Diskusije : Navijači

 Komentar
Biti gargan to je bolest
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
04. jun 2022. u 20.09
Navijači Zvezde „iskopali” stari snimak Trifunovića: „Od malena navijam za Zvezdu”
Uroš je i dan posle meča večitih „zvezda dana”

Večiti derbi iznedrio je još jednog heroja ili antiheroja, zavisi iz kog ugla gledate. Dan nakon ubedljive pode košarkaša Partizana nad Zvezdom, i dalje se najviše pominje jedini nesportski gest tokom čitavog meča - provokacija Uroša Trifunovića ka klupi Zvezde posle pogođene trojke.

Svu akteri su složni, potpuno nepotreban gest mladog igrača crno-belih, koji je zbog toga sada predmet verbalnih napada druge strane na društvenim mrežama. Momak se u međuvremenu izvinio Zvezdi odmah posle meča, a uradio je to i dan kasnije, no to nije mnogo pomoglo da se smire odavno potpaljene strasti...

Navijači Zvezde ovakve situacije uvek dočekaju sa jako negativnim nabojem, jednostavno ne praštaju, posebno što se ovde radi o sinu legende kluba. A oni najuporniji su išli dotle da su „iskopali” stari snimak Trifunovića junora na kome on, po osvajanju jedne od medalja sa reprezentacijom, kaže kako od malena navija za crveno-bele.

- Ne znam, ovaj, od malena navijam za Zvezdu, išao sam stalno na utakmice - izjavio je tada kudravi Trifunović pred kamerom.

https://twitter.com/i/status/1533091289046167552
srbo001
(FUDBALER)
04. jun 2022. u 20.18
I on se srami svoje proslosti. hahahahahhaha
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
05. jun 2022. u 00.55
bolest, ko gejevi ili transrodne osobe... znaš i sam kako je
toronto1
(samo posteno)
05. jun 2022. u 18.16
Izrodi i izdajice uvek moraju da budu ekstremi, da bi se dokazali da su oni veci nego stvarni clanovi novog kluba, za koji igraju u tom trenutku. Primer Dražena Petrovica, Stojka Vrankovica srba koji su morali da pokazu da su veci hrvati od istinskih hrvata. Pa Mustafa Stojkovic i ima ih još.
TC-64
06. jun 2022. u 03.06
Kad se setim samo onih glumaca Zarka Radica i Milana Strljica koji su celu mladost proveli u Beogradu i niko ih nije pitao ni ko su, ni šta su i pojma niko nije ni imao niti je koga zanimalo i odjednom, samo odjednom se izjasnjavaju kao Hrvati. Smesno je videti njihove serije u kojima pokusavaju da govore splitskim akcentom. A u pozadini se cuje beogradski samo tako. Zvuci kao kada Bata Zivotinja u Valteru kaže Ako hocete da me provjerite, provjerite me na djelu . Realistcno, ali za malo!
TC-64
06. jun 2022. u 03.09
Šta da kažeš za onog Vlaovica koji je izbacio h iz prezimena da ne bi bio Vlahovic!
Cuj kosarkas Bogdanovic Hrvat! Hah! Stankovic? Fali još samo da bude i Stojanovic. Pa ne bi me cudilo. Juče za Sloveniju igra Petar Stojanovic. Ma cist Slovenac.
windy-chicago
(windy-chicago)
06. jun 2022. u 03.42
Gejlije sa severa.
Ahahahahahahahahahahahahahaha
Jedini klub na svetu koji ima GEJlije.
Kupite konopac, i na prvo drvo.
Sramoto ljuCkog, i Srpskog roda.
Mmmmmrrrrrsssss
windy-chicago
(windy-chicago)
06. jun 2022. u 03.56
Gejlijeeeee
Ahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Ima li vece sramote.
Niks,, niks.
windy-chicago
(windy-chicago)
06. jun 2022. u 05.14
Gejlije
Ahahahahahahahahahahahahahaha
Joooojj sramote
Very, very big.
Neka živi Amerika u sreći i radosti…. Vecno
Yes,yes
TC-64
06. jun 2022. u 08.31
Dabogda propali svi fasisticki zlotvori ovog sveta. NATO djubrad i olos. Zlikovacka fasisticka gamad na celu sa Amerikom! !
srbo001
(FUDBALER)
06. jun 2022. u 10.00
Zaboravio si kosarkasa Zubac.U jednoj od naših crkava u tom gradu (L.A.) sluzi pop Zubac i kad je čuo da ovaj Zubac ,hercegovac, igra kosarku ,odma je odlucio da ga upozna,misleci da je Srbin. Mislio je da je njegova familija( posto je i on iz zemlje Hercegovine i visok i stasit covek)Sacekali su ga posle utakmice i upoznali se,i ovaj im je odma rekao da je Rvat. I pop je bio iznenadjen,jer je mislio da su svi Zubci , Srbi.

I sa Srpske Bratske Pomoći,na stadionu F.K.Ujedinjeni Srbi iz Chicaga,odigrala se dugo ocekivana utakmica između Cigana i Grobara . I kao sto je bilo i prošle godine,Grobari su pobedili. A gurbeti ili kako oni sebe zovu Delhije ,su se odma izgubili posle utakmici i nisu platili nekolike gajbe piva i peceno prase i janje.
I šta ćemo da radimo veceras ?
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
06. jun 2022. u 12.04
gejevi, transrodne osobe i gargani trebaju da traže pomoć posihijatra i psihologa... bolest ne bira
Odesa
(надежда, вера и л)
07. jun 2022. u 01.51
... bolest ne bira

Еее овог пута је направила изузетак и изабрала...чикашког Смрду и ветровитог Прду
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.