Diskusije : Tenis

 Komentar
Da li je moguće?
baka4
(radnica)
14. januar 2022. u 02.03
Da mu je ovaj smrad ponistio vizu?
DSQ1964
14. januar 2022. u 02.10
Izgleda da jeste.
lucky_luke
(Genije)
14. januar 2022. u 02.18
zgleda da je federalni zakon o izuzecima promijenjen dok je nole bio u avionu:

https://tt.tennis-warehouse.com/index.php?threads/australias-home-affairs-covid-website-changed-after-djokovi cs-flight.716763/

ne mogu da nađemtrenutno ali bili su ostavljeni i sluzbeni podaci i da je stotine hiljada uslo u australiju na osnovu izuzeca a preko hiljadu samo u decembru.
intrigue
14. januar 2022. u 02.21
Не изгледа већ јесте 100% . Маму им јебем кенгурску , пиргаву , ружну .
Највероватније иде Нолетова жалба на одлуку , али колико то пије воде , колико ће добити на времену ?
Да ли му се исплати ? Можда да избегне 3 године забране , можда би то сад било најважније .
intrigue
14. januar 2022. u 02.27
Ко зна шта је за њега боље у овом тренутку , озбиљан је ово стрес , можда би било боље да се врати кући првим авионом , него да још недељу дана преживљава све из почетка .
Kraj_Sveta
(socijala)
14. januar 2022. u 02.45
Nije zakon promenjen dok je Nole bio u avionu.Proverio sam i uporedio drugog dana posle njegovog dolaska, kad je Morison nešto pricao, kao može u Viktoriju, a ne može u Australiju. Nikakve razlike nije bilo i oba sajta su imale na listi razloga za medicinsko izuzece pozitivan test na kovid u zadnjih 6 meseci.
Ja sam ocekivao ovako nešto, skoro prizeljkivao kad se nije zavrsilo u ponedeljak.
Evo zašto: Ovaj turnir vise nikom normalnom nije važan. Ni Noletu. Bio bi mu važan kad bi sigurno mogao da osvoji, li u ovoj situaciji je jako teško, zbog netreniranja, pritiska.
Zato, neka ovi pokazu kolika su djubrad. I to su i uradili i to opet nespretno. Kakav interes narodnog zdravlja? Pa, to niko više ne veruje, jedino možda mentalno zdravlje ozija koji ga mrze, pa su sad mirniji, jer je opasnost otklonjena.
Ne znam šta će Nole preduzeti. Voleo bih kad bi odlucio da se naganja sudski sa njima, j ebes tenis, izgubilo je svaki smisao, još onog 6. januara. J ebes rekorde, uzece 21. na Roland Garosu, a i ne mora.
lucky_luke
(Genije)
14. januar 2022. u 03.31
https://www.abc.net.au/news/2022-01-14/novak-djokovic-updates-blog-visa-decision-alex-hawke/100755958

„But the question that must arise is, was the policy changed on the 6th January targeting just Mr Djokovic?”
DSQ1964
14. januar 2022. u 04.16
Polako, ćeraćemo se još….mislim da je Nole bio spreman na ovo. Oni njegovi advokati deluju baš ozbiljne baje i mislim da su mu predočili mogućnosti i najverovatniji ishod. Ne verujem da će Nole sesti u avion i otići, važno je da se pojavi na terenu jer to je ono sto su od početka želeli da spreče i to bi bila još jedna politička pobeda.
Da mu ovo sve ometa pripreme i mentalno utiče na njega je činjenica i čak i da može da igra plasim se da je osvajanje ovog AO nemoguća misija ali odavno o sportu vise nije ni reč tako da više sportski uspeh i nije tako bitan.
ExoduSsPoruka negativno ocenjena. Pokaži

ExoduSs
14. januar 2022. u 07.44
Previse je ovo. Previse. Videcemo kako će se sve zavrsiti ali u ovom trenutku ovo je mnogo maltretiranja za Novaka.

Mislim slazem se sa vama da su promenili pravila da s*ebu Noleta, ali moramo se objektivno pitati šta je Novok hteo da trazi dole nevakcinisan? Ja nisam znao koliko je Ausatralija s*ebana, al Nole i njegov tim su morali znati u šta upadaju.

Australijanska javnost je protiv Novaka. To je ogroman problem. Veci od toga šta vlada radi. Novak bi imao probleme da nisu promenili pravila i da su ga pustili da igra.

Jbg. Zao mi je šta se desava i skoro da mi se place.
ExoduSs
14. januar 2022. u 07.48
Isto ne razumem ovaj je*eni zakon. Čak i ako ovo prođe za Novaka i dalje mogu da ga deportuju, pa u pm.

Mislim ako ova zalba prođe, Novak mora da leti nazad. Nema tu vise šta da se trazi dole.
saam
(staklar)
14. januar 2022. u 08.08
Нолетов рекет, к’о Гаврилов пиштољ, узбунио планету.
saam
(staklar)
14. januar 2022. u 08.13
Питам се само, због чега им је ТОЛИКО стало да га се отарасе, на утакмици Реал-Барселона, сто хиљада„ вакцинисаних” душа.
xzy
(ing)
14. januar 2022. u 08.31
Kakav interes narodnog zdravlja? Pa, to niko više ne veruje,

--------------------------------------

nazalost, prilično sam siguran da 80% autralijanaca misli ovako. Ugrozava nam sigurnost jer nije vakcinisan. I 80% kanadjana bi i sl. Ne možeš ti to dokazati. Malo ljudi misli svojom glavam a pustaju fino CCN i sl da misle za njih..
KAžem nazalost
Mexico1
(Trust_Nobody)
14. januar 2022. u 08.31
Kako drugacije da nameste da ga nadal ili pederer prestignu….Cisti fasizam u najjacem stanju 😩
Kraj_Sveta
(socijala)
14. januar 2022. u 08.55
Samo oni izuzetno glupi Australijanci misle da je to zbog njihovog zdravlja, da ih vlada stiti. Ne bih u procentima, ali ne treba ni zanemariti procenat izuzetno glupih ljudi.
Ostali jednostavno veruju u kampanju koja se vodi u stampi jes od 2008. Kad god su mogli, mediji su pisali negativno, a i kad su morali da hvale, provukli bi neku recenicu sa „ali”. Još kad ih takva jedna ekstremno negativna licnost zaj ebava, jer su oni bili zatvoreni, maltretirani i morali da prime vakcinu, a on dosao bez vakcine,eto pakosti. Ima tu i nekih, možda vise nego što se misli, koji misle svesno ili podsvesno kao on, ali im je krivo što ne smeju da kažu.
Naravno, ako Morison i banda dobiju izbore ove godine, a nije bilo nikakvih sansi pre ovoga da se to desi, moracu da promenim mišljenje o procentu glupaka.
ExoduSsPoruka negativno ocenjena. Pokaži

ExoduSs
14. januar 2022. u 09.02
Vidim ovde nikakva kritika na racun Noleta nije dozvoljena. Niko ovde ne želi da svati da možeš da kontrolises samo sebe i svoje odluke, ne svet oko sebe.

Kraj_Sveta
(socijala)
14. januar 2022. u 09.25
U cemu je problem?
Da ga kritikujem sto nije mogao da predvidi da će ovi sve da učine, mimo svojih zakona, pravila, propisa, pa i moralnih normi i urade mu ono sto su uradili?
On je svoje uradio sve regularno, dobio vizu po propisima, nije veslao do Australije, nije tražio azil.
Nije hteo da se vakcinise, imao je razloge za to i sve vise se pokazuje da je u pravu. Da se vakcinise nepotrebno, iako se pokazalo da mu se organizam efikasno brani od virusa? Da ugrozi svoje zdravlje potencijalno, da bi osvojio još jedan slam i zadovoljio vas koji ga kritikujete kad god mozete, kao da vama nešto duguje? Da ne bi prenosio virus ovim desetinam hiljada zarazenih dnevno?
Jedin, tačno da je trebalo da bude pazljiviji kod tih formulara, ali ja ne sumnjam da se do sada i on, i ostali sportisti, pa i običan svet provukli sa tim sitnim greškama i nikad nije pravljena frka. Ja znam da bar jednom jesam i to su primetili i sve je prošlo sa „no worries, mate”.
ExoduSsPoruka negativno ocenjena. Pokaži

ExoduSs
14. januar 2022. u 09.42
Problem je u tome sto smo pri kraju sveta, pri kraju zdravog razuma. Novaku ubijaju karakter. Mi ćemo ga svi ovde voleti do kraja, a vecina će ga mrzeti. Zapadni svet je odlucio da oni što ne žele da se vakcinisu da su neprijatelji i mislim da je Novak trebao da zaobidje tu borbu. Mogao je, i odlucio se za ovo.

Zar je vredno rizikovati da budes najbolji teniser svih vremena zbog vakcine? Zar je vredno da dozvolis da se vecina zapada sladi ?

Ne znam ljudi, ali mnogo je gluposti ovde uradjeno, mnogo. Na kraju će Novak nepravedno da najviše plati. Platice ATP poenima, platice gubljenjem para, platice gubljenjem podrske koju je tako teško sticao kroz svoju karijeru. Zbog čega? Zbog jedne boce koju je mogu da fejkira bez ikakvih problema.

ExoduSs
14. januar 2022. u 09.46
Ceo Novakov tim je vakcinisan, svi u Australiji bez problema, a Novak!? Ponavljam hiljaditi put - nisam za obavezne vakcine nikako - al Novak ne mora da gleda daleko od sebe. Samo pogledaj svoj tim! Svi vakcinisani covece i svi u Australiji bez problema. Šta Novak glumi? Bori se s vetrenjacama?

krajputas
(mama taksista)
14. januar 2022. u 11.14
„Rules are rules”, znamo ko ima VIP docek u Australiji a ko trune u izbeglickom logoru https://www.wsws.org/en/articles/2000/01/nazi-j17.html
Mexico1
(Trust_Nobody)
14. januar 2022. u 11.21
Oni ne mogu da budu losi koliko Novak može da bude dobar i zdaba im sve….Uz Novaka sam 1000%….Ima covek svoje JA i razmišlja svojom glavom.Yebes i gs i poene i sve.Treba da se vrati i ostavi tenis , nek rade šta hoće…Svi znaju ko je GOAT za sva vremena.

Odavno je sve politika , uprljali su i ono malo sportskog duha u ljudima….Živeo NOVAK DJOKOVIC!!!
ExoduSs
14. januar 2022. u 12.10
Kako brate da je*es grend slemove, poene i pare zbog vakcine? Kako? Ajd da hoće da mu odseku ruku pa da razumem sve ovo. Kako sam protiv svih? Zašto sam protiv svih? Tvoj tim je vakcinisan, ogroman procenat tenisera je vakcinisan, u državu u koju ides vlada tiranija i diktatura.

Ako ćemo revolt, revolucija mora da se isplanira, trebaju saveznici, treba podrska.

geriatrikus
(zvakac karamela)
14. januar 2022. u 12.26
Новак је ово давно побиједио. И спортски и људски. Његов случај на најпаведнијем суду на коме су наши случајеви свакодневно анализирани је чист. Ако је и било неких мрља које сви имамо, аустралијски министри, премијери, колеге тенисери(неки), његови сународници(неки) су добровољно преузели, тако да је Новакова душа чиста и мирно може да се врати својој породици, да загрли своју дјечицу и супругу, своје родитеље.
Ја знам да људи све гледају кроз ту његову јебену титулу, али је ово Божије провиђење и благослов.
Треба бити стрпљив и сталожено прихватити злодјела према себи, нормално урадити све што је у твојој моћи да се неутралишу, али не паничити, а резултати таквог дјеловања су невјероватни на дуге стазе.
Само полако.
Blafonja
(Bice Bolje)
14. januar 2022. u 12.54
Novak pokusava da vam otvori oci, a vi vidite kako ćete i na koju stranu ćete se prikloniti... On je svoje odradio, ostalo je do nas.
Mexico1
(Trust_Nobody)
14. januar 2022. u 12.56
Ubeđen sam da nije on terao svoj tim da se vakcinise , svako ima pravo da donosi sopstvene odluke , on je doneo svoju i tacka…..Prece je zdravlje i zivot a sve ostalo je sporedno zar ne ??
Da su to vakcine koje smo primali pre 50 god. Poput BSG , boginja itd koje su ispitivane po 10 god pre upotrebe pa da covek kaže ok , a ovo napravljeno 7 nekih vrsta za manje od po godine….Hvala ali ne hvala.Neželim da budem ničiji pokusni majmun.Hvala ali NE hvala!!
Evo ubio me Bog ako se danas više ne zarazavaju i umiru ovi koji su vakcinisani i to sa sve 3 ili 4 doze i boosterima nekim.Ako vam to ništa ne govori onda ne znam o cemu vise da se raspravlja 😩
Ajd sad udrite slobodno , bas ću se nasekirati😅

SMRT FASIZMU I SATANISTIMA !!!
geriatrikus
(zvakac karamela)
14. januar 2022. u 13.21
Нано жилетићи показују, а тек ће показати своје дјеловање. Колико ће њих доћи у Томићеву ситуацију на овом турниру?
Слијепом џаба показивати, глувом говорити. Добро кажеш Мексико, ако је до јесени страх чинио своје и варао поштене људе, овима који и сада падају на заштитничке моћи боца(није то вакцина) нико помоћи не може.
Треба их оставити у њиховом свијету и пазити да нас њихово погубно дјеловање што мање дотакне.
chavez
(Србија)
14. januar 2022. u 13.41
хе хе ево и Председник одбрусио фашистима. Смрт фашизму!
То што је понизио ове фашисте му је боље од било које титуле.

https://www.politika.rs/scc/clanak/497037/Sport/Tenis/Zašto-maltretirate-Novaka-porodicu-i-naciju

Tubby
14. januar 2022. u 14.06
Oj Melburne, varoši daleka,
Mèko zāla, tamnico čoveka,
Ko te tako nesrećno napravi,
Tminom sijaš plašiš i na javi.

Gradila te ruka robijaša,
Od zla oca i još gore majke,
Zlobom dišeš, onako britanski,
Svakim danom smišljaš nove hajke.

Da ti našem tiću lomiš krila,
Div junaku i sportisti veka,
A u duši dečku vrogolanu,
Koji neće vakcinu da čeka.

Ti ministre ološu glibavi,
Što ni kozlić preskočio nisi,
Na mikrofon laješ bez prestanka,
Sve da laži posluže sad svrsi.

Menjaš propis, u mutnome loviš,
Da se prostom puku ti dodvoriš,
Rejting ti je od istine draži,
Represijom ti se sad ponosiš.

Nahuško si milione ljudi,
Ko čopore krvi žednih pasa,
Za samilost i pravdu ne haju,
Ko da tamo živi viša rasa.

Korona ih u crno zavila,
Kroz svakakve prolazili muke,
Sad je njima na penalu Nole,
Da ih spasi svekolike bruke.

Da pokažu snagu sad državnu,
Sistem pravni, uređeni, snažan,
Koji služi narodu na polzu, gde će „kengur” opet biti važan...

I nek bude kako mora biti,
Neće Nole niotkoga kriti
Da bi rado onog Rafu delj'o
Baš zbog toga što je ovaj kenj'o,

Da je propis za sportiste važan,
I da papir ne sme biti lažan,
Pa se pitam što je strejtaš takav,
Mada ne bih sa njim da se akam...

Nego Nole da ga muški dere,
Pa da posle španski džipsi sere,
Kako Nole nije proš'o mere.

Mere zdravlja i ostala sranja,
Nek propišu i bostana branja,
Da je uslov za ...enu vizu,
Sad su sve to gluposti u nizu...

A vi sise, teniseri vrli,
Što želite da vam narod hrli,
Blede li ste kopije Noleta,
Nek vas čeka njegova osveta...

Neka bude u srcu Pariza,
Na Garosu, u Rafinoj kući,
Gde će Nole s' ušatim u ruci,
Kratko reći, ćao palim kući!!!

A kad boing za Dorćol poleti,
Neka skine masku tad sa lica,
I zapeva onu našu staru,
Makar nikad da ne pređe „baru”
„ Ne može nam niko ništa,
Jači smo od sudbine,
Moogu saamo da nas mrrrze,
Oni što što nas ne vooolee eee ee...”

** Ova rodoljubiva pesma je pisana pred deportaciju, na Sv. Vasilija.
*** Napisano odražava stavove pesnika, produžene ruke naroda serBskog.
neshy
(fisherman)
14. januar 2022. u 14.16
Potpuno podržavam Novaka sto neće da se vakcinise (ja I cela moja porodica smo vakcinisani po nekoliko puta)
Novak je odavno pokazao da je „malo drugaciji od nas ostalih” I on sigurno ima svoje opravdabe razloge zašto neće vakcinu. Pa on ni jede kao ostali svet zašto bi onda ubacivao nešto drugo nepoznato u svoje telo da mu narusi sistem sa kojim je I stigao tamo gde je sada
neshy
(fisherman)
14. januar 2022. u 14.33
Lol za izjavu ministra za migraciona prava. „Ukidam vizu na bazi interesa javnosti” Navodno da je rekao da je Djokovic radio kako treba ali da je trenutna situacija u javnosti takva da mu mora ukinuti vizu

E sada ne govori ko je stvorio ovu situaciju u javnosi ako je Djokovic radio sve po zakonu. I prije dolaska, I po dolasku I nakon oslobadjajuce presude suda.
Mogu oni njega vratiti ali neće se ovo tek tako zavrsiti. Previse su zla uradili da se bas tako zavrsi
Volio bih da se taj GS izmjesti iz AU I da se igra gde će politika imati manje javnog uticaja. Ovo je smijurija na svetskom nivou
CIP
14. januar 2022. u 15.01
Veoma opasno vreme, kada jedan zdrav nevakcinisan čovek (ako ne i najzdraviji čovek na svetu) predstavlja pretnju za sve vakcinisane. Iznad svakog razumevanja kako zdrava osoba može da se pridržava ove logike.
neshy
(fisherman)
14. januar 2022. u 15.11
Gary svaka ti je na mestu!
ExoduSs
14. januar 2022. u 16.24
Samo za one sto imaju jak stomak: https://www.youtube.com/watch?v=rg7_E59xmUo

Nazalost ovako je kako zapad gleda na Novaka.

Možemo mi da se ljutimo koliko god hoćemo, ali ovo će biti veliki problem Novaku u buducnosti.

Podelio sam gore i Tenisa Sangrena sto je na strani Novaka.
frangipani
(>Catch the rainboW<)
14. januar 2022. u 17.23
Gore da ne može gore biti. Ova stoka ovde sto histerise kako je opasnost za zdravlje na nacionalnom nivou, zalostan je i vrlo, vrlo zabrinjavajuci faktor u celom ovom haosu i sramoti. Za ove dve godine non stop nam dolaze: filmske ekipe iz Amerike, glumci, pevaci, raznorazni bogatasi i slična ekipa sa raznih strana. Takođe isti takvi ovdasnji putuju tamo vamo, privatni avioni i taj rad. Niko u javnost ne dize glas da se njihovi statusi izuzeca ili vakcinacije objave, o njima se ne piše već su tabloidi puni redovnih izvestaja o Kluniju, Dzuliji, Riti i da ne nabrajam, kako lepo provode vreme sa porodicama, na plazi, po restoranima itd. Tim toliko vise boli ovakav tretman kome je izlozen Nole i sentiment kakav rulja pokazuje. Ne mogu da verujem da je sav taj narod izgubio moc razmišljanja i da nije svestan svojih reakcija.

Nadam se da se Nole nekako oporavi od ovog sranya.

Ovde za manje od 2 sata pocinju protesti na sve strane.

antologia
(svakog dana...)
14. januar 2022. u 18.19
Nešto od toga se vidjelo i na TV dnevnicima. To jeste prava slika lica ovog zločinackog poduhvata. Tamo se okupljaju i slave Holivud, a razbijaju i pokusavaju da osramote sportski duh i cistotu.
Licemjerje, gadost, jel moguće da je to tamo tolika zabokrecina
frangipani
(>Catch the rainboW<)
14. januar 2022. u 19.09
Ko zna engleski neka odslusa do kraja. Ovde je covek rekao od slova do slova kako jeste i šta se radi.

https://youtu.be/AhRcu0ynHhk
ExoduSs
14. januar 2022. u 20.24
DSQ1964
14. januar 2022. u 22.04
Ta lična mišljenja pojedinih youtubera znače isto koliko i mišljenja mnogih naučnika i doktora koji su protiv vakcine - apsokutno ništa.
Ono sto znaci je kada dvoje poznatih voditelja na državnoj ( sa državnom frekvencijom ) televiziji kažu za njega da je asshole. To je ono što se čuje i što se računa kao pravo i ispravno mišljenje.
DSQ1964
14. januar 2022. u 22.10
Ovako laički gledano deluje mi da su se malo zaebali sto optužnicu grade na tome da je Novak pretnja po javnu bezbednost jer je on predvodnik antivaxera.
Mislim kako i na osnovu čega će oni to da dokažu?
Ako se dokazi uopste računaju.
tifran
(nostalgicar)
14. januar 2022. u 22.18
Нажалост 83% „људи” овдје жели да види Новаку леђа.
Рестрикције су све измучиле, још постоје Аустралијанци који покушавају да се врате у државу итд итд
Тенисери су појели што се не једе...и кад се све сабере, Може је требао сам да де јер ће га у свакомслучајудепортовати
Потпуна замена теза је тренутно и нико више не прича Да је Ноле ДОБИО визу од Аустралије а не ушао на мућку
DSQ1964
14. januar 2022. u 22.29
Žao mi je Noleta i svega što mu se dešava ali nije uopste trebao da se sam vrati iako svi vidimo krajnji ishod. Ovo što se on sam bori protiv kontinenta je velika stvar. Pa ako ovo nije ogoliilo do koske da od te zapadne demokratije nema ništa, da je demokratija samo onoliko koliko ti neki lik iznad tebe dozvoli, onda ne znam šta je? Ovo je mnogo, mnogo veće od sporta i njemu ne preostaje ništa drugo nego da se bori, sve drugo bi bilo nekako kukavički a Nole to nije. Ali da prolazi Golgotu je evidentno.
ExoduSs
14. januar 2022. u 22.38
Meni ovo nekako lici da je Hawke bacio Noletu loptu na volej. Ovo je skroz na osecanjima, a ne krsenje pravila.

Znaci ovim je Ministar priznao da je Novak u Australiji skroz legalno.

E sad ne znam jel Novak mora dokazati da ne siri antivax ideologiju ili oni moraju da dokazu da Djokovic siri antivax ideologiju?

Pa mislim sve sto Nole mora reci je da želi da se vakcinise ali je oprezan i želi da vidi kako će da utice na ostale atlete posle „godinu” dana. Isto tako može reci, a ima i dokaza, da je platio vakcine.

Jedino sto ja vidim protiv Noleta je njegov citat iz Aprila 2020 gde kaže: „Personally, I am opposed to vaccination, and I wouldn’t want to be forced by someone to take a vaccine in order to be able to travel,” he said. „But if it becomes compulsory, what will happen? I will have to make a decision. I have my own thoughts about the matter, and whether those thoughts will change at some point, I don’t know.”

Ne prevodi mi se.

Dakle, stvarno ne znam. Meni je ovo mnogo mlako i čak i ako prođe to je jedan veliki BS zbog kog Novak može da ih tuzi mislim. Ne znam.
ExoduSs
14. januar 2022. u 22.41
Vidi ovde kako Hawke prica lepo o Srbima i Djokovicu: https://twitter.com/i/web/status/1482181982360850433

Al je promenio pesmu, mamu mu je&em. Mada možda i nije to dobrovoljno uradio nego ga ovi hostapleri oko njega naterali.

Ovi su natrpali Noletu sve i svasta, al jedino gde je konkretno Nole uradio nešto pogresno je taj 18ti Decembar. Ostalo niko ništa ne može dokazati.
intrigue
14. januar 2022. u 23.14
Ево како је гледам на све ово што се дешава и што се издешавало .
По мени ствар треба поделити на више делова , или на најмање два дела .
Први део је Новаков долазак у Аустралију .
Новак јесте направио пар грешака које су утицале на дешавања , али је урадио све што је било потребно и што је од њега тражено , да би ушао у Аустралију .
Никаква кривица није на његовој страни , а цела је на страни Аустралиског Тениског Савеза , Викторије и Федерације .
Тако да је све ово што се дешава и што се издешавало је фашизам и
класично политчко просеравање .

Ако су направили грешку , треба да је признају и пусте човека да игра тенис . Није он дошао у Аустралију да тражи азил или да иде у лов на кенгуре .
Да не причам о томе колика је будалаштина тражити да сви буду вакцинисани...Сасвим би било довољан ПСР тест и остале мере које су биле раније .
Рекао сам већ , биће шпрдња кад се после 5 дана почну појављавати позитивни у Мелбурну на турниру . Шта ће онда рећи народу ?
intrigue
14. januar 2022. u 23.17
Други део приче је тај како је Ноле све ово одрадио и како је ушао у целу причу .
Непрофесионално , аљкаво , необјашњиво , трагично .
Он није имао план да иде у Аустралију , већ у Новембру је знао да тамо неће моћи без две вакцине .
Почетак Децембра месеца је то и потврдио , и 6 и 10-ти .
Био је у БГ , одмор , лаганица . Отишао да гледа Звезду против Барселоне , 14 децембар . Петнестог је сазнао да се сликао са играчима Барселоне који су касни били позитивни .
16'тог се тестиро , али и отишао на неку прославицу , ваљда су га турили на поштанску марку .
17 'тог као није знао да је позитиван па је отишао да одели деци награде , без маске наравно .
Да ли је знао или не , то никад нећемо сазнати .
18'тог је знао али је отиша на интервју са Французима .
Шта мислите зашто се Он тако неодговорно понашао и да ли је тад имао било какве планове за одлазак у Мелбурн?
Нема шансе .
После тога је ушао у причу са организатором турнира коме је , наравно, стало да први играч дође на његов турнир , ту њих двојица причају о томе Новак му саопштава да је био позизиван , а овај њему да би на ту фору мого да дође на турнир .
Е онда иде тај захтев који Ноле шаље , али после 22 децембра , јер је тај дан радио тест и био негативан . Дакле , негде пред католички Божић . Тим Србије отишао у Сиднеј без Нолета . Чекало се на одлуку о медициниском изузећу , добио ју је , спремио се и отишао у Марбељу (опет грешка) јер је већ тад знао да ће играти у Мелбурну , отишао је да тренира „пар дана” , био тамо од 31'ог децембра до 3 јануара . Пребацио се за Дубаји одакле се јавио пре поласка за Мелбурн и ту направио „дуплу грешку” . Прва је та што се најавио Скотини и народу ,а друга је ...па човече , зар твој медицински картон није био твоја приватна ствар , како и зашто одједном о томе обавештаваш цели свет?

Дакле , као и у неким ситуацијама пре , изнамештао је сам себе .
Каква К глобалистичлка завера кад си сам себи завереник .

Каква К глобалистичка завера које не би било да је исфејкиро вакцину,а камо ли да је примао као што је примило 99 од 100 играча ?
intrigue
14. januar 2022. u 23.23
Дакле , ПРАВИЛО правило да би све покварило или кичму савило ! Јел правило да играш у белом на Вимбледону , јес ...што не играју у шареној опреми , што Новак не игра у плавој мајици ?
слобода , негде сам прочитао „сви смо вакцинисани у кући ,али подржавамо Новака да се не вакцинише” . И ја га подржавам , нисмо сви у кући ваксинисани , али ја га подржавам да се не вакцинише .
Подржао сам и сина , што не би њега , Новака .
Хтео у Србију , за мало се вакацинисо да би отишо , због ПРАВИЛА , па одустао ...и шта , остао кући , ето шта .
И Новак је требао остати кући , не можеш или не желиш да испоштујеш правило , остани код куће , једноставно .
Мене бре летос за мало не ухапсише на граници , нисам ставио апликацију да сам вакцинисан на телофон и прц ! Мандатори , ПРАВИЛО.
Оро , херој , неће да се сагиње , неће да слуша шта му кажу , борац за слободу ...бла бла .
Он исто као што и они (антиваксери) који му кличу , натакере маску на лице где год мрдају , аутобус , подземна железница , кад иду по леб и бурек у пекару , кад иду лекару , у јавни вц да пишају .
Па шта је бре , што слушате оно што вам кажу ,оно што вам говоре ?
Зато што морате , пријатељи драги , зато што морате . Зато што је то правило .
Новаку би било најбоље да изађе из ове приче у коју је упао . Он би морао да води рачуна о својој каријери и о својим циљевима . То би требало да буде његов приоритет . За то је живео и напорно радио све ово године . Са завршетком ове пандемије биће изјео вук магарца , нико се неће ни по гузици почешати , нити сећати епских славоспева о хероју слободарског народа , нити прича о цркви , вери , борби против нечастивог...а то се може десити још ове године .

ExoduSs
14. januar 2022. u 23.39
intrigue, pametno zboris. Mislim da se sa tobom najviše slazem ovde u vidjenju i gledanju na sve ovo.

Neko je Noletu garantovao „laganica” ulazak u Australiju i mislim da je zbog tog Nole odradio par stvari veoma neodgovorno i povrsno. A moguće je kao sto ti kažeš da se pomirio da od toga nema ništa pa u poslednji cas sve ovo odradili.

Mada ruku na srce Novak se stvarno neodgovorno ponasao od početka ovog COVID-a.

Ono sto mi zaista nije jasno je onaj Instagram. Mislim da je tu Nole cutao da bi onda morali da ga vade iz Australije, sto bi bio veci skandal nego sto je ovaj bio. Voleo bih za jedno 10tak godina ili kad već da saznam celu istinu ovog dogadjaja ako Bog da zdravlja i sreće.

Ovo je takav haos da smo skoro svi pogubljeni.

Bas me zanima kako će ovaj sudski postupak proćial nešto za sad mi ne izgleda uopste da će proćiloše po Novaka. Ne znam stvarno, al ovo mi je sve nekako mlako.

S jedne strane mislim da je ovaj Grcki Soko bacio loptu Novaku na „smech” a jel će Novak ovaj smech Novak pogoditi ili promasiti teško je reci...
DSQ1964
14. januar 2022. u 23.45
Gene, slazem se sa prvim i drugim delom. Prvi deo ti je ka Njegoseva, slazem se sa svim ili ti „wajtever ya said!”.
Drugi deo je verovatno tako bilo. Sigurno nikada nećemo saznati bas pravu istinu ali deluje dosta logicno ai verodostojno to što si napisao.

Trećim delom već skaces sam sebi u usta bas zbog ova prva dva dela.
Znaci Noletu je dozvoljeno da „na Wimbldonu igra u plavoj majci”. Rekli su mu dodji slobodno i ponesi plavu majcu i ti možeš da igras u njoj. Ovi drugi su dobrovoljno obukli bele, ti nećeš belu, hoće plavu, posto mi odlucujemo i pravila su nasa odlucili smo da te pustimo da igras u plavoj.
Ili još bolje, u Walmartu mora svi da udju sa maskama ali ti možeš bez nje. Zašto možeš, pa zato što mi tako kažemo. Okej, dolazim. I onda na ulazu te ona Walmart kljekava tetkica zaustavi i kaže ti, aaaaa ne može, nemas masku.

Razumes, opet se ti vracas na to da budes glavni savetnikj za Noletovu karijeru i da TI znaš šta je najbolje njemu ciniti kada ovde trenutno nije o tome reč. I zapravo ne bi o tome nikada ni trebala da bude reč.

Globalno gledano jeste, pristali smo da igramo po njihovim pravilima i nosimo maske kada znamo da smo bas budale sto to radimo i da nas ništa ne stite...i još mnoge druge gluposti...ali zato je i važno raskrinkavati te njihove nebuloze kad god i gde možemo. Nole to sad radi big time!
DSQ1964
15. januar 2022. u 00.10
Kakva se odgovornost trazi od Noleta kada je lepo glasno i jasno rekao „nemam belu majcu i neću da je kupujem. imam samo plavu i igram u njoj, jel može ili ne”? Pa mislim da je najveca moguća odgovornost da kaže kakvu majcu ima ion je to i učinio. Šta vise?
intrigue
15. januar 2022. u 00.15
Негде ми је побегао главни део , зато конфузија . Нисам искорпирао све .
Дакле , ради се о правилима .
У Новембру су играчи добили дојаву да неће моћи у Мелбурн , ако нису 2 путса вакцинисани , и то одређеном вакцином (што је посебан фашизам...имама вакцину код куће , а морам да примим твоју ?).
Јел знате ви да добар део играча није био вакцинисан , исто као и Ноле .
И да су имали слично мишљење о вакцинацији . Јел мислите да би се један део играча вакцинисао да је први турнир у години Роланд Гаррос ?
Наравно да не би .
Дакле , добар део њих из првих 10 се вакцинисало само зато што им је речено да је то једини начин да играју у Мелбурну и да је то ПРАВИЛО .И онда им јаве Новак ће играти , а није вакцинисан .
Шта очекујете да ће ти играчи рећи сем „ шта је ово , ми будале” ?
Једноставно , нису се ни они радо вакцинисали , али су морали да би играли и да би радили свој посао .
Зато доста њих ћути , или по неко нешто каже против Нолета .
Нема ту поларизсације , пола -пола , то је један човек , а њих 99 .
Ајде Срби , реците ви мени , да је Федерер на Нолетовом месту , шта би сте му поручили ...али немојте лагати сами себе .
Поручили би му „ко те јебе , ако се сви вакцинисали да би играли , вакциниши се и ти” .

intrigue
15. januar 2022. u 00.19
Гене , јебала те мајица .

Кад организација НБА каже ПРАВИЛО је да се сви вакцинишете , ако желите да играте ...и ту прича престаје .
Оћеш да играш , вакцина .
Нећеш , седи кући.
Јасно да јасније не може бити .

Мене не би изненадило да се ови из АТП тога сете , баш због Нолета .
И где ће онда он , шта ће ?
DSQ1964
15. januar 2022. u 00.24
Ne znam, možda će se onda vakcinisati? Ali dok to još uvek nije pravilo ne mora. Zar nije tako?
Što se Federera tiče rekao bih ovaj Federer baš ima muda, nije пичкица ko sto sam mislio. Ali bih i dalje navijao za Noleta.
Blafonja
(Bice Bolje)
15. januar 2022. u 00.29
Dobro je Nole još i prosao, u šta je cacnuo. Mogli su ga negdje sacekati kao Moniku Seles.
intrigue
15. januar 2022. u 00.31
Тако је Гене , док не будео правило неће морати . Али , за сад му је то правило за Вимбледон и Њујорк . Париз је ок , колико чујем .

Једина шанса је да ово говно престане , па да мере попусте и да се правила промене .

Још увек се не зна за Мастере , вероватно ће и ту бити негде мора , а негде не , зависи од државе .
DSQ1964
15. januar 2022. u 00.37
Pazi, ja vrlo dobro razumem sentimente Cicipasa i ostalih tenisera koji razmišljaju kao on. Razumem još bolje sentimente većine tupavog Australijskog stanovništva, kad je neko tup tup je i ne možeš mu ništa. Novak nije kriv za nastalu situaciju i zbog toga što se nalazi na AO i na tlu Australije, krivi su oni koji su mu to dozvolili. Gde su oni zašto se njima ne sudi?
ExoduSs
15. januar 2022. u 00.38
https://www.youtube.com/watch?v=iTYwhD09IU4

Moja pesma poslednjih 10tak dana.
frangipani
(>Catch the rainboW<)
15. januar 2022. u 00.46
Postoji izuzece. Je l ga dobio? Jeste! Je l su ga dobili još njih koliko, 20? Jesu! Tu bi frka trebala da se zavrsi. Ali, nije na zalost. Hoće u Bg, hoće nazad u Spaniju, hoće da se ispoveda na Instagramu, hoće da sedi apsolutno ne o glavu da je važno sa nekim iz Francuske (da ispostuje zakazan sastanak - joooj naivni decace!!) a ima zoom i može i iz Spanije sve to da odradi, hoće da crno na belo ima slike bez maske sa decom okolo - aj objasni to ovoj stoci ovde kad su panduri po Viktoriji tukli i hapsili ljude, žene, starije...jer ne nose masku... Ma meni muka danas, salju mi ljudi razno, gledala sam prenos protesta, toliko je toga da će mi puci glava.
frangipani
(>Catch the rainboW<)
15. januar 2022. u 00.51
Srbi danas ispred tv stanice koja siri dezinformacije, i gde ona dvoje levaka koji su kritikovali Noleta rade

https://youtu.be/mP0Xxp86Z2A
intrigue
15. januar 2022. u 00.53
Појављивала се информација да је 26 њиг поднело захтев за медициниско изузеће и да је изузеће добила већина . Уствари , то није била истина , изузеће је добило њих 5 , или са Новаком 6 , чини ми се .
За сад је враћена она Чехиња и данас се јавио неки Хрват , тренер ...као и њега су потерали .
Њих двоје и Ноле су изузеће добили по истом основу ...а за остале се не зна , негде сам прочитао да спомињу изузећа због срчаних проблема (то су тренери или неко други из тимова).
ExoduSsPoruka negativno ocenjena. Pokaži

ExoduSs
15. januar 2022. u 01.01
Objektivno ova ekipa sto protestuje za Noleta bolje da sedi kuci. Novak se malo prekalkulisao. Ovaj Aussie Cusakc se bori isto protiv tiranije i koristi Novaka da si podigne popularnost. Vise stete donosi no dobra.
ExoduSs
15. januar 2022. u 01.05
Jel on neki Australijski Alex Jones?
Mislim ako Novak skupi ovakav protest posle deportacije biće super:
https://www.youtube.com/watch?v=sFtUwp2jicM
frangipani
(>Catch the rainboW<)
15. januar 2022. u 01.13
Lik postavlja na svoj kanal šta se radi. Sigurno da ne pretenduje da bude premijer. Radi to jer ga boli nepravda.
DSQ1964
15. januar 2022. u 01.39
ExoduSs
15. januar 2022. u 01.01
Objektivno ova ekipa sto protestuje za Noleta bolje da sedi kuci. Novak se malo prekalkulisao.<<

Objektivno, Exoduse, i to najozbiljnije mislim, tebe bi u slučaju rata, da si u Srbiji, trebalo odmah i po kratkom postupku streljati.
Po svemu sto si do sada pričao ti bi se prvi stavio na stranu okupatora a sve pod izgovorim „jbga, jači su, ja ovo radim da bih spasio sopstvenu bulju”.
Brate, samo metak u čelo, za tebe nema drugi lek.
tifran
(nostalgicar)
15. januar 2022. u 04.30
GDE STE..?

Gde si Jokiću, gde si Tadiću
gde si Ivana, gde si Mitroviću!?
Gde ste sportisti, zar se ne stidite,
zar stvarno ovu bruku ne vidite?

Gde ste kolege teniseri
gde ste košarkaši, fudbaleri?
Rukometaši vaterpolisti,
gde ste svi svetski sportisti?

Gde si čoveče, gde si nestao,
šta su ti dali kada si zaspao?
Dal' su ti amove na glavu stavili,
ili su ponos u tebi ubili?

Gde si Srbijo, što ćutiš mila,
da li si brzo sve zaboravila?
Sve ono što ti je od srca pružio,
zar misliš da je ovo zaslužio?

Gde ste političari,zar petlje nemate,
protesnu notu da im uručite?
Jasno i glasno neka svi čuju,
šta im odavde ljudi poručuju.

Gde si Novače u ovoj noći,
izdan od sviju, da li ćeš moći?
Da li ćeš moći IKONO MILA,
da sprečiš da ti ne slome krila?
😢
Milles_Broker
15. januar 2022. u 06.42
tifran
(nostalgicar)
15. januar 2022. u 04.30

Браво,
Браво,
Браво !!!

antologia
(svakog dana...)
15. januar 2022. u 07.14
I ja kažem Bravo!!! Isto sam mislila, pa ni sugave Ane, ni Janka, mislim neko kome ni u dzep ni iz dzepa. Juče su i prozvani na RTS u jednoj emisiji...ništa. Razumijem da se obi sto su već u na AO plase, ali, svi ovi drugi. Aktivni i penzionisani sportisti, novinari sto su se gurali oko njega; Ivanovic-govno itd.
Kusturica je samo imao prvi komentar. Ostaloooo- Fuuuuuuuj.
A Jelena? Akktivistkinja i brat Marko, zaista bih ocekivala. Majka je uradila svoje.
Nema veze- Ima Boga!!!!
Ja ću se jedino odreci Novaka, ako opet, kada se sve zavrsi, pocne da hvali, grli i ostalo. Ne osveta, nema se tu šta, ne negativan odnos, ali potpuna ravnodusnost. Uzela bih priliku da nešto kažem Rafi. Ne odgovor, ali doooobar komentar, kada se prilika ukaze.
Samo da izdrzi Novak. Ovo lomi duh i kosti, uzasno boli i bojim se za Novaka. Iskreno.
antologia
(svakog dana...)
15. januar 2022. u 07.18
ps. Frangi!!! Ne mogu da otvorim tvoj link. Šta je to? Peticija?
Kraj_Sveta
(socijala)
15. januar 2022. u 07.30
Janko se javio.
frangipani
(>Catch the rainboW<)
15. januar 2022. u 07.37
Copy/paste sa telefona i ponadah se naivno da se link neće slomiti..
Evo ovde,

https://tinyurl.com/2p89t8s4
antologia
(svakog dana...)
15. januar 2022. u 08.00
Faaaaaaaaaaaaala:)

Gdje se Janko Javio? Ok, izvinjavam se, ali bih da to sve bude jače i vise. Nije nemoguće da ne prolaze komentari u javnost. Da je to rezija ovih fasista- okruziti ga cutanjem, tisinom, letargijom, nezainteresovanoscu i samo njihovom strasnom mrznjom. A ten Rafa sinoć, opet se javio i progovorio engleski- gadi mi se
Kraj_Sveta
(socijala)
15. januar 2022. u 08.01
ExoduSs, prvo hvala za onaj link sa Tenisom Sandreganom, uzivao sam.
Drugo, već postaje iritirajuce tvoje insistiranje da je mogao da se vakcinise, iako smo mnogo puta pokusali da objasnimo i opravdamo njegove stavove. Zato,iako ne volim to minusiranje, nekako mi je odgovaralo sto su sakriveni tvoji komentari.
Ukoliko ti još nije jasno zašto se nije vakcinisao, spreman sam još jednom da obrazlozim, ali da ti odmah odgovoris na pitanja koje ću da ti postavim. Vazi?
Kraj_Sveta
(socijala)
15. januar 2022. u 08.04
Janko, nasao na brzinu:
https://tinyurl.com/5n7ebdkb
ExoduSs
15. januar 2022. u 09.03
Udri Kraj Sveta

1964 - nisi daleko od istine. Da Srbija ode u rat, da li bih se ja vratio u Srbiju da je branim? Ne znam. Nadam se da bih imao hrabrosti za to, ali mislim da bih na kraju bio kukavica i ne bih otisao. Ako bi ti otisao i branio Srbiju svojim zivotom ako nas okupator napadne i napustio ovaj zapad gde si sa mnom. Svaka ti cast.

Mogli smo ti i ja da branimo Srbiju i srpsku ekonomiju iz Srbije, al tipkamo ovde preko bare ko je veci patriota. Neka si ti.

Razumem da iritiram, ali to mi nije cilj. Pokusavam sto je moguće objektivije da pricam o ovom. Moja objektivnost ovde se smatra da sam Anti-Nole, ali nisam, nikako nisam. Od ne znam kad ovde pišem i navijam za Noleta, ali ga i kritikujem kad mislim da je kritika potrebna.

Ako vi vaspitate svoju decu? Jel ste uvek na njihovoj strani ili nekad ozbiljno porazgovarate da se nadje zajednicki jezik i da se greške isprave?

ExoduSs
15. januar 2022. u 09.08
Vidim neke kladionice brisu Noleta, al moja ga još drzi i favorit je jednak sa Medvedevom. Pre 3 dana Nole je bio veci favorit.

Nadam se da će Nole dobiti na sudu. Svim srcem se nadam.

Ako dobije na sudu i dobije ovaj AO pa to će biti pobeda za sva vremena. To će biti „FUCK YOU” koji svet još nije video.
intrigue
15. januar 2022. u 11.56
Хахаха !
Шта мислиш , браћала , колико још имам форе док не крену да расту ?
Нешто контам , шта има везе , ко га јебе , свакако било досадно , мало Холивуда није на одмет .
Као да видим , излазимо из кућа као паукови , са нога на ноге , деца весело скакућу око нас на све четири ...
:)))

Лимунада!

Мене занимљивија она стара прича са зомбијима . Има на Нетфликсу добра серија The Walking Dead .
Ми са по четири ноге , тећим оком на челу , са носинама и слоновиским ушима јуримо вас нормалне да вас уједемо па да постанте као ми . А ви , оно мало што вас је преостало од људске врсте , се борите немајући појма да је целим светом завладала иста пошаст .
:))

пс.
јавићу се , ако приметим било какву промену .
:)

DSQ1964
15. januar 2022. u 19.30
Exoduse, nisam ja ni jednog trenutka posumnjao da bi se ti vratio u Srbiju da joj pomogneš, hej pa onda bih baš bio komičar, zar ne? Zato sam baš i naglasio „da si u Srbiji”.
A drugo odakle ti ideja da sam ja na zapadu? Nisam. Rekao sam da sam mogao u Americi da se vakcinisem Fajzerom ali to ne znači i da živim tamo. Vakcinisao sam se u Srbiji zbog mogućnosti da sam izaberem kojom ali sam imao opciju da se vakcinišem i u Švedskoj Astra Zenekom.

Što se vaspitanja dece tiče ja sam moju uvek pokušavao da zaštitim od autoritarnih institucija kao sto je škola, država, posao i slično. Kad ih neko nepravedno napada još više. Kada su u nečemu najbolji pa pokusavaju da im ppdmetnu nogu i obore ih, hej, pa tu sam već bio spreman i zubima da koljem.
ExoduSs
15. januar 2022. u 19.39
Zafrkan si ti tip? Jel te smem pitati gde živis najviše dana u godini?
DSQ1964
15. januar 2022. u 20.10
Pa zar nije svako zafrkan kada su deca u pitanju? Ne znam za tebe, ako i svoju decu braniš i voliš kao Noleta.
Živim u Tajlandu već evo 11 godina. I oni imaju vrlo restriktivne ulaske s tim sto su pustili sve vakcinisane da ulaze bez karantina jedno 2 meseca da bi ga opet uveli sada sa pojavom Omikrona. Ja sam iskoristio ta dva meseca i zato se i vakcinisao u Srbiji jer sam već jednom sedeo 14 dana u hotelskom karantinu i nisam bio spreman na to i fizičko i psihičko mučenje.
Imam mogućnost ovde za „booster” da opet uzmem Sinofarm, Fajzer ili Astra Zeneku. Ovde je veliki uticaj Američke propagande, Tajlandjani su пичкице koje su dozvoljavale Amerima da sa njihovih aerodroma poleću i bombarduju Vijetnam ono kad je bilo, tako da svi hoće da se vakcinišu Fajzerom. Sinofarma ima na pretek ali mi ne pada na pamet da se „boosterišem”. Eto, moja žena se nije vakcinisala i sada kada je ponudjen booster pitala me, ako ga ja primim vakcinisaće se i ona, ma reko ne budali bre!
ExoduSs
15. januar 2022. u 20.45
Tvoje pravo. Nadam se da niko neće da te tera na silu da radis nećeš.

Ja kritikujem Noleta zbog poteza nakon 16tog i zbog Instagrama. Zbog izbora da se nevakcinise ga ne kritikujem već sugerisem da bi mu bilo lakse da je to uradio ili čak fejkirao nego sto je odabrao ovaj put.

Ovaj put sto je odabrao može da ga kosta atp poena, para, grend slem titula, sponzora i jbm li ga čega već.

Nadam se da će posledica svega ovog biti minimalna.

Ne znam šta će na ovom sudu biti, al ovo je tipicno kadija te tuzi, kadija ti sudi.

Ne znam zašto Novak neće da svedoci. Mislim da je to pametno, ali i to ima dozu rizika. Ko zna šta bi ga ovi tuzioci pitali, a na sudu ne smes da lažeš.
frangipani
(>Catch the rainboW<)
15. januar 2022. u 21.52
Ima 3 odlicna advokata I zašto da daje stoci sansu da se izivljavaju nad njim? Meni je sve ovo uzasno tuzno.
stef
(zgubidan)
15. januar 2022. u 22.31
‘ ликвидиаш потенцијалне издајнике, слабе умом и нејаке вољом.’
A Kako utvrdiš koji su potencijalni izdajnici? Ima neka pitanja ili dokazni postupak?
I ove sa nejakom voljom. Jel ima neka skala kao npr. ovi su debeli slaba volja za dijetom - streljaj. Svi sa voljom ispod 70 na skali- o’ma streljanje.
I onda ti ostanu ovi drugi.. ali sad među njima ima onih sa slabijom voljom od ovih drugih.
Pa onda drugi krug?
I još me posebno zanima komisija koja utvrdjuje slabi um ?
Pa kad počistimo svoje redove.. neće nam ni trebati ovi drugi da nas počiste.
ExoduSs
15. januar 2022. u 22.32
Tuzno je, kako da nije.

Kad slusas kakve gnusne stvari prica ovaj tuzilac dodje mi da povratim.

Nadam se da će Novak ovo dobiti jer dokazi su nikakvi. To jest dokazi nisu ni bitni jer ovi ga tuze na osnovu pretpostavki.

Videcemo šta će biti. Ja se nadam pravdi, al puno čujem da je nazalost na Noletovom advokatskom timu da dokazu da je ministar budala.

Evo sad Vud pita gde su dokazi, ali izgleda dokazi im ne trebaju, već Vudu trebaju dokazi da dokaze da Novak ne siri nikakvu ideologiju ili propagandu.

Novak je upao u saku globalistima i fasistima. Jbg. Znam ja da ovo Novak nije ni sanjao da se može desiti.

Videcemo šta će biti dalje.
frangipani
(>Catch the rainboW<)
15. januar 2022. u 23.04
Optuznica je skrenula u totalnu dubiozu. Slusala sam nekog lika na Sky news koji je ziv zapenio plasirajuci pricu kako zakon mora biti isti za sve, te imamo ne znam izbeglice koji cekaju godinama na proces, te pravda mora da se ispostuje .. Kakve veze br 1 u tenisu ima sa ovima koji stizu camcima, i na razne nacine hoće da se domognu Au vize da bi se ovde naselili, ostali da žive? Dok cela ekipa za turnir prakticno dodje na tri nedelje ili koliko, nigde ne idu osim na trening i meceve, ništa ne traže od Australije niti je kostaju za u buduce. Uzasno je i za plasenje kakve rezone plasiraju tuzioci, glavni mediji i podrepasi. Ja se osecam kao da me je neko mlatio posle ovog saslusanja. Nadam se da će Nole da se oporavi od ovolikog maltretiranja.
Kraj_Sveta
(socijala)
15. januar 2022. u 23.24
Verujem da se on već oporavio.
DarkBlue
(istrazivac)
16. januar 2022. u 01.35
„Objektivno, Exoduse, i to najozbiljnije mislim, tebe bi u slučaju rata, da si u Srbiji, trebalo odmah i po kratkom postupku streljati.
Po svemu sto si do sada pričao ti bi se prvi stavio na stranu okupatora a sve pod izgovorim ”jbga, jači su, ja ovo radim da bih spasio sopstvenu bulju„.
Brate, samo metak u čelo, za tebe nema drugi lek”
-----------------------------------------------------------------------

Ne gresi dusu DSQ. Pa covek iskreno priznaje šta ga muci.
Mnogo opasniji su oni koji masu zastavom i duvaju u trubu dok
ne dodje 'stani-pani' a onda bace pusku i pobegnu sa straže...

Exodus je izgleda dobar momak, malo možda preterao sa socijalnim
mrezama ali nije za streljanje.

Sa druge strane gledajuci, ja bih bio srećniji da Exos navija za
Rafu ili Rodju, Lavera, Kirjosa...:)
intrigue
16. januar 2022. u 02.04
Е јебга . А сад што пре кући да се добро одмори и да добро размисли о свему , шта и како даље .
frangipani
(>Catch the rainboW<)
16. januar 2022. u 02.04
Deportacija i da plati troskove suda.

Teško da je moglo drugacije. Sramotno. Steta, totalni kriminal.
DSQ1964
16. januar 2022. u 03.38
DarkBlue
(istrazivac)
16. januar 2022. u 01.35

Sa druge strane gledajuci, ja bih bio srećniji da Exos navija za
Rafu ili Rodju, Lavera, Kirjosa...:)<<

Misliš u ratu bolje da je na drugoj strani?
Pa to sam i ja mislio, samo sam rekao šta bi trebalo u slučaju da nije.
oxford
(jahac na rodeu)
16. januar 2022. u 04.50
Nije trebalo da ide,osim ako mu je cilj bio raskrinkavanje svetskih moćnika i svega oko c19.
Njegove pogrešne odluke su počele ucestvovanjem na OI u Tokiju. Najveći efekat toga je bio neadekvatna psiho-fizička priprema za USO 21 i gubitak šanse da bude 21/4.
Ta logika i strategija je primenjena u slučaju AO 22. Sa istim rezultatom. Novak je davno prestao da bude 'family sport manufaktura'. Postao je svetska veličina i u sportu i izvan i potrebna mu je drugačija organizacija u svemu što radi. Za celi ostatak života.
DSQ1964
16. januar 2022. u 05.01
Oxford, složio bih se sa tim. Nole je pobedio igrucu i prevazišao tenis i sport. Šta mu je dalje činiti stvarno ne znam i koji put vodi odavde i gde? Zaista tema za razmišljanje.
ExoduSsPoruka negativno ocenjena. Pokaži

ExoduSs
16. januar 2022. u 05.03
Jebiga. Jedno veliko jebiga. Sve ovo je bilo Noletu jako,jako nepotrebno.

Kaže Novak - Bog vidi sve. Videcemo jel vidi.

Ovo je nazalost tek početak a razapinjanje po zapadnim medijima tek sledi.

Novak u ovome svemu snosi i to debelu odgovornost. Skoro da ništa oko njegovog izuzeca nije bilo 100% legitimno.

Aplikacija nakon što je rok već istekao.
Slikanje sa markama, pa sa decom, pa sa Francuzima.
Putovanje u Spaniju pa pogresno ispunjavanje vize.

Sve oko tog izuzeca je moralo biti skroz cisto iako bi sve opet zavrsilo isto.
ExoduSsPoruka negativno ocenjena. Pokaži

ExoduSs
16. januar 2022. u 05.22
Djokovica će ovo kostati jako puno. Nadam se da može da tuzi ove sto su mu dali vizu. Novak je izgubio ugled, atp poene, grend slem titulu, ogromne pare.

Da je igrao i osvojio turnir uzeo bi par miliona a ovako će otici u minus od najmanje 10tak miliona. Nepotrebno.

Otisao je u ustaško fasisticku državu skroz nespreman. Skroz neinformisan. S viljuskom na Rusiju.
chavez
(Србија)
16. januar 2022. u 12.29
није требао да иде у Токијо то је истина. Али то су га будале ложиле као онај смешни тренер Бубањ.
Не верујем да га је Ноле слушао и вероватно је сам крив что је ишао, али овакви савети су били.
Мислим и да није и[ао и да је узео тај тзв календарски слем, он је то већ освојио као нико пре њега, јер која је разлика у календару, опет би га депортовали.
https://www.rts.rs/page/sport/ci/story/33/tenis/4580523/goran-bubanj-novak-djokovic-zavrsni-tur nir-torino.html
frangipani
(>Catch the rainboW<)
16. januar 2022. u 14.51
Ja rekoh već da je ovo assassination karaktera, a vidim da je Srdjan i sam sad izjavio da je assasination u pitanju. Na zalost, ogromna nepravda i steta su učinjene i mnogo je ljudi kojima je uzasno krivo. Da, moglo je dosta toga da se drugacije odradi ali eto, nije. Svakako da nepravda jako boli. Ova tragedija nije razlog da se ovde po duskusiji sad svadjamo i vredjamo. Zivot ide dalje, mi tu ne možemo ništa. Niti nas ko slusa, niti je naše musljenje ikom bitno.
Kraj_Sveta
(socijala)
16. januar 2022. u 18.54
Jedino sto je mogao da urade je da ne podnosi molbu za izuzece i ostane kod kuce. Ovde se stvarala negativna atmosfera oko njegovog dolaska mnogo ranije. Čim su uveli obaveznu vakcinu za tenisere, poceli su da pricaju, komentarisu i prete.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.