmosfera stvara dobro da i igraju ikako. Sami smo krivi za to. Nema podrske plus veceras je kosarka. Ako dodje pet hiljada biće dobro. To je sramota! Treba da se premeste utakmice iz Beograda u Nis, Kragujevac, Krusevac, Novi sad i tacka.
Secam se da je bilo 15 hiljada protiv Rumunije pre nekoliko godina i to samo zato što je polovina karata podeljena besplatno.
keser
(Тешем букве)
05. jun 2022. u 15.50
Da Хрватску сам заборавио.

Тако да је

Словени - Германи 0:3
TC-64
05. jun 2022. u 17.48
Ima i tu sarenila, svega i svačega ko sve igra za njih s vremena na vreme. Mislim na Austriju.
Marko Arnautovic, Aleksandar Dragovic, Sasa Kalajdzic, Valentino Lazaro, Dejan Ljubicic, Karim Onisiwo, Jusuf Demir, Adrian Grbic, Husein Balic...sve Germani!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.