Diskusije : Navijači

 Komentar
Jedno razmišljanje, podsecanje i poredjenje
TC-64
16. novembar 2021. u 02.46
1993 godine Fransuska je kolo pre kraja kvalifikacija imala sve u svojim rukama i bio joj je dovoljan i remi protiv Bugarske kuci da ode na Svetsko prvenstvo u SAD.
Ali Bugarska ih je dobila 2-1 golom 90 minutu... Isto su gubili 1-0 i preokrenuli kao i mi...
A Bugarska je na tom SP igrala u polufinalu...
Pa nešto razmišljam...
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
16. novembar 2021. u 11.58
Daleko će da doguramo u Katru to je sigurno. Uvek smo u reprezentaciji imali dobre igrace a sranje tim, sad zahvaljujuci Piksiju i Zvezdi imamo odličan tim
Nakbolja skola fudbala na Balkanu pokazuje svoju snagu! Igrači su go qurac bez dobrog vodjstva i prave filozofije koju je Piksi uveo.
Živela Zvezdina skola Fudbala!!!
TC-64
16. novembar 2021. u 12.52
Batali te price o skoli fudbala. Bitno je da imamo selektora koji bi svakog igrača doveo u red odakle god da dolazi. I svakome je autoritet. Uvek sam znao da nama fali taj impuls sa strane od nekoga da napravimo pravi rezultat, tj rezultate. Da je nemoguće da Hrvatska može sve ono da uradi u repreznetativnom fudbalu, a da mi ne možemo. To mi nikad nije bilo jasno. E sad je doslo vreme da možemo i mi! A to odakle je koji igrac uopste me neintersuje. Ovde je bitna Srbija i tacka! Boli me qurac da li je igrac iz Zvezde, Partziana, sa Marsa, ne zanima me! Samo me zanima da se igra kao sto smo igrali, jer ono je fantasticno! Kusturica je izjavio da nikad nbikome do sada nismo ocitali fudbalsku lekciju kao pre neko vece. Sve ove godine pišem šta nam fali. Volja, zelje, htenje, vera šta god hoćeš. Sve to imamo sad! Nema vise glupih prica tipa izvukli smo pouke, okrecemo se sledećoj utakmici. To više ne čujemo! Nema toga vise! Nema onoga dacemo sve od sebe i da to ostane samo na rečima. Nego oni to stvarno rade i pokazauju na terenu! Pa šta ćeš lepse od toga!?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.