Diskusije : Navijači

 Komentar
Žreb baraža za Svetsko prvenstvo
TC-64
26. novembar 2021. u 14.05
Obavljen je zreb za braz za odlazak na Svetsko prvenstvo.
U istoj grupi su Italija i Portugalija, sto znači da obe ne mogu na Svetsko prvnstvo. I mogu da igraju jedni protiv drugih ako prodju polufinale. Mislim da smo ovde o tome pricali posle naše pobede u Portugaliji kada sam se pitao ko bi od njih vis eplakao da ne ode na SP. Lično bih voleo da ne ode Portugalija zbog Ronalda, jer je bioizuzetno neposten kada su izgubili i nije čestitao!

https://www.maxbetsport.rs/može-da-bude-samo-jedan-na-mundijal-ide-portugalija-ili-italija-325842/?fbclid=IwAR0STK4 BYeCIlGlq4YWtsdeqXASRO-i5jaHwbiTWPNRz8QO107lxnlibV8s

Čeka nas martovsko ludilo, ali u fudbalu. U Cirihu je obavljen žreb baraža za Svetsko prvenstvo koje se naredne godine igra u Kataru. U Grupi C su Portugalija i evropski šampion Italija, a to znači da će samo jedna od te dve selekcije sledeće godine na Mundijal.

Italijani u polufinalu dočekuju Severnu Makeodniju, a Portugalci Tursku. Pobednici se sastaju u finalu, a ono se igra u Portugaliji ili Turskoj.

U Grupi A se sastaju Škotska – Ukrajina i Vels – Austrija, a finale se igra u Velsu ili Austriji. U B Grupi rivali su Rusija – Poljska i Švedska – Češka, a finale se igra u Rusiji ili Poljskoj.

Igra se samo po jedna utakmica. Polufinala su 24. marta, a finale je 29. marta. Tada ćemo da dobijemo preostala tri tima iz Evrope koji će da se plasiiraju na Mundijal. Podsetimo, vizu za Katar su već obezbedili Srbija, Španija, Švajcarska, Francuska, Belgija, Danska, Holandija, Hrvatska, Engleska i Nemačka.

Žreb su obavili nekadašnji asovi Portugalac Tijago Mendeš, Lotar Mateus iz Nemačke i Kristijan Karembe iz Francuske.

Djenka
(La vida es corta pero no me im)
27. novembar 2021. u 08.21
Taj Mateus gde god bude neke mucke oko njega ;)
A za Portugalce i Talijane me zabole tuki,ista goMna i jedni i drugi .
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.