Diskusije : Navijači

 Komentar
Potencijalni protivnici Zvezde u Evropi 3 i 4 kolo
TC-64
23. maj 2022. u 08.49
ZVEZDA VEĆ ZNA MOGUĆE RIVALE NA PUTU DO LIGE ŠAMPIONA: Biće povlašćena DO KRAJA, a može i do 3. šešira za grupe!
Nagrada za plasman u grupnu fazu LŠ-a je 15.640.000 evra

Objavljeno: 23.05.2022. 00:09h
Crvena zvezda je uspela pobedom protiv Voždovca od 3:1 da odbrani titulu prvaka Srbije i to po peti put uzastopno. Na ovaj način, Zvezda je uspela i da obezbedi učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona, gde će startovati od trećeg kola.

Ovogodišnjom titulom, Zvezda je uspela da obezbedi i sigurno učešće u Evropi iduće sezone, jer će igrati najmanje u grupnoj fazi Lige konferencija, ukoliko se ne domogne ni Lige šampiona, a ni Lige Evrope, što je malo verovatno, s obzirom na to da su crveno-beli povlašćeni i u trećem i u četvrtom kolu (plej-ofu) kvalifikacija za Ligu šampiona.

Kako je većina liga u Evropi završeno, tako je i Zvezda otkrila svoje potencijalne rivale u trećem, ali i u četvrtom kolu.

Ukoliko favoriti opravdaju očekivanja, potencijalni rivali Zvezde u trećem kolu biće ekipe Ludogoreca, Šerifa, Kluža, Bode Glimta, Ferenvcaroša i jedine sigurne ekipe u trećem kolu, šampiona Kipra Apolona iz Limasola.

A ako prođu u četvrto kolo, a i svi favoriti opet opravdaju očekivanja, Zvezda može da snage odmeri sa Viktorijom iz Plzenja, Karabagom, Malmeom ili Trabzonsporom.

Ukoliko Zvezda uspe da se plasira u Ligu šampiona, njoj je zagarantovan četvrti šešir u grupnoj fazi, međutim, ukoliko Benfika, Rendžers i Dinamo Zagreb ostanu bez plasmana u grupe Lige šampiona, Zvezda će se domoći i trećeg šešira, što znači da će u svojoj grupi imati i jednog „lakšeg” protivnika.

https://www.espreso.co.rs/sport/fudbal/1052461/zvezdini-rivali-za-ulaz-u-ligu-sampiona-biće-povlascena-d o-kraja?utm_source=sa&utm_medium=referral&utm_campaign=sa&fbclid=IwAR07N9Z30pHFdia_MWr6lpi8wcNNSDyp5pFFNr1CoKsqCo0q7tMJ1 20jnnA

D-Man
(Analyst)
25. maj 2022. u 00.36
Звезда би морала преко тих противника у Лигу шампиона али треба бити реалан и признати да ми немамо тим за ЛШ.

Улазак у ЛШ је битан због велике лове али ако ћеш у ЛШ губити катастрофалним резултатима онда је боље играти у Лиги Европе јер је та лига некако по нашој мери. ЛШ је прекрупан залогај.
TC-64
25. maj 2022. u 04.16
Liga Sampiona jeste dobra zbog para. Ali cinjenica je da nismo ni dovodili ne znam kakava pojacanja i pored toga.
Ali je naprimer tačno Marin i na primer Dragovic ne bi ni dosli da Zvezda nije u dobroj finansijskoj i rezultatskoj situaciji.
I ne samo oni. Ali je takođe i tačno da se promasilo sa mnogo igrača i mnogo para je baceno bez veze. S druge strane sređen je stadion, loze, zapadna tribina, prilazi stadionu su uredjeni, izmenjen je izgled.
Ipak čini mi se da je bolje zbog rezultata igrati u Ligi Evrope. Ne sumnjam da bismo i u Ligi sampiona ostvarili makar jednu pobeedud ali bi sigurno ponovo bilo visokih poraza. Prosto ti timovi su prejaki i daju sto posto od sebe.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.