Diskusije : Navijači

 Komentar
Ništa od olimpijade za kosarkase
TC-64
04. jul 2021. u 16.50
Izgleda da je Djordjevic izvukao sve sto je mogao iz igrača za 3 srebra koje smo imali na Olimpijadi, EP i SP. Ovo sad mi lici na rastimovan orkestar i Kokoskov treba da ide. Nema ovde ni zelje ni volje. Ne valja ovo ništa i pascemo još vise ukoliko se nešto ne promeni. Kao da gledam nasu fudbalsku reprezentaciju i njihov odnos prema igri. Mislim ne daj Boze da budu kao oni. Ali propustiti olimpijadu je nešto stvarno strasno!
Ouija
(Dr)
05. jul 2021. u 01.34
Tačno...nema tu vise one zelje da se igra za repku. Svaka cast Teodosicu i Bijelici za trud ali ostatak ekipe je skart. Nisu to vise 90-te gde su nasi kosarkasi imali super motiv...danas imamo NBA igrace koji potpisuju 250 miliona dolara deal i boli ih !@#$ za Srbiju i za narod i za prestiz nacije. Vremena sa menjaju...Jokic kaže da je umoran idi... Pogledaj Djokovica koji isto tako igra GS i ipak će igrati na OI za Srbiju, zato ta prica o umoru je običan bullshit...nije ga briga covek nije patriota kakvog smo ga zamišljali i to je to. Iznenadio me Marjanovic koliko je covek blentav...da nije uspeo da se pokaze a igra u NBA. Razocarenje.
windy-chicagoPoruka negativno ocenjena. Pokaži

windy-chicago
(windy-chicago)
05. jul 2021. u 02.55
Da li sam iznenadjen ? Ni malo. Boli njih za Srbiju. Imaju milionske ugovore, ovo im doslo kao izlet u Srbiju, koji je platio KSS.
To je tako. FuZbaleri, sad ovi, sramotno.
Treba zvati one koji igraju u Srbiji. Da se dokazu, i bolje prodaju.
To je realnost.
TC-64
05. jul 2021. u 06.50
To je taj yebeni individualizam koji će nam svima doći glave...
Šta me briga kako neki igrac igra za neki strani klub ako neće da igra za reprezentaciju? I sad ja njega treba da velicam sto je MVP i šta ti ja znam? Zbog čega? Samo zato što je odavde? Pa ako je odavde neka igra za nas!!!!! Šta me briga kako naprimer igra Tadic u Ajaksu i šta je tamo sve osvojio kada ne možemo da pobedimo budjavu Skotsku!!!???? Dosta vise toga!! Selektor nije taj to je definitivno jasno. Nema ni on ništa u sebi sto bi poguralo ekipu. Ni da drekne, ni da opsuje! Ništa! Teeba menjati mnogo toga! Mnogo! Inače nayebali smo!
BGMangupuNYC
(derem Franjevce)
05. jul 2021. u 11.22
To je ta „Partizanova” skola jel tako Windex
D-Man
(Analyst)
05. jul 2021. u 11.50
„...danas imamo NBA igrace koji potpisuju 250 miliona dolara deal i boli ih !@#$ za Srbiju i za narod i za prestiz nacije.”

Ја Јокићу не замерам пуно. Он је вероватно проценио да не може више ове сезоне. Да је дошао и одиграо лоше сви би пљували по њему. Ето, Бобан Марјановић је дошао па се сада већ чују критике и на његов рачун како није показао ништа а игра у НБА.

Наравно, када један Дончић, након изузетно напорне сезоне у Даласу, врло радо дође да игра за Словенију и ту исту Словенију одведе на ОИ онда једна таква чињеница одмах наводи на поређење са Јокићем. Како може Дончић а не може Јокић?
Да се Словенија није пласирала на ОИ Јокићево одсуство из репрезентације би брзо било заборављено али успех Дончића (и Словеније) ће сада још више долити уља на ватру.
toronto1
(samo posteno)
05. jul 2021. u 15.42
Nisam nikada velicao Doncica, ali od juče ga zovem „Maestro”. Koja lepota kosarke, kad gledaš umetnika na terenu. Kako se lako igra kosarka i kako je lepo kad ti niko ne može ništa.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.