Diskusije : Navijači

 Komentar
Nemojte njih oni su posteni!
TC-64
10. novembar 2021. u 12.32
https://www.maxbetsport.rs/saopštenje-mup-a-krivicna-prijava-protiv-milosa-vazure-evo-i-zbog-čega-321887/?fbclid=IwAR3 suM-UlLN8HdctE5G80IFE5hQbimEwy3Bqyim6VspN6a6Tqz2evWxvzSA

SAOPŠTENJE MUP-A: Podneta krivična prijava protiv generalnog direktora FK Partizan, evo i zbog čega…Darko NoveskiObjavljeno 18:07h, 10.11.2021. Ažurirana vest: 10.11.2021. u 18:12Od Darko Noveski
Podignuta krivična prijava protiv Miloša Vazure (Foto: Starsport)

Protiv generlanog direktora FK Partizana i još tri osobe pokrenut je krivična prijava. Razlog je zloupotreba službenog položaja.

Vest o podignutoj prijavi objavilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP), a vest je preneo „RTS”. Informaciju sa sajta „Radio Televizije Srbije” prenosimo u celosti:

– Zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj krivična prijava podignuta je protiv generalnog direktora fudbalskog kluba Partizan V. M. i direktora biciklističkog kluba Partizan B. B.

Pored dvojice visokih funkcionera FK i BK Partizan koji se terete za zloupotrebu službenog položaja odgovornog lica, krivičnom prijavom obuhvaćeni su i sekretar za sport i omladinu Gradske uprave Beograda B. D. i samostalni savetnik za normativno ekonomske poslove i poslove finansija u Sekretarijatu za sport i omladinu Gradske uprave Beograda M.D. i to za krivično delo zloupotreba službenog položaja, saopštio je MUP.

Nakon podnošenja krivične prijave, od strane Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, doneta je naredba o sprovođenju istrage protiv osumnjičenih.

U daljem toku postupka Tužilaštvo će sprovesti istragu i prikupiti dokaze, radi utvrđivanja postojanja elemenata krivičnih dela koja su im stavljena na teret – stoji na portalu „RTS”-a.
Zvezda_do_Tokija
10. novembar 2021. u 18.03
secikese, seciglave, ubice, narko-dileri, teroristi, silovatelji, kriminalci, obijaci trafika, pedofili...samo su neki od atributa vezanih za FK Partizan...Upravu, navijace, i igrace...

Ko god je tu bio iole normalan, pobegao je glavom bez obzira...ko onaj japanac, i Suma...
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
10. novembar 2021. u 19.32
Tako treba, teraj gargane u zatvor!!! Sve do jednog pohapsiti a to ustaško leglo zatvoriti jednom za sva vremena!! Samo tada će Srbija da progleda!!!

Niks titula, niks titula!!! Sve rade u pokusaju da destabilizuju Zvezdu i da joj nanesu nepravdu kroz FSS koji kontrolsu ali sad će Vucko sve to po kratkom postupku da otera na goli otok!!

BUSI HAHAHAHAH BUSI HAHAHAHAHAH NIKS TITULA NIKS TITULA!!!
Stari-vukPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Stari-vuk
11. novembar 2021. u 02.27
Ma znate vi dobro ko je te ljude i doveo u Partizan i ciji su to ljudi.Ali,ničija nije gorela do zore...Zamisli gmazove koji komentarisu Vazuru a Terzic im predsednik kluba.Cibe dzukci
TC-64
11. novembar 2021. u 02.38
Ma kako da ne. Da li je ucestvovao u Kupu Sampiona 65/66 prvak SSSR? Je li postenjacino. Pseto ono pokvareno i podlo! Ma ubacio vam je kako da nije. I ona bagra iz Splita vam je takođe ubacena! I to što se mlatite međusobno kao najgora stoka i to vam je ubaceno! I tso se ubijate međusobno i ubijate druge je takođe ubaceno! I to što je otkriveno banda zlikovaca na vasem stadionu, u prostorijama vaseg restorana je takođe ubaceno? Ma koga ti zaebavas bitango jedna!?
keser
(Тешем букве)
11. novembar 2021. u 02.40
I Zveydu i Partizan treba ukinuti, imena promeniti i prodati.
TC-64
11. novembar 2021. u 03.51
A za koga ti navijas? Za Globoder ili Veliki Siljakovac?
Odesa
(надежда, вера и л)
11. novembar 2021. u 06.55
...ма пусти ћускијаша, буква је појам интелигенције за њега
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
11. novembar 2021. u 08.39
Kakve veze ima Trerzic sa bilo cime. Mesaju vam drogu na stadionu, kriju oruzje a ti samo Terzic pa Terzic. možeš samo da ga dojis Terzicu, klosaru olinjali!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.