Diskusije : Navijači

 Komentar
Igor Kokoskov je Prevara od Trenera
ExoduSs
04. jul 2021. u 17.11
Usralo ga ono evropsko gde se pojavio sa Slovencima - Dragicem i Doncicem u nikad boljoj formi pa ceo svet pomislio da je ok trener a od njega ništa. Nula od trenera. Najurili ga iz Feniksa, u Fenerbahcheu se obrukao protiv Efesa samo tako par puta i sad Srbiju bruka gde u sred Beograda gubio od italijana 20+ razlike i na kraju izgubio i mech.

Nikad ovom liku ne treba dati da bude glavni trener. Možda kao pomoćnik uspe da pripogne al kao glavni trener je jedna velika nula.

Da Slovencima nije bilo sudija i ogromne sreće gde su nam se ispoverdjivali svi najbitniji igrači i pre i zavreme prventstva ni tu ništa ne bi uradio.

Covek je nula od trenera.

O i da... Bobi isto nema mesta nigde. Dobar covek, onako ljudina, al rupchaga je samo takva. Napravi napad jednodimenzijonalnim a odbranu s igracem manje.
toronto1
(samo posteno)
04. jul 2021. u 18.04
Sve si dobro napisao, samo si jedno propustio. Tim koji ima Doncica i ne treba trenera. Neka neko drugi trazi tajm-aut kad treba, ali gledam danas Doncica. Rasturi litvance u Kaunasu. Triple double i napravi visak i doda nazad na trojku. Blazic, Prepelic, Cancar i taj amer Tobey se nadavase trojki, sami ko duhovi na trojci. Kako su nas rasturili italijani, tako su slovenci dobili puno bolju ekipu Litvanije na njihovom terenu. Slazem se da je Kokoskov navikan i da ne vredi ni pola onoga za šta se predstavlja. Nemamo ekipu i ne treba da idemo na Olimpijadu. Treba biti posten i priznati.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.