Diskusije : Navijači

 Komentar
Bravo Piksi - bravo FSS!
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
10. april 2021. u 23.57
Čim smo oterali garganski sljam iz FSS odmah su poceli da dolaze nasi igrači iz drugih zemlja sa drugim državljanstvima. Ovo se nikada ranije nije desavalo i svi su bezali od naše repke zbog mufljuza iz partizana koji su unistavali i repku i fudbal za svoje lične interse. Sada se sve izmenilo, oteli smo Francuzima najveci mladi talenat!!

Bravo Piksi, bravo Zvezdo!!!!

---------------------------------------------------------

FSS „oteo” Francuzima najtalentovanijeg fudbalera

Mladi Dejan Kuzmanović odlučio da nastupa za Srbiju

Mladi Dejan Kuzmanović je istakao da mu je čast što će igrati za Srbiju, zemlju gde su rođeni njegovi baba i deda.

Kuzmanović, najtalentovaniji izdanak omladinske škole fudbala Monaka, prihvatio je da igra za Srbiju. Defanzivac modernog kova uskoro će se predstaviti selektoru Saši Iliću i zadužiti crveni dres „orlova”.
FSS dugo je radio da privoli Kuzmanovića i njegove roditelje da on zaigra za Srbiju, jer su i Francuzi želeli da ga vide u svojim selekcijama.

Dejan ima 17 godina, igra na pozicijama štopera i desnog beka.

- I baba i deda su mi Srbi, a otac je rođen u Francuskoj, kao i ja. Odrastao sam sa roditeljima iz različitih kultura i zemalja. U krvi sam ipak Srbin, iako sam odrastao kao Francuz.

- Ponosan sam na svoje korene i bila bi mi čast da igram za Srbiju - pričao je mladi Kuzmanović za sajt Monaka kada je prvi put bio kontaktiran od strane ljudi iz FSS.

Bivši direktor mladih selekcija FSS Goran Grkinić zaslužan je što će Dejan Kuzmanović nositi srpski dres, a mladi igrač otkrio je i da je veoma temperamentan.

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.