Diskusije : Navijači

 Komentar
windy-chicagoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Novi preCednik FSS
windy-chicago
(windy-chicago)
19. novembar 2021. u 10.02
Bjeka. Cista 10 za izbor. Ali, to nije kraj. Novi direktor Sale Ilic, generalni sekretar Ivica Kralj. A i za trenera će se pitamo.
Znaci….. 15 godina sampioni, LS …. Svake godine.
Ajde crno beli……
Ajdeeeeeeeeeeeeeeee
D-Man
(Analyst)
19. novembar 2021. u 11.39
Никад се не јављам на разноразне заје6анције и провокације на овој дискусији али на ову морам:

''Bjeka. Cista 10 za izbor. Ali, to nije kraj. Novi direktor Sale Ilic, generalni sekretar Ivica Kralj. A i za trenera će se pitamo.
Znaci….. 15 godina sampioni, LS …. Svake godine.
Ajde crno beli……''

Значи, навијач Партизана жели да у управи ФСС буду сви Партизановци и онда каже како ће бити 15 година шампиони. Јбт, човек отворено каже како ФСС одлучује ко ће бити првак државе у фудбалу а не игре на терену.

И како онда човек да одмах не помисли на руковођење Караџића у времену у којем је Партизан доминирао у српском фудбалу!? Да ли то значи да је Партизан освојио све оне титуле лоповлуком и намештањем? Ево, ја, као Звездаш, први одбијам и да размишљам о таквим стварима јер превише је сумњичавости у српском фудбалу и сада, када напокон, изглед, можемо да видимо неко светло на крају тунела, појединци опет призивају лоповлуке, разноразне Рамаданије и сличне мешетаре који су нам уништили фудбал.

Ако је Бјековић најбољи избор за Председника ФСС онда нека буде Председник. Ето, мени је било симпатично видети загрљај Пиксија и Бјековића у свлачионици након победе у Португалу и Бјековићеву прославу, заједно са играчима. Изгледало ми је све то искрено и спонтано а никако намештено за камере.

Када ће се једном већ почети говорити о стручности и привржености послу уместо клупске припадности? Добро, има и нас Звездаша који користе ситне провокације али ово што сам прочитао о призивању Партизанових кадрова у врх ФСС и онда констатација како би били шампион 15 година је толико ниско да немам речи, заиста! Ма и да је 100% заје6анција, превише је!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.