Diskusije : Navijači

 Komentar
Radonjic i Piksi najzasluzniji za uspeh Srbije
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
18. novembar 2021. u 09.31
Odlicna analiza kako su Zvezdini kadrovi razmontirali Ronalda i Portugal!!! Bravo Zvezdo, kakav doprinos nacionalnoj reprezentaciji i kakav istorijski uspeh!

---------------------------------------------------------

Pojavila se analiza igre Radonjića protiv Portugala: Uništio ih je za 25 minuta!
Bio je faktor iznenađenja i potpuno je poremetio odbranu domaćina

Nemanja Radonjić je bio džoker Dragana Stojkovića Piksija na meču protiv Portugalije na Da Lužu, gde je za 25 minuta na terenu, računajući i nadoknadu, potpuno poremetio odbranu domaćeg tima.

Mnogi su Radonjića očekivali u startnoj postavi, kao i strelca gola Aleksandra Mitrovića, ali je Piksi sve iznenadio sa postavom koju je izveo na početku meča.

Ispostavilo se da je njihov ulazak sa klupe bio faktor X, koji je doneo rezultat u tom ključnom 90. minutu.

Na Tviteru se pojavio i snimak kako je Radonjić uticao na odbranu Portugalaca, gde je njihovom desnom beku i štoperima donosio glavobolje konstantnim napadima po dubini.

Ispostavilo se da je upravo Radonjić posle svog prodora po desnoj strani izborio i korner nakon kojeg je Tadić centrirao Mitroviću, koji je glavom sproveo loptu u mrežu i doneo Srbiji veliku radost i direktan plasman u Katar.

Radonjić je i na kraju meča bio u centru pažnje zbog toga što je tešio Kristijana Ronalda, a u ekskluzivnom razgovoru za Telegraf otkrio je i šta mu je rekao.

Pogledajte i analizu njegove igre protiv Portugalaca:

Bitan faktor u pobedi nad POR bio je ulazak Radonjića na RWB. Kao potpuno suprotni profil igrača od Živković, doneo je dubinu, agresivnost prema prostoru. Obratite pažnju kada na centaršut Kostića on dolazi i tera Mendeša da izbaci loptu. Izborio je i korner za pobedu.

https://twitter.com/i/status/1461087690062024706
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.