Diskusije : Tenis

 Komentar
Iw
antologia
(svakog dana...)
11. mart 2022. u 01.41
Neobično bez Novaka. Juče stigla zvanicna vijest da neće igrati, uslovi epidemiološki se nisu
promjenili u mjeri u kojoj bi mu bilo odobreno da kao nevakcinisan putuje za USA. Majami je takođe otkazan.
Juče su meč odigrali Krajinovic vs Lajovic sa rezultatom 2-1 za Krajinovića.
Laslo Djere je isto tako uspjesno prošao Koreanca Kvona.
Sledeći mu je mnogo tezi protivnik, Sinner.
Krajinovic će na Monfisa.
Kecmanovicu slijedi prvi meč danas protiv Engleza Brodija.

Pratim tamo Medvedova, Rafu,Kirjosa…
P.S.

Jorovicka(konačno da nas neko predstavlja i u zenskom tenisu) sada kao 496 teniserka, igra ITF turnir u Antaliji(Turska) i za sada je vrlo uspjesna. 4 pobjede iza sebe.
antologia
(svakog dana...)
13. mart 2022. u 20.14
Lijepa vijest da je Kecmanovic preko Cilica prošao u treće kolo!!!! Čestitam !

Krajinovic nije imao argumenata za Monfisa, koji će sad na Medvedeva. Nadal se malo i klima, ali i kreće napred.

Jorovicka predala meč u polufinalu kod 4-5??? Nemam nikakvu informaciju zašto .
antologia
(svakog dana...)
14. mart 2022. u 19.09
Au, ocima ne mogu da vjerujem. Monfis pobijedio medvedova u tri seta. prvi je dobio Medo za 36 minuta, a onda se ukrainski zet raspalio i odigrao mec zivota i svoju igru jasno- vidljivo motivisao na taj način. U drugom i trecem je oduvao Medvedova: 6,3 ; 6,1 i izveo nekakav simboličan, ratnički pozdrav. Nisam to od njega ranije vidjela.
Mučno mi bilo, a inače mi je bas simpatican i mislim da je talentovan i poseban teniser.
Da ne pričam o gadostima komentara, podrsci publike za Gaila i koji odnos prema Medvedovu,
uvredama i sprdnji sa njegovim br 1… Mučno i tako poznato.
Zao mi Danila, ovo će ga očvrsnuti. Mislim da je pametno sto je odlucio da igra i radi svoj posao, umjesto da se povlaci.
Sport to bijese!? Sramno.
DSQ1964
14. mart 2022. u 22.52
https://www.novosti.rs/sport/tenis/1095854/novak-djokovic-najnovije-vesti-rafael-nadal-tenis-atp-indijan-vels-rafa-names ta-raspored-hobi-golf-danijela-hantuhova

Sport?!! Da ali samo kada to njima odgovara, inače je politika.
-Borislav
15. mart 2022. u 08.55
Мени није жао Медведева.
Сам је скинуо заставу Русије на његовом профилу, што је по мени чиста издаја и лабилан карактер.
Што је Ноле није никад склонио, а чуда су му радили и раде, пропустио је шансу да освоји АО јер су му важнији животни принципи од каријере у којој је ионако постигао све што се може постићи а и релативно кратко траје.

„Свак'је рођен да умре по једном, брука и част живе довијека.”
intrigue
15. mart 2022. u 23.21
Не би ја реко да је сам скинуо заставу . Једноставно му је то био услов да игра тенис и он је то урадио . Наравно да није једини , без заставе играју Хачанов и Рубљев .

Ни по јада застава , неге сам прочитао да намеравају поставити услов Медведеву за играње на Вибледону ...као морао би прво да се одрекне Путина , да се изјасни јавно против њега .

DSQ1964
15. mart 2022. u 23.50
Pa može Medo da se „fejk” odrekne Putina, kao što si predlagao Noletu da se fejk vakciniše.
Medi kaže „odričem se Putina, tako mi časti” a u sebi se misli „ma ko vam јебе mater” i eto, rešio je problem ko što bi ga i Nole rešio. Igra na Vimbliju sa srcem punom ljubavi za Putina.

😁
intriguePoruka negativno ocenjena. Pokaži

intrigue
16. mart 2022. u 02.10
добар покушај Гене , добар . :)) за 2 основне . :))
што би рекли у ерцеговини „ниђе везе” !

DSQ1964
16. mart 2022. u 06.58
Nidje? Kako nidje kada baš ima i te kako veze. Kao sto si reko зајебеш zločince, kažeš da si se vakciniso a ustvari nisi i nastaviš da igras.
Tako i ovo, kažeš da si protiv Putina a u stvari nisi i nastaviš da igraš.
U oba slučaja se radi o gazenju svojih principa zato što oni žele da ih pogaziš.
Pa kako si savetovao Noleta zašto ne bi mogo isto i Medu? Јебо principe, važno je igrati tenis, ne? Šta god ti kažu samo klimaj glavom i igraj tenis i obaraj rekorde, jer to će se pamtiti i ništa drugo, tako sam ja to tebe i ostale ovde „dobronamerne Tome” shvatio. Vas kji govorite istinu i samo želite dobro Noletu.
antologia
(svakog dana...)
16. mart 2022. u 08.36
Hvala, DSQ na pravom komentaru. Inače, Novak Djokovic- osvjedoceni lazov i manipulator, koji izjavljuje da ga boli lakat, a onda poslije zglob, pa jeste ruka ili je samo ramme, a tek, koliko vremena mu je trebalo da dobije resultat testiranja, …. za nešto sto nije niti tražio, niti molio, dobio ponudu kao i dvadesetak drugih, a na kraju mi se cinilo da je sve bila podvala da ga uhapse, ponize i izbace sa AO. Vjerujem da bi iduce godine, ako bi krenuo tamo, dosla presuda da mu je aktuelna zabrana ulaska na 3 godine. On tada vise neće igrati tenis.
I,kao sto je iz Torlaka procurio Novakov rezultat testa (inače anoniman), tako bi neko za male pare otkrio i Novakovu , nedaj boze, laznu potvrdu o vakcinisanju.
Ja ne djelim njegove principe, ni slučajno, ali dijelim i cijenim pravo na izbor, odluku i taj visoki moral. I svi znamo, da je učinio TU NEOPROSTIVU GADOST- lazirao test!!!! (a ruku dajem da mnogi jesu iz vrha tenisa) ne bi mu se povjerovalo. prvi ovdašnji licemjeri i falični patrioti, a tek isti takvi iz svijeta bi govorili o nedostatku karaktera i osvedočenom lažovu, kao sto bi zemlju prevrnuli spijuni da to i dokazu- milom ili silom. Malo mu 20GS, pa mu treba lažni test??? Fuj i na samu pomisao.
Medo je uradio ono sto je morao. Nije morao, ali bi se morao oprostiti od prof. tenisa, sto je užasno, on je na početku velicanstvene karijere. Uništen je kao covjek svakako. Niti mu ima povratka u zemlju, niti će ga zapad i igrači cijeniti zbog ovakvog poteza, niti će mu djeca oprostiti sto je „prodao zemlju”. Medo je žrtva, kao i ostali. Nevin 10000 puta, a zločinci su svi ovi sto to traže od jednog mladog sportiste i sporta uopšte i umjetnosti. Oni su nacisti u genima i sada je dosla prilika da se to pokaže spontano. Eu i Evropa je skup fasizoidne druzbe država. Sljedbenici Hitlerovog sna. Ovo šta prolaze ruski sportisti je teze i po posljedicama od Novakove golgote.
antologia
(svakog dana...)
16. mart 2022. u 08.42
Najvažnija vijest je ipak:
Kecmanović prošao u 1/8 finala na IW. Ide na Beretinija, danas u 19h je mec. (po „našem” vremenu)
Tuta se dobro drži i igra sa Iznerom, sto mu može lako obezbjediti četvrtfinale.
Kirjos sa Sinerom će se boriti za to isto mjesto, A nadal sa Opelkom
antologia
(svakog dana...)
16. mart 2022. u 08.47
Da, i Rubljev i Hurkas su među poslednjih 16
intriguePoruka negativno ocenjena. Pokaži

intrigue
16. mart 2022. u 10.34
Наравно да је ниђе везе . Новак исфејкира вакицну и настави да игра тенис , скине мајмуне са леђа , никакве последице . Медведев јавно каже Путин је за све крив , овакав је -онакав је , настави да игра тенис...али , ући ће у Русију никад , има породицу у Русији која неће бити сигурна , као што ни он неће , ма где био на Западу .
Новак фејкирањем издаје само себе , а Медведев Путина , државу и народ.

Мој Гене , ти си толики фан постао да више нису у стању ни да размишљаш.
:))
DSQ1964
16. mart 2022. u 11.15
Ma moj gene ti si toliki hejter postao da čak i u nečemu gde je veza očigledna ti je ne vidiš. Uzgubio si moć rasudjivanja od tolikog hejtovanja.

:))
Mexico1
(Trust_Nobody)
16. mart 2022. u 16.44
Kecmanovic utepao Beretinija...Bravo momcino!!
intriguePoruka negativno ocenjena. Pokaži

intrigue
16. mart 2022. u 18.44
ни сличено Гене , ни слично . мЛого је на тебе утицала дружба са јаранцом и осталим члановима Фан клуба . канда ти је доктор Нешовић хитном интрвенцијом одстранио пола мозга .
:))
frangipani
(>Catch the rainboW<)
17. mart 2022. u 22.25
Pa naravno. Zna se ko je uvek imao prodju i prioritet. Gde mecku svako malo testirati, to bi bila uvreda za njeno velicanstvno... Isto se odnosi i na govedo i onog drugog.
antologia
(svakog dana...)
18. mart 2022. u 04.25
Mečka:))) A šta je sa njom? I šta je sa „rodnim pravom”, samo muske i žene iz Ist Evrope maltretiraju:) Sjećam se Radvanske kada se zalila da ni aspirin se ne usudi popiti da smanji bolove u stomaku.
I apropo opet Mečke,: ovih dana sam čula njenog trenera Patrika Mouratoglou( valjda sam ubola ime) kako se pozitivno i sa velikim postovanjem izrazio o Novaku i teskoj odluci da odbije vakcinu. Upravo kaže da je Novak mogao da plati -kupi svoju potvrdu i da se za to ne sazna(sumnjam), ali da ova principjelna odluka stavlja oreol njegovoj licnosti i još nešto čime se izdvaja, ovog puta je reč o ljudskom kvalitetu

DSQ1964
18. mart 2022. u 05.45
https://www.novosti.rs/sport/tenis/1097594/nik-kirjos-rafael-nadal-najnovije-vesti-tenis-indijan-vels-lom-reketa-servis- kroz-noge

Kirga ocigledno pravio show protiv Nadala ali mu to nije pomoglo.
Na kraju zamalo detetu razbio glavu reketom, sreća sto je mali imao refleks i pratio šta se desava. To će naravno proći„jbga, Nik je nestasan decko tenisa”, da je to Nole uradio Twiter i svetski mediji bi doziveli kataklizmu i cunami u jednom
baka4
(radnica)
18. mart 2022. u 17.07
Evo upravo Kecmanovic poceo sa Fricom.Srećno
antologia
(svakog dana...)
19. mart 2022. u 19.38
nije prošlo, ali Momir je bas imao dobru igru i veliki napredak na jednom mastersu. Neka bude ponosan i nastavi još jače
antologia
(svakog dana...)
20. mart 2022. u 20.54
Ništa od titule. Nije lijepo, ali radujem se. Tejlor Fric, USA momak je prvi Amer koji je osvojio ovaj turnir. Igrao je srcano, pametno, agresivno. Zaista odličan mec. Rafi se treslo i juče u mecu za finale sa 18 godisnjim Špancem. Isto odličan mec bio, a junosa podsjeca na Rafu-bika iz mladjih dana. Nažalost bilo previše padova i neujednacenost u igri generalno. Momak obećava i najvaznije, nije izgubi zato što previše respektuje Rafu. Naprotiv, ni za suvu sljivu.
Rafa se zali na povrede, Fric je isto trpio nesnosan bol i nije to pominjao.
Istina je, iz mog ugla, Da Rafa nema force za veliki turnir i igre bez pauze sa mladim, jakim igračima. Ovo mu je bilo previše , a vjerujem da je sebe vidio sa pobjednickim peharom. Ovo je jedva podnio bez suza.
Hvala🙏✊
frangipani
(>Catch the rainboW<)
21. mart 2022. u 01.02
Opa! Divne vesti! Toplo se nadam da vise nikada ne osvoji ni jedan turnir. Ako ima pravde, tako će i biti.
DSQ1964
21. mart 2022. u 01.56
Pa dobro, Kecmanović izgubio od pobednika IW, nije toliki neuspeh. Fritz je jedan od boljih iz generacije „mladih”. moguć osvajač nekog od budućih GS-ova, odkicno je igrao ovde.
tifran
(nostalgicar)
21. mart 2022. u 11.49
I ja kažem nije lepo al se radujem što Nadal nije uzeo pehar.
Doduše ni to nema veze jer je sve izgubilo smisao.
Nije više bijeli sport nevino bijel već uzasno umrljan.
Cirkus koji je počeo na AO se samo nastavlja.
Medvedeva mi žao,bez obzira kakvo mišljenje o njegovoj odluci ima svako od nas pojedinačno.
Zamisli samo desi ti se da ostvariš dječački san,postaneš prvi na planeti i sve ti uprlja prljava politika tamo gdje nije smjelo da je bude.
Sad nam je valjda još jasnije da smo bili svjedoci ispisivanja najljepse istorije ovog sporta.
antologia
(svakog dana...)
21. mart 2022. u 12.41
da, da. Sinoć je Nadal, ako se ne varam, imao veću podrsku od ovog mladog Amera. Dao Rafa sve od sebe, bilo je nemogućih situacija, pa tek kuknjava kakao je hendikepiran problemom sa nogama, ali i protivnk je trpio bol i imao povrede i isto tako odgovarao snažno i drzao Nadala pod strasnim tempom sve vrijeme. I na 0-40 se vracao i osvajao svoj gem i imao vise brejk lopti i generalno vodjstvo u mecu. Možda je igrao mec zivota Fric, ali Rafa uopšte nije bio slab i los,kako se želi predstaviti. Manje ga serva isla, znaci, vidio šta ga čeka i nemir nije drzao pod kontrolom.
Hoću reći da je podrška Nadalu od elite u publici, a prevladavali su ( a to je jedan luksuzan turnir i po mnogo čemu ekskluzivan i po uslovima gdje se odigrava) znacila podršku poretku i jednoj teniskoj zatvorenoj hijerarhiji, a ne igracu i dobrom tenisu. Tomi Has je bio očajan zbog Nadala, kao i ostali, nisu ni krili da su im ocekivanja promasena i bolna. I Nadal je govorio u smislu zahvalnosti za nivo, moral, pravila, ogromnu podršku tenisu od svih tih tamo dripaca, za šta se i on zalaze (a NOle sve to rusi i kontrira)Dosli su da ga promovisu u kralja i cara teniskog( sve u odsustvu Novaka… VELIKI CORAK!!!!!!!!!!!!
Ps., pa možda ste čuli kako je Nadal mijenjao žreb i raspored u prvom kolu, igrao golf, pa nije stigao na mec. Otkrila ga Hantucova, koja je vodila konverzaciju na terenu poslije meca. Malo bio blam..pa kao, toliko mu se može oprostiti, nije on bilo ko.
frangipani
(>Catch the rainboW<)
21. mart 2022. u 17.37
Nema tu šta lepo ili ne. Ako ima pravde, svima nama ovde je u interesu,
kako patriotskom tako i ljudskom, da želimo da Raf i Fed vise nikada ne osvoje ni jedan turnir pa kako god. Takođe vazi i za Sere.

Previse toga se promenilo i otezalo nam zivote, toliko nenormalnog da se covek pita ima li kraja. Hajka na sve sto je rusko, od macke preko pisaca, umetnika, sportista, običnih ljudi... Dolgopolov se dohvatio oruzja, ode da ratuje... I meni zao Medvedeva. Ni u najcrnjem snu se nije ovome nadao dok je davao izjavu da će igrati za sebe, svoju zemlju i familiju. Nadam se da će nasi teniseri ostati postedjeni lova na vestice. Ne znam šta vise da kažem, ovo ništa ne valja.
frangipani
(>Catch the rainboW<)
21. mart 2022. u 18.14
geriatrikus
(zvakac karamela)
21. mart 2022. u 21.38
>>... Nadal's symptoms described match myocarditis and pericarditis, both of which have spiked since 2021 when Covid „vaccines” became available. These and other heart ailments have been listed among nearly 1300 side effects of one Covid vaccine.

A wave of on-field heart attacks swept the sporting world in 2021 resulting in several deaths. Recently, Australian cricketing legend Shane Warne died of a heart attack and former Essendon full forward Matthew Lloyd suffered from Bell’s Palsy.

At this year’s Australian Open tennis tournament in Melbourne, the Australian government deliberately lured the unvaccinated Novak Djokovic to Australia in order to expel and publicly humiliate him in order to intimidate unvaccinated Australians.

The vaccinated Nadal won the tournament. If Nadal’s chest pains and breathing difficulties are indeed adverse reactions to a Covid „vaccine”, then the consequences of a literal deal with the devil are plain for all to see.<<

frangipani
(>Catch the rainboW<)
21. mart 2022. u 22.27
Svakako da mu ne želim ništa loše po zdravlje niti ikom zivom na ovom svetu. Ipak, nekako mislim da je on smuljao potvrdu, a da mu se slosilo od nečeg drugog.

Što se Sejn Vorna tiče, covek je neuredno živeo. Pusio, pio, trosio žene (trojke i sl), sigurno koristio i Vijagru, loše se hranio sto je opste poznato. I ako je uzeo buster pa otisao na Tajland da tamo partija sa ortacima, možda je to samo doprinelo tuznom kraju, ko da zna.



https://tinyurl.com/msstsmp7
DSQ1964
22. mart 2022. u 03.28
Možda je i taj Ausralijski Šejn umro od autoerotskog zadavljivanja ko i onaj Kill Bill David Caradine?😅 What happens in Thailand stays in Thailand.
Većina se ovde međutim baci sa 9-og sprata svoga konda, pošto su ga prvo prepisali Tajlandjanki.😁
DSQ1964
22. mart 2022. u 11.13
https://www.novosti.rs/sport/tenis/1099164/novak-djokovic-najnovije-vesti-rafael-nadal-tenis-atp-rezultati-rafa-povredje n-stres-fraktura-rebara-pauza-nekoliko-nedelja-rolan-garos-pripreme

Nadal zaradio „stres frakturu rebarca”😅
Baš sam se pitao kako će on da izvede ovo sada sa RG-om. Normalno Rafa tempira svoju formu da ne kažem dopingovanje RG-u i sve je pidredjeno tome, cela godina. Sada, s obzirom da je znao da od Noletovog učešća u Australiji neće biti ništa, što zamalo da mu se izjalovi, sve karte je bacio na AO i isplatilo mu se. Međutim sada mu RG dodje nešto kao Wimbledom kada je fizicka i psi’ička spremnost u pitanju a tamo Rafa nikada nije pružao ništa zapaženo. Dobro, RG nije trava nego šljaka ali ipak, živo me zanima kako će Rafa da poveže 6 meseci igranja na vrhuncu kada to nikada ranije nije uspevao.
antologia
(svakog dana...)
22. mart 2022. u 19.34
pa, znaš kakao- na iskustvo i uticaj «gama zraka na cudovisne nevene„🤪 Pomalo je tužno, čak degutantno gledati mu ostarjelo lice, kao botoks kada se omlohavi, meni i njegovo tijelo starije djeluje nego kod mnogo starijih tenisera, Federera prvog, a Rafa je pravi atleta i toliko uvjezban, a opet sve se raspada. Nešto ne štima.
Obično to ne gledam i ne zanimam se, ali ne mogu da ne primjetim da mu žena, od vjencanja, nije vidjena na terenu. Ono jest korona bila i tako, pa sto je sada nema. Sestra i otac. Ne znam.
Majami ne igra, naravno, a vidjecemo Paridji.
Nole će u MC👍”
intrigue
22. mart 2022. u 20.25
не лупај Гене , Рафа је увезо 3 ГС 2010 -те ...Френч опен , Вимбледон и УС опен .

ништа ту нема чудно . дуга пауза , после које је играо доста (колико је оно имао победа за радом у овој години , јел беше преко 20 ?) , а родни лист све жући .
због умора је одавно отказао Мајами . није било шансе да састави та два турнира .

Mexico1
(Trust_Nobody)
22. mart 2022. u 20.42
Puklo mu rebro al u qurcu...Gluma za malu decu
DSQ1964
22. mart 2022. u 20.45
Ma ti lupaš ko Maxim po diviziji bre, čuj uzo 2010 godine!! 🤣 Uzo al bio je 24 godine i Nole se još nije ni pojavio na sceni. Sad ćeš reći pojavio se, em je već počeo da igra profesionalni tenis, em je čak i osvojio već GS, pa da ti nacrtam ko retardinju, nije se pojavio kao najbolji svih vremena sa serijama od 40 i vise pobeda u nizu….kad se već to desilo, i sa Rodjom i dalje aktivnim i Noletom grabeći u patikama od 7 milja da ih stigne Nadalj je morao da koncentriše špricanje samo na Pariz i taj deo sezone.
Kapiš?
Jesus Marija!!
🙄
DSQ1964
22. mart 2022. u 20.55
A da znaš da sam se mislio da li će neko pametan da napiše „pa imao je Nadal više od jednog GS- 2010-e” kad ono eto, ti si taj.😅
frangipani
(>Catch the rainboW<)
22. mart 2022. u 22.30
dsq,
ti imaš vise iskustva sa dogadjanjima tamo u koje su ukljuceni beli muskarci i lokalne zenske. Ovaj mucenik sa samo 52 godine i vredan 50 plus miliona AUD, sa troje zdrave i prave dece iz prvog braka i uglednom karijerom sportske legende, mogao je da živi još 30 godina i ima najbolju lekarsku i svu ostalu negu, da jede najbolju i najkvalitetniju hranu i, ostavi za sobom kakva dobra dela. Dan pred odlazak na onaj svet isao je kod snajdera da naruci odela, a uvece narucio maserke. Šta su mogla njih trojica ili cetvorica matorih muskaraca da rade na Tajlandu osim da se zanimaju sa maserkama, picem i hranom. Sigurno nisu dosli tamo da posecuju spomenike i muzeje. Sve ima svoju cenu, a srce koliko izdrzi.

antologija,
sva trojica su imala izbore ulazaka u brak kao direktnu posledicu ovakve sportske karijere. Vrlo zanimljivo za posmatranje i analizu. Fed jako mlad upao u vezu i oslonio se na ženu za sve zivo, stigla deca i to je to. Raf imao dugacku vezu i morao da ispostuje, bila je sramota da još cekaju. Nole takođe morao da ispostuje dugu vezu plus trudnoću, doteralo cara do duvara, šta je mogao. Oni nemaju vremena za provode, a ako ih dohvate starlete, od karijere ništa. Ovako su makar sa proverenim ženama tako da sto im je, to im je. Ne može se sve.
frangipani
(>Catch the rainboW<)
22. mart 2022. u 22.40
Vest dana: Es Barti zavrsila sa tenisom. Veliki respekt za nju. Odlucila je da se povuce i živi zivot kako njoj odgovara. 25 godina, skoro 25 miliona usd od nagrada plus još koliko od sponzora, sagradila kucu u kraju gde je odrasla, ima verenika golfera i to je to, zavrsila posao.
intrigue
22. mart 2022. u 23.28
нисам ја сигуран ко је овде ретардињо , ти или ја . ко је написао :„Rafa da poveže 6 meseci igranja na vrhuncu kada to nikada ranije nije uspevao.” , јел Ја ?

напиши лепо , никад није успевао „откако се Ноле појавио на сцени” , а не „никад раније није успевао” ,(од 2011-те) , па онда глуметај паметњаковића ако ти неко одговорио као што сам ја .

шта је поента , да се почео дрогирати тек онда кад се Ноле појавио на сцени ...или да је то успевао и пре те 2010 -те ?

пс.
и опет иде логично питање како Надал није успевао да повеже 6 месеци играња на врхунцу ...кад је , рецимо , 2017 те играо финале у
Аустралији и освојо Париз и Њујорк ...или 2019 -те кад је играо финале Аустралије , освојио Париз , полуфинале на Вибелдону и освојио Њујорк ?
јел се тад Новак појавио на сцени ?
или је то што је урадио недовољно и не оповрграва тврдњу да 6 месеци није играо на врхунцу ?

псс.
Гене , немо се љутиш , али много сереш и много глуметаш да си паметан...безуспешно , наравно .
:))))

DSQ1964
23. mart 2022. u 01.38
pa gene, nisam mislio da treba da ti crtam, izvini. mislio sam da će i oni najgluplji shvatiti šta sam hteo da kažem ali ocigledno sam se prevario, kažem još jednom, izvini.
i rodja i rafa su, od kako se Nole „pojavio” (if ya know what I mean gene ;)) profitirali samo onda kada Nole nije igrao zbog ovih ili onih razloga. pod uslovom da Nole ove godine normalno ucestvuje na GS-ovima ne vidim kako će Rafa uspesno da sastavi 6 meseci igre na vrhuncu.
DSQ1964
23. mart 2022. u 02.00
Frangi, to „maserka” ima kod tebe kao neku negativnu kanotaciju, osecam?:))
Ja idem na masazu jedno 3 puta nedeljno, svaki put posle teretane idem na „strong” masazu, to mi dosta opusti misice i ne osecam se onako previse zategnuto. Masaza kosta 7 evrica ali vredi sve pare!
E sad ima ovde jedno minimum 50 raznih „nijansi”masaza, ako ne i vise, od kojih sam ja probao jedno 25, tako da kad kažeš „masaza” to je ovde mnooogo sirok pojam. Presirok!

Ali generalno gledano neko ko ima 50 M dolara može sebi da priusti šta god hoće na bilo kom delu planete. Znaci ja da imam 50 M u sred Nis ima da imam tajlandsku „masazu” sa, ako hoću, 5 rođene Tajlandjanke i ne moram za to uopste da dolazim ovamo.
Mislis da taj nije mogo da ode u Serfis Paradajz tamo kod vas na Zlatnoj Obali i radi sve to za šta je dosao ovamo? Naravno da jeste.
Tako da ja ne vidim krivicu Tajlanda ako je uzrok njegove smrti „izivljavanje”...mada nisam uopste upoznat sa slučajem nego pricam onako generalno.

Ovde za 150 dolara možeš da narucis ubistvo i za još 500 dolara da podmitis policajce da ti napisu kakav hoćeš raport o umrlom licu i zavrsis slučaj tako da ja to uvek gledam iz te perspektive. Da neko umre od previse sexa ili što se prejeo Vijagre, ne znam ali mi to nekako ne pije vodu.
Mada sa druge strane znao sam lika u Sveckoj koji je umro od jela i pica. Taj je isto bio milioner i stalno je jeo po Mishelin restoranima, mislim njegove seanse prezderavanja su trajale satima, uzivao je u tome, na kraju je „puko”, toliko se utovio da srce nije izdrzalo teret.
Sve je u balansiranju ;))
intriguePoruka negativno ocenjena. Pokaži

intrigue
23. mart 2022. u 10.37
Купи ти Гене блок за 4 разред па сам себи нацртај , бар 20-сетак пута , да је оно што си написао ретардирано .
Ваљда ћеш после 20 -тог пута сватити зашто .

Ако напишеш да Надал никад раније није успевао да 6 месенци игра на врхунцу , да би нам доказао како се он дрогира , онда једноставно ниси у праву .

Ниси у праву зато што је Надал успевао да игра „на врхунцу” и целу годину , а не 6 месеци .

Ово је прилично јасно за разумети .

И , ајд нек те ђаво однесе што си одвалио , није ти први пут , а то је овде постао стандард .
Већ што си покушао да се извадиш са „отакако се Ноле појавио”.
А Надал играо 2017 и 2019 „на врхунцу” целу годину .

Аргументи , аргументи ...
DSQ1964
23. mart 2022. u 12.10
Gene bre zamoran si ali sam siguran da to slušaš sigurno svakodnevno
:))

Ukratko, 2017 Nole je bio povredjen i Nadal je naravno igrao na vrhuncu, da Nole nije bio povredjen igrao bi mojega na vrhuncu….ali to sam valjda negde pomenuo ranije da i Rodja i Rafa mogu da budu na duzem vrhuncu od 3 meseca i jednog GS samo ako Nole ne igra? Možda ne baš tiim tečima da ti nacrtam da bi ti razumeo ali siguran sam da ostali koji čitaju su skapirali.
2019 Nole uzeo AO, Rafa RG, Nole Wimbli i Rafa valjda US Open, jeste i valjda na Wimbliju dogurao do četvrt ili polufinala na Wimbliju ali se ipak rne može reći da je bio na samom „vrhuncu”, ne?
Ili može?

Retoričko pitanje, znam da ćeš ti sve da okreneš da bi bilo po tvome pa i da ne vidiš vezu i kada je ćorav vidi.

:))

frangipani
(>Catch the rainboW<)
23. mart 2022. u 17.46
dsq,
covek je imao posete doktoru pred put i zalio se na nelagodu u grudima. Neki komentarisu da je imao buster pred put. Ko će ga znati. Ono sto znam je da mnogi belci putuju na Tajland da uzivaju u masazama sa hepi endings i generalno bahanalisu za male pare. Tuzna eksploatacija siromasnog stanovnistva (dece, muskaraca, žena, trans i td) je na zalost postala deo lokalne „kulture”.
intrigue
23. mart 2022. u 19.19
аха ...Ноле 2019 те освојио 2 ГС , на 2 играо полуфинале , а на последњем 4 коло ...и он је те године био „на врхунцу” ?
а Надал освојио 2 ГС , на првом играо финеле , а на 3 полуфинале...и није те године „био на врхунцу” ??
или можда јесте , шта ти мислиш ?
ти мислиш да није , знам . мало бре , недовољно за бити на врхунцу .
:))

пс.
чекај , а кад је оно Надал био повређен , а Ноле те исте године „на врхунцу” ...то нема никакве везе , није битно , јел тако ?

:))
intrigue
23. mart 2022. u 19.19
аха ...Ноле 2019 те освојио 2 ГС , на 2 играо полуфинале , а на последњем 4 коло ...и он је те године био „на врхунцу” ?
а Надал освојио 2 ГС , на првом играо финеле , а на 3 полуфинале...и није те године „био на врхунцу” ??
или можда јесте , шта ти мислиш ?
ти мислиш да није , знам . мало бре , недовољно за бити на врхунцу .
:))

пс.
чекај , а кад је оно Надал био повређен , а Ноле те исте године „на врхунцу” ...то нема никакве везе , није битно , јел тако ?

:))
DSQ1964
23. mart 2022. u 22.32
Pa nije reč o Noletovom vrhuncu nego Nadalovom.
Ako nisi primetio
:))
DSQ1964
23. mart 2022. u 23.25
frangipani
(>Catch the rainboW<)
23. mart 2022. u 17.46
Ono sto znam je da mnogi belci putuju na Tajland da uzivaju u masazama sa hepi endings i generalno bahanalisu za male pare. Tuzna eksploatacija siromasnog stanovnistva (dece, muskaraca, žena, trans i td) je na zalost postala deo lokalne „kulture”.<<

Ja bih rekao da ti imaš malo izvitoperenu sliku sveta zasnovanu na neoliberalnoj propagandi vidjenoj u „dokumetarnim” emisijama militantnih lezbejki koje mrze muskarce iz dna duse, a posebno bele muskarce.
:))
Ili si bila ovde zadnji put pre 20 godina?

Generalno (opet) gledano svugde gde ima „siromasnog stanovnistva” ima i eksploatacije istog. Mislis da toga nema u Srbiji?
Najvecu bedu ja sam video u Americi, mnogo veću nego ovde, pa mislis da tamo nema svega toga? Jel si bila nekad u Las Vegas? Ja jesam. Pa nema mnogo razlike od Pataje(pre Covida) jedino sto u Vegasu kurva kosta 300 ili 500 dolara a u Pataji možda 100 dolara. Ali ako imaš para i merak nema cenu, možda volis plavuse a ne azijatkinje, onda gde je problem?

Svet se menja, Azija pogotovu. Tajlnad od pre 20 godina i danas uopste nije isti, čak je neprepoznatljiv. Niti je ovde vise jeftino, niti ovo možeš da zoves trećim svetom jer bih mogao da nabrojim Evropske zemlje koje imaju losiji standard i uslove zivota, pa čak i Pataja već godinama pokusava da opere taj pecat Diznilenda za muskarce i po svemu sve vise i vise lici na neki Benidorm u Spaniji nego na ono po cemu je poznata. A Covid je posebno promenio tu sliku jer od jednog od najposecenijih mesta na planeti preko noćije postao grad duhova, 80% „establishmenata” je zatvoreno i nema bas neke shanse da se bilo šta promeni u dogledno vreme.

Tako da to o cemu ti pricas su neka ubeđenja koja nemaju bas mnogo veze s mozgom. Malo imaju ali ne mnogo.

A za tog vaseg lika, kažem, stvarno nisam upoznat, ne znam čak ni ko je on, niti me pa zanima ali ljudi umiru od svega i svačega, dosla mu je smrtna ura i zašto bi on bio izuzetak i pobegao od nje? Nema bezanja.

frangipani
(>Catch the rainboW<)
24. mart 2022. u 17.31
dsq,

ono sto znam iz najblizih izvora (ima ih vise) nije za ovo mesto tako da bolje da mi ne pricas bajke. Ako kažem Tajland, nema potreba odmah navoditi kako i u Srbiji i kojekuda ima to i to.

Pomenuti preminuli je bio kriketaska legenda, najbolji spinner u istoriji sporta. Kad zavrti, jako teško je odbraniti takvu lopticu. Kriket ne pratim ali, coveka je sve ove godine bilo dosta po medijima tako da je bilo nemoguće ne znati stogod o njemu. Što se tiče tog odmora za ortake na koji je posao, uradio je kao i 99% muskaraca sto bi: prvo vece narucio dve maserke. I sledećeg dana vise ga nije bilo.
DSQ1964
24. mart 2022. u 23.29

Pa ja smatram za sebe da sam prilično obavesten o svetskim dešavanjima ali priznajem ništa ne znam o „kriketaškim legendama” jer u delovima sveta u kojima se ja krećem kriket ne postoji. Nema ga na mapi uopšte, razumeš?
Mislim ne pratim ni „američki fudbal”, kako oni zovu njihov ragbi ali sam čuo za Tom Brady-ja jer Američki mediji imaju jak prodor u svetu, kao što znamo. Australijski i Indijski i Pakistanski mediji, gde se dosta igra kriket, nemaju tu moć…..tako da ne znam zašto bih trebao da sam ikada čuo za tog lika?

Što se Tajlanda tiče nisam ni mislio da te bilo šta ubeđujem i pričam ti „bajke”. Ti veruješ u ono što želiš da veruješ i šta ja tu mogu? Ja samo živim ovde i prenosim ti ono sto ja znam i ono sto ja vidim.
Kao sad ti meni da pričaš kako je u Australiji a ja ti kažem, ajde ne seri, znam bre ja iz najbližih izvora.😅
Smešno, zar ne? Meni mnogo!

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.